Informer/Alo/J.G. ZADRUGARKE OŠTRO ISKRITIKOVANE Ovo niko nije očekivao od njega, napravio je opštu pometnju 18:09 Vip 0
Alo/A.J. POMUTILA UM MUŠKARCIMA Dušica Jakovljević objavila video iz spavaće sobe, a ovaj detalj svi primetili 13:35 Vip 1
Alo/ Mili Čolić VODITELJKA OGOLILA DUŠU Dušica Jakovljević priznala zbog čega je iskorišćavala muškarce i zašto su joj veze propadale (VIDEO) 15:00 Vip 0
Alo/ N.K. / A.J. VOLIM DA FLERTUJEM SA MUŠKARCIMA Dušica Jakovljević progovorila o zadrugarima i emotivnom statusu 17:35 Vip 0
Alo/N.S. BALKAN VEČERAS NEĆE SPAVATI U Zadrugu stižu Marija Kulić, Stanija, Taki, ali i njih dve 19:55 Vip 0
Pink.rs/Alo/N.D. ŠOKIRA ME NJIHOV STAV O PRELJUBI Dušica Jakovljević progovorila o zadrugarima 13:10 Vip 1
Alo/N.S. IMAM 41 GODINU I IZGLEDAM OVAKO Dušica Jakovljević oduševila javnost, objavila fotku bez šminke, umotana samo u peškir (FOTO) 10:22 Vip 0
Blic/Alo/A.J. NEMAM KONTAKT SA ZADRUGARIMA Voditeljka Dušica Jakovljević progovorila o poslu, deci i novom partneru 17:30 Vip 2
Alo/N.S. U OVOM IZDANJU JE JOŠ NISMO VIDELI Dušica Jakovljević pozirala u peškiriću, bez trunke šminke (FOTO) 23:15 Vip 1
Alo/A.J. VODITELJKA ZADRUGE ODUZIMA DAH Skinula se Dušica Jakovljević, grudi stavila u prvi plan, komentari samo pljušte (VIDEO) 19:55 Vip 2
Alo/Đ.M. MATORI JARČE, JE*EM TI ŽENU Skandal u emisiji uživo, Lepi Mića doživeo nervni slom i skinuo pantalone, Dušica šokirana 09:55 Vip 5
Alo/N.S. RAZNEŽILA SVE Dušica Jakovljević podelila fotografiju na koju niko nije ostao ravnodušan, evo o čemu je reč (FOTO) 20:00 Vip 0
Alo/Nina Denda ON NIJE POZNAT, NEGO PREPOZNATLJIV! DOSTA TAKVIH SAM ISPRATILA Dušica Jakovljević za Alo! o Grujinom bahatom ponašanju u emisiji 15:30 Vip 2
Alo SKANDAL USRED EMISIJE UŽIVO Nikola Grujić krenuo na Dušicu Jakovljević, voditeljka pretrnula od straha 23:46 Vip 0
Alo/A.M. RASČUPANA I BEZ ŠMINKE Dušicu Jakovljević u ovakvom izdanju nikada nismo videli, a tek da vidite šta nosi (FOTO) 20:41 Vip 0
Alo/N.S. VELIKO SUPERFINALE Veliki šef najavio je zadrugarima pravi spektakl, evo kada je zakazan kraj Zadruge 5 14:30 Vip 0
Alo.rs SPEKTAKL U novobeogradskoj Hali sportova održano atraktivno takmičenje: Ples iz snova (FOTO/VIDEO) 07:00 Sport 0
Informer/Alo/Đ.M. TO JE MONSTRUOZNO Dušica Jakovljević prvi put o Marku Osmakčiću i lažiranju smrti, voditeljka imala da poruči jako bitnu stvar njegovoj porodici 14:36 Vip 0
''PRODUCENT GRUPE JE IMAO FIKS IDEJE'' Ivana Boom Nikolić o triu sa Karleušom i Milicom, Pesmi za Evroviziju i vezi sa članom obezbeđenja 20:30 Vip 0
RASIM GAĐA DUŠU, CECA NE FALŠIRA, A DAČIĆ? „U ringu“ članovi „Damar“ orkestra o političarima i estradi 20:00 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
RUSI IMAJU UBOJITU TAKTIKU! Po putevima razbacali "ježeve zamke", a onda u akciju kreću dronovi koji bacaju bombe 11:26 Vesti 0
KOLIKO MOŽE DA SE BUDE NA BIROU U SLUČAJU OTKAZA: Mesečno se dobija najmanje 20.697 RSD 12:15 Vesti 0
PEKARI U TESTO ZA KROFNE UVEK DODAJU 1 MAGIČNI SASTOJAK Od njega budu vazdušaste i mekane, a ne upiju ni malo ulja 13:31