Alo.rs PRVI PUT U ISTORIJI DVA DRŽAVNA PRVENSTVA U PLESU! Rekordan broj prijavljenih takmičara u Srbiji, a poznata voditeljka vodi program! 09:00 Razonoda 0
Alo/N.S. OBJAVILA SNIMAK SA DEČKOM, OVO SU SVI ČEKALI Dušica Jakovljević uživa dok je jača polovina drži za ruku, ljubav cveta (FOTO) 20:15 Vip 1
Alo/Đ.M. ZVALA VIOLETINOG MUŽA 20 PUTA U POLA PET UJUTRU Dušica Jakovljević odala najveću tajnu, javila joj se Miljkovićeva i pitala je samo jednu stvar 08:10 Vip 0
Alo/Đ.M. ŠOK OBAVEŠTENJE Produkcija najavila za sledeću nedelju haos, zadrugari ni ne slute šta im se sprema 07:22 Vip 0
Alo/A.M. CECA OTIŠLA NA REMONT Ražnatovićeva se snimala na klinici, a evo koja joj je voditeljka pravila društvo (FOTO) 20:15 Vip 0
Blic/Alo/N.D. OTKRILA DA LI BI PONOVO STALA NA LUDI KAMEN Dušica Jakovljović progovorila o braku, emotivnom statusu ali i karijeri 19:55 Vip 0
Informer/Alo/K.G. ZAVELA SAM MNOGE ŽENE Dušica Jakovljević u velikoj ispovesti otkrila da ne bi radila na televiziji da nije uradila ove estetske operacije 08:11 Vip 0
Alo!/M. Č. ZBOG BOLESTI NIJE VODILA EMISIJU Dušici pao imunitet zbog noćnih smena, zapostavila je svoje zdravlje 07:15 Vip 0
Alo/M.Č. OBEZBEDIĆEMO STANOVE DO SLEDEĆEG USKRSA Dušica Jakovljević i Darko Tanasijević u prazničnom intervjuu otkrili svoje najveće želje (VIDEO) 07:00 Vip 0
Republika/Alo/A.M. NEKA RADI ŠTA HOĆE Dušica Jakovljević bez dlake na jeziku o prostituciji, pa otkrila da li bi ćerku pustila u rijaliti 21:00 Vip 1
Alo/M.S. NESHVAĆENA Dušica Jakovljević ogolila dušu, pa priznala: Mojim partnerima smeta moja popularnost 12:00 Vip 1
Srbija Danas/Alo/A.M. NIKADA NE BIH PRVA PRIŠLA Dušica Jakovljević otkrila da li joj se sviđaju stariji ili mlađi muškarci, a evo i šta voditeljka voli 18:55 Vip 1
Blic/Alo/K.G. DECU DUŠICE JAKOVLJEVIĆ NE ZANIMA ONO ČIME IM SE MAJKA BAVI Voditeljka otkrila pravu istinu o ćerki i sinu, pa šokirala mnoge 22:08 Vip 0
Alo/J.J. OVAKVO PONAŠANJE SE NE TOLERIŠE! Zadrugari popili kaznu, Dušica im saopštila i zašto! 22:55 Vip 0
Alo!/ Nina Denda PREPORODILA SAM SE OD KADA SAM BEZ MUŠKARCA! Dušica Jakovljević progovorila o ljubavnom životu 07:15 Vip 1
Informer/Alo/Đ.M. ESTRADA ŽESTOKO OSUDILA MMA BORCA! Pretio je Jovani Jeremić batinama, a Relja mu je sada poslao brutalnu poruku! 08:29 Vip 2
Srbija Danas/Alo/A.M. VODITELJKA POTKAČILA PEVAČICU! Dušica Jakovljević razvezala jezik o elitnoj prostituciji: Žao mi je ovih žena što stoje ispod Plavog mosta! 22:40 Vip 0
Republika/Alo/A.M. NAPRAVILI SU MI UMRLICU I ŠIRILI JE DALJE! Dušica Jakovljević o napadima na društvenim mrežama, otkrila detalje brutalnosti ljudi! 21:40 Vip 0
Alo/A.M. ZAPROŠENA DUŠICA JAKOVLJEVIĆ! Voditeljka je dobila primamljivu ponudu pred hiljadama ljudi, a odgovor će vas šokirati! (FOTO) 15:00 Vip 1
Pink/Alo/J.M. DUŠICA JAKOVLJEVIĆ ODLUČILA DA SREDI DUGO NEREŠENU PRIČU! Voditeljka javno priznala da je raduje što je vratila svoje devojačko prezime! 16:29 Vip 0
''PRODUCENT GRUPE JE IMAO FIKS IDEJE'' Ivana Boom Nikolić o triu sa Karleušom i Milicom, Pesmi za Evroviziju i vezi sa članom obezbeđenja 20:30 Vip 0
RASIM GAĐA DUŠU, CECA NE FALŠIRA, A DAČIĆ? „U ringu“ članovi „Damar“ orkestra o političarima i estradi 20:00 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
RUSI IMAJU UBOJITU TAKTIKU! Po putevima razbacali "ježeve zamke", a onda u akciju kreću dronovi koji bacaju bombe 11:26 Vesti 0
KOLIKO MOŽE DA SE BUDE NA BIROU U SLUČAJU OTKAZA: Mesečno se dobija najmanje 20.697 RSD 12:15 Vesti 0
PEKARI U TESTO ZA KROFNE UVEK DODAJU 1 MAGIČNI SASTOJAK Od njega budu vazdušaste i mekane, a ne upiju ni malo ulja 13:31