OGLASILA SE DUŠICA JAKOVLJEVIĆ! Voditeljka prokomentarisala skandal koji trese region, evo šta je rekla 13:43 Vip 0
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ DOBILA OTKAZ NA HYPE TELEVIZIJI! Ekskluzivno saznajemo detalje, Saša Mirković za Alo! otkrio sve! 13:25 Vip 0
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ NEMA OD BOLA! Oglasila se nakon smrti voditeljke Pinka, samo je ovo uspela da izusti 22:31 Vip 0
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ U VEZI SA USPEŠNIM BIZNISMENOM! Alo! saznaje, moćnik osvojio srce voditeljke, ima reputaciju najpoželjnijeg muškarca 06:30 Vip 1
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ POKAZALA DEČKA! Blista od sreće i ne skida osmeh sa lica, sada je sve javno 09:25 Vip 0
"POJEDI NEŠTO, KOST I KOŽA, PRETERANO JE" Užasni komentari na račun Dušice Jakovljević, pokazala koliko je smršala i šokirala objavom 08:00 Vip 0
ZVALA MUŽA POZNATE PEVAČICE U POLA PET UJUTRU Nakon 20 propuštenih poziva javila se ona, Dušica ispričala sve! 08:45 Vip 0
PROBALA SAM KROKODILA I ZEBRU! Dušica Jakovljević napušta Srbiju, odlazi u Afriku, ovakvu je još niste videli 20:00 Vip 0
OSTALA SAMA NA ULICI USRED NOĆI! Dušica Jakovljević doživela neprijatnost, hitno se oglasila i otkrila sve detalje 09:16 Vip 0
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ PROGOVORILA O BIVŠEM MUŽU! Voditeljka u našoj emisiji otvorila dušu, o ovim detaljima nikada nije pričala! 20:00 Vip 0
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ GRCA U SUZAMA! Voditeljka se slomila usred snimanja emisije, a evo šta je potreslo 12:00 Vip 0
OPTUŽILI JE DA PIJANA VODI EMISIJE Dušica Jakovljević zapenila od besa, voditeljka poručila samo jedno! 10:42 Vip 0
DUŠICA I ANA POSTALE NERAZDVOJNE Osim što rade zajedno, sada su otišle i korak dalje, evo o čemu se radi 18:22 Vip 2
DUŠICA NA NESVAKIDAŠNJI NAČIN ČESTITALA DEJANU Momentalno se oglasila nakon što je Dragojević dobio posao na televiziji 14:06 Vip 0
OVIM JE REKLA SVE Prvo oglašavanje Dušice Jakovljević nakon vesti da Ana Ćurčić postaje voditeljka 17:18 Vip 1
DUŠICA SLOMLJENA ZBOG SMRTI JANJUŠEVOG BRATA Nije mogla da sakrije tugu, otkrila i da li su se čuli nakon tragedije 11:54 Vip 0
NA TELEFONU IMAM SVETOG ARHANĐELA MIHAILA: Dušica Jakovljević otkrila kako provodi praznike, rastužila izjavom o porodici 20:51 Vip 0
''PRODUCENT GRUPE JE IMAO FIKS IDEJE'' Ivana Boom Nikolić o triu sa Karleušom i Milicom, Pesmi za Evroviziju i vezi sa članom obezbeđenja 20:30 Vip 0
RASIM GAĐA DUŠU, CECA NE FALŠIRA, A DAČIĆ? „U ringu“ članovi „Damar“ orkestra o političarima i estradi 20:00 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
KAJAKAŠ KRENUO U SMRT, POSLAO POSLEDNJU FOTOGRAFIJU PRE NEGO ŠTO GA JE PROGUTAO PACIFIK! Njegov pogled ledi krv u žilama! 09:32 Vesti 0
''SVI SU MOLILI I KAJALI SE ZA SVOJA DELA'': Lukašenko pomilovao 20 ljudi koji su počinili ''ekstremistiške zločine'', među njima 11 žena! 09:18 Vesti 0
DA LI STE ČULI ZA "SKRUDŽING?" Ovaj toksični trend razara veze, a stručnjaci upozoravaju na njegove jasne signale 08:31