NEĆU IM NIKADA TO ZABORAVITI: Velika novogodišnja ispovest Dušice Jakovljević, priznala šta joj je na duši, a onda javno spomenula njih 12:00 Vip 1
SKANDAL Dušica Jakovljević zvala Tašketa u pola pet ujutru 20 puta zaredom, Viki Miljković se javila na telefon i rekla joj samo jedno! 21:22 Vip 0
EVO ŠTA SE NOĆAS DEŠAVALO U RIJALITIJU “BRAK SA DVE ŽENE”! Otkrivamo gde se nalazi Dušica Jakovljević 18:48 Vip 0
OTKRIVENA STROGO ČUVANA TAJNA Evo koja javna ličnosti je bila "Veliki brat", nakon toliko godina raskrinkano 07:15 Vip 0
ANĐELA OTKRILA PRAVU ISTINU O EMISIJI: Znam da ste navikli da me gledate svake srede, međutim... Ne želi više da krije pravo stanje 18:50 Vip 0
NIJE VREDNA NI POMENA! Ana Radulović brutalno udarila na Dušicu Jakovljević, njena reakcija će izazvati novi rat na estradi 21:28 Vip 1
DUŠICA UŽIVA NA JAHTI SA SORAJOM I ANOM KORAĆ Pojavila se fotka iz Turske sa koje sve pršti od luksuza 11:16 Vip 0
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ HITNO HOSPITALIZOVANA Odmor joj se pretvorio u agoniju, evo šta joj se desilo 11:30 Vip 0
NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI! Prvo obraćanje Dušice Jakovljević nakon prozivki da je pijana vodila emisije, priznala jednu stvar 15:57 Vip 0
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ SE SLOMILA I OTKRILA ŠOK DETALJE: Jedna osoba sa Pinka mi je rekla da sam ja njima zabola nož u leđa 14:23 Vip 0
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ KROZ SUZE: Niko nema pravo da mojoj deci oduzme hleb ili krov nad glavom! 22:38 Vip 0
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ GRCA U SUZAMA: Kada sam napuštala Pink, napisala sam im poruku, odgovor nije bio pozitivan 22:03 Vip 0
HIPNOTISALA SVE SVOJIM VRELIM IZDANJEM! Skinula se Dušica Jakovljević, pa usijala društvene mreže, komentari samo pljušte 19:42 Vip 0
MARIJA KULIĆ POTKAČILA DUŠICU JAKOVLJEVIĆ: Nisam razočarana što je otišla, Milan je pun pogodak za rijaliti 11:09 Vip 0
DOBILA SAM PRILIKU KOJA SE NE PROPUŠTA: Dušica Jakovljević pred Alo! kamerama nikada iskrenije o napuštanju Pinka 22:15 Vip 0
NISAM BILA SVESNA POPULARNOSTI! Dušica Jakovljević javno priznala kako se nosi sa slavom, njima uputila veliku zahvalnost 20:44 Vip 0
''PRODUCENT GRUPE JE IMAO FIKS IDEJE'' Ivana Boom Nikolić o triu sa Karleušom i Milicom, Pesmi za Evroviziju i vezi sa članom obezbeđenja 20:30 Vip 0
RASIM GAĐA DUŠU, CECA NE FALŠIRA, A DAČIĆ? „U ringu“ članovi „Damar“ orkestra o političarima i estradi 20:00 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
ĐILASOVE VOĐE BLOKADA U PROVODU! Njima veselo u izlasku, a ostale nagovaraju da blokiraju fakultete nedeljama! (VIDEO) 17:37 Vesti 15
NAZIRE SE KADROVSKA POLITIKA OPOZICIJE: Javni servis će voditi Mila Pajić - žena kojoj je Srebrenica genocid i koja je proslavila "Oluju" u Zagrebu 17:42 Vesti 23
OVO NIKAKO NE SMETE DA OBUČETE NA MATERICE Posna trpeza je obavezna, a postoji jedno pravilo za tek venčane 16:16