Alo/K.G. IZDOMINIRALA Miljana većinu pogodila, ali kod njega je kiksnula, evo za koga je rekla da je Zola 15:00 Vip 0
Alo/K.G. TI SI ZA MENE SPRDNJA Dalila urnisala Cara, on nije znao šta će od muke pa je isprovocirao, ona zapenila 09:33 Vip 1
Alo/J.J. HAPŠENJE, SUĐENJE, KRAĐA Luks šokirao detaljima iz prošlosti, ispričao najteže trenutke iz života 18:50 Vip 0
Alo/J.J. BIO SAM ZAKLJUČAN U TAMNICI Luks ispričao rigorozne detalje iz detinjstva, izneo sve o njegovom kriminalnom životu 18:30 Vip 0
Alo/J.J. HIT U BELOJ KUĆI, SVI ZAPLAKALI OD SMEHA Mateja nagrađen gromoglasnim aplauzom, Karić svojom transformacijom podigao lestvicu 15:40 Vip 1
Alo/J.J. URNEBESNO Sale Luks perfidno spustio Aleksandru, međutim njena reakcija je iznenađujuća 21:30 Vip 0
Alo/A.M. NOVI OKRŠAJ U BELOJ KUĆI! Sale Luks prekinuo emisiju, pa žestoko izvređao i ponizio MC Aleks, a evo kako mu je ona odbrusila! 20:17 Vip 0
Alo/J.J. REPER BESAN KAO RIS! Na samom početku žurke, Sale Luks i Ša na ivici fizičkog obračuna! (VIDEO) 08:11 Vip 0
Alo/K.G. KAKAV JE TO KVARNJAK! Miki zgrožen Dejanovim ponašanjem, osuo rafalnu paljbu po njemu, pa ga uporedio sa bubašvabom! 20:29 Vip 1
Alo/J.J. BOLI ISTINA ODRONU! Sale Luks sasuo u lice Mimi sve šta misli o njoj, zadrugarka odmah napravila pometnju! 15:51 Vip 0
Alo/K.G. SVEGA JOJ JE DOSTA! Dalila kukala Anđeli na Carevo ponašanje i kako ju je jutros vređao! 12:50 Vip 0
Alo/K.G. JA ZNAM DA ONA MENE VOLI! Car otvorio dušu Luksu, pa ispričao šta ga muči u odnosu sa Dalilom! 09:51 Vip 0
Alo/A.M. OPLEO PO CIMERIMA! Janjuš žestoko iskritikovao zadrugare zbog halapljivosti koju su pokazali na njegovom rođendanu! 15:08 Vip 0
Alo/K.G. PRIJATELJSTVO NA KLIMAVIM NOGAMA! Ša zapanjen Luksovim optužbama zbog malog budžeta, drao se iz sveg glasa! 20:06 Vip 0
Alo/J.M. DALILA LJUBOMORNA NA MAJU! Caru histeriše oko spominjanja imena bivše zadrugarke! 19:01 Vip 0
Alo/K.S. ŠOK! DALILU NAPAO MANIJAK U SALONU! Zadrugari ostali zabezeknuti posle ove priče, Filip Car u neverici! 10:50 Vip 0
Alo/K.G. TOTALNI KARAMBOL! Deniz napravila opšti rusvaj u spavaćoj sobi, osvetila se Caru, Dalili i Luks, pale i brutalne pretnje! 15:17 Vip 1
Alo/K.G. RASKRINKAO GA DO SRŽI! Dejan obelodanio šta ovaj zadrugar radi u wc-u, pa nasmejao sve u pušionici! 21:29 Vip 0
Alo/J.M. ZADRUGARI OPLELI PO MATORINOJ SIMPATIJI! Žestoki sukobi zbog biranja najdvoličnije osobe, naziru se novi ratovi među cimerima u Beloj kući! 14:38 Vip 0
Alo/K.G. OVO SE ČEKALO! Dejan odgledao snimak pomirenja Dalile i Cara, pa brutalno prokomentarisao i ušao u sukob sa njim: Ovo je čista emocija! 08:06 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KONTRAOBAVEŠTAJCI I PENTAGON ALARMIRALI, AMERIKA NA NOGAMA: Rusi kuju pakleni plan, hoće ovde da nas udare! 23:35 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57