Alo/N.S. STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA? Filip Car saznao za nesreću koja se dogodila Sandri Čaprić, pa se ovim rečima se obratio bivšoj devojci (FOTO) 23:00 Vip 0
Alo!/ Nina Stojanović OGLASIO SE BANE ĐOKIĆ ZA ALO! : Sandra Čaprić je imala još jednu operaciju, čuo sam se sa njenom mamom 17:31 Vip 2
Alo/Nina Denda U ŠOK SOBI JE, IMA 15 KOPČI NA GLAVI! Otkrivamo stanje Sandre Čaprić, pevačicu čeka teška operacija 12:00 Vip 2
Pink/Alo/Đ.M. SANDRA ČAPRIĆ RASKRVARILA CELU GLAVU! Bivša zadrugarka pala, opasno povređena! 22:50 Vip 0
Pink/Alo/N.S. OBNOVIO AVANTURU SA PEVAČICOM? Mensur se ludo provodio, a evo gde je prespavao noć nakon finala (FOTO) 20:21 Vip 1
Alo ŽALOSNO Sandra Čaprić javno urnisala Maju Marinković nakon što je otela najboljoj drugarici muža, nije birala reči (VIDEO) 00:00 Vip 1
Pink/Alo/N.S. VIDEĆEMO SE NA SUDU Sandra Čaprić otkrila da li će Filipu pružiti ruku kada izađe, a onda progovorila o optužbama Deniz Dejm 17:01 Vip 0
Alo/A.M. OVO NIJE MOGLA DA JOJ PREĆUTI Milica Veselinović brutalno odgovorila Sandri Čaprić, pa joj poslala žestoku poruku 18:38 Vip 0
Pink/Alo/A.J. MOŽE SAMO UZ VETAR DA PRIČA Oglasila se Sandra Čaprić nakon što joj je bivši zadrugar najavio tužbu, pa se dotakla i ovih rijaliti učesnika 16:20 Vip 0
Pink/Alo/A.M. JANJUŠA SAM PREBOLELA KROZ ABORTUS Maja Marinković priznala sve o bivšim ljubavima, pa otkrila šok detalje brutalnog rata sa Sandrom Čaprić 18:21 Vip 0
Pink/Alo/A.M. RAT BIVŠIH CIMERKI SE NASTAVLJA Deniz Dejm se oglasila nakon što je Sandra Čaprić tužila i žestoko je isprozivala 17:51 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. BRUTALNO JE PONIZILA Deniz Dejm odgovorila na žestoke uvrede Sandre Čaprić, izgovorila užasne reči i zapušila joj usta za sva vremena 15:00 Vip 0
Alo/N.S. CELO SELO ŠMRČE BELO Rat ne prestaje, Maja Marinković žestoko udarila na Sandru Čaprić (FOTO) 19:12 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. SELJANČURA IZ RURALNE SREDINE Maja Marinković urnisala Sandru Čaprić, optužila je da je došla u emisiju drogirana i pijana, skandal 11:15 Vip 2
Alo/Đ.M. SANDRA ČAPRIĆ DOŠLA PRIPITA U EMISIJU?! Šok ponašanje zadrugarke uživo u programu zabezeknulo i voditeljku, pojavio se snimak (VIDEO) 08:55 Vip 1
Alo/Nina Denda ŠUTIRALA ME JE DOK SAM LEŽALA NA ULICI! Sandra Čaprić napadnuta, a za Alo! otkrila detalje horora koji je doživela 07:00 Vip 1
Kurir/Alo/A.J. POSLE INCIDENTA PEVAČICA OSTALA BEZ KOSE Sandra Čaprić otkrila identiten napadača, i kako se sada oseća 20:45 Vip 0
Alo/A.M. PRETUČENA BIVŠA ZADRUGARKA Sandra Čaprić napadnuta nasred ulice, pa s knedlom u grlu otkrila sve detalje nemilog događaja 21:30 Vip 0
Pink/Alo/A.J. SELJANKA U DUŠI Maja Marinković brutalno uzvratila Sandri čaprić, rat se nastavlja 19:45 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. SANDRA ČAPRIĆ ISKOPIRALA MAJU MARINKOVIĆ Obukla je čak i isti donji veš, Marinkovićeva se momentalno oglasila i žestoko je ponizila 21:15 Vip 0
DIJALOG I OSMEH UVEK, POGOTOVO KADA TO NIJE LAKO Sara Pavkov, najmlađa ministarka, gostovala U RINGU 20:00 Vesti 0
OVAJ MOMENAT JE SVIMA PROMAKAO! Evo šta su Tea i Ivan uradili pred svim gostima, a niko nije primetio! (VIDEO) 19:15 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
TEA TAIROVIĆ NIJE PLATILA VENČANICU 18.000 EVRA Poznato ko je iskeširao za bajkovitu haljinu ukrašenu kristalima - niko iz porodice! 19:00 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
EVA JE STAVILA PROVIDNU FOLIJU U ZAMRZIVAČ Kad vidite koji problem je rešila, i vi ćete to uraditi! 12:24