Alo/I.G. OVU UDATU ŽENU ŽALIM! Sandra Čaprić se žestoko posvađala sa Dalilom, pa otkrila da je zbog nje odustala od Cara! 10:58 Vip 0
Alo/D.S. MORALNA BUDALO, IDI SPASI BRAK! Sandra optužila Dalilu da je ljubomorna na nju zbog Cara, zadrugari se obrušili na nju! 18:04 Vip 0
Alo/Đ.M. NA KORAK DO RASKIDA ZBOG SANDRE! Mensur doživeo pomračenje, Milica udarila nikad jaču kontru i pokazala stav koji je dugo krila! 14:05 Vip 0
Alo/I.G. FILIP CAR PRELOMIO I USIJAO ATMOSFERU SVOJIM ODGOVOROM! Zadrugar otkrio planove po pitanju svog ljubavnog života 18:54 Vip 0
Alo/Đ.M. UPECALA SI ZAUZETOG MUŠKARCA, IGRAŠ RIJALITI Sandra krenula da se pravda Dalili da nije kriva, cimerka joj sasula brutalnu istinu u lice i ućutkala! 22:04 Vip 1
Alo.rs/I.G. DALILA IZREŠETALA SANDRU PITANJIMA O DEJANU Zašto dodiruješ Dejana i razgovaraš nasamo sa oženjenim muškarcem? 19:22 Vip 0
Alo.rs/I.G PUKLA LJUBAV, RASKINULI SANDRA I CAR Pi*ka sam, jer ne smem da rešavam neke stvari 18:23 Vip 0
Alo.rs/I.G. SANDRA SE RASPLAKALA Kroz suze priznala kako se oseca zbog Cara, pomenuli i Maju 20:21 Vip 0
Alo/Đ.M. OSEĆA DA MAJKA NIJE VIŠE UZ NJU! Sandra Rešić se slomila i priznala zadrugarima njen najveći strah 12:41 Vip 0
Alo/Đ.M. NE ŠALIM SE Filip Car priznao sa kojom zadrugarkom bi bio da nije tu Sandra Čaprić, zadrugari ostali šokirani! 09:11 Vip 0
Alo/Đ.M. CAR BI GURNUO I U ŠTEKER, SRAMOTA ME JE! Sanja nikad brutalnija prema Maji Marinković i Filipu, dotakla se i Sandre Čaprić! 09:01 Vip 0
Alo/Đ.M. ISPLIVALE SANDRINE FOTKE PRE OPERACIJA! Bivša zadrugarka potpuno raskrinkala Čaprićevu i stala u Majinu odbranu, pljušte uvrede! 08:33 Vip 0
Alo/D.S. OD NJIHOVE VEZE NIJE BILO NIŠTA, JA SAM DOBILA DETE! Subotićka komentarisala Cara i Sandru, pa potkačila Anu Korać i Davida 08:22 Vip 0
Alo/D.S. TAJ ODNOS NIJE LJUBAV Dalila žestoko isprozivala Sandru i Filipa, pa stala na Majinu stranu! 07:38 Vip 0
Pink/Alo/D.S. NAKON JAVNOG RASKIDA, OGLASILA SE MAJA: Nije me ispoštovao, neka mu je na čast! 20:50 Vip 0
Alo/D.S. CAR ZALJUBLJEN DO UŠIJU Zadrugar ne prestaje da ljubi Sandru, ali ga grize savest zbog Maje: Ne mogu reći da me briga za nju! 19:54 Vip 0
Alo/D.S. DUGO NISAM UPOZNAO DEVOJKU KAO ŠTO JE ONA Filip Car zaboravio Maju, potpuno opčinjen Sandrom! 19:37 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37