Alo/D.S. MAJA JE ZA TEBE NIKO I NIŠTA! Lepi Mića stao na Sandrinu stranu, a evo šta je Mensur imao da joj poruči! 17:27 Vip 0
Alo/D.S. FILIP CAR PRELOMIO, RASKINUO SA MAJOM! Sandra Čaprić je bolji izbor od Marinkovićeve, a evo zašto! 16:48 Vip 0
Alo/Đ.M. JA GLASAM ZA LJUBAV! Sandra Čaprić javno izjavila ljubav Caru, spomenula Maju Marinković i priznala jednu stvar koju je opasno zamerila! 14:08 Vip 0
Alo/D.S. MAJA RASKINULA SA CAREM?! Filip priznao ubeđen da ga je Marinkovićeva ostavila, a evo šta kaže Čaprićeva! 18:00 Vip 0
Alo/Đ.M. KAMERE ZABELEŽILE SVAKI TRENUTAK! Filip Car uleteo kod Sandre u krevet i nije mogao da se suzdrži, cimerima popustile kočnice! (FOTO) 11:32 Vip 0
Alo/Đ.M. MAJA NA APARATIMA! Car priznao da je bio intiman sa Sandrom Čaprić, izgovorio reči koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim! 07:56 Vip 0
Alo/Đ.M. ZADRUGARI ODMAH SKOČILI! Žestok sukob Sandre Čaprić i ove zadrugarke, pevačica nasrnula na cimerku! 19:14 Vip 1
Alo/Đ.M. MAJA NA APARATIMA! Filip Car završio u krevetu sa ovom zadrugarkom, razmenjivali nežnosti naočigled svih! (FOTO) 21:54 Vip 0
Alo/D.S. ŽESTOKO POTKAČIO SANDRU! Bane Čolak nije birao reči koje je uputio pevačici: Znam devojke kao što si ti! 17:04 Vip 0
Alo/Đ.M. NAKON RAZUZDANE ŽURKE! Zadrugari završili ispod pokrivača, pa krenuli u žestoku akciju, Mensur nije mogao da odoli ovoj cimerki! 11:00 Vip 0
Alo/M.K. MILJANA OPTUŽENA DA KRADE ZADRUGARKAMA STVARI! Rijaliti cimerke oplele po Kulićki 17:03 Vip 0
Alo/D.S. SANDRA ČAPRIĆ IMA AFERU SA OŽENJENIM BIZNISMENOM IZ IVANJICE?! U rijalitiju morališe, a napolju ima sponzora?! 11:39 Vip 0
Kurir/Alo/D.S. RASKRINKALI ZADRUGARKU, OJADILA ČOVEKA ZA 30.000 EVRA Aleksandra Čaprić ukrala novac pa pobegla u Zadrugu! 09:44 Vip 0
Alo/Đ.M. ŠOK IZNENAĐENJE! Poznata pevačica ulazi u Zadrugu 5, brzo uletela u zgradu Pinka misleći da je niko neće videti! 18:29 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
POSLEDNJI NEDELJNI HOROSKOP U 2024. GODINI Pre nego što uđete u 2025. promenite jednu stvar, od 23. do 29. decembara je ključan pariod 17:29
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31