NEĆU DA ČUJEM ZA TU GADURU U ŽIVOTU Raskinuli bivši zadrugari, on se oglasio šokantnom porukom 23:15 Vip 0
BIVŠA PROSTITUTKA SE KAČI NA MENE! Brutalno oglašavanje Asmina Durdžića: Ona stvar među nogama joj... 09:22 Vip 0
POJAVILE SE JEZIVE FOTOGRAFIJE BIVŠE ZADRUGARKE! Hitno se oglasila nakon intervencije, imala jasnu poruku za sve devojke! 17:00 Vip 0
SANJA GRUJIĆ OTIŠLA NA OPERACIJU Bivšu zadrugarku svi prozivali zbog jedne stvari, nakon što je prošla kroz torturu odučila da ode pod nož! 20:25 Vip 0
MNOGI SU IM PREDVIĐALI KRAJ NAKON RIJALITIJA Isplivao intimni snimak Sanje Grujić i Marka Stefanovića 19:08 Vip 0
SANJI GRUJIĆ RAZLUPAN LOKAL Uložila sve pare u biznis, a evo šta je rekla nakon incidenta 10:05 Vip 0
ULOŽILI SAV NOVAC U BIZNIS Marko Stefanović i Sanja Grujić kupili stan, pa otkrili koje ime će dati detetu! 21:10 Vip 1
SANJA GRUJIĆ UDARILA NA NJU! Popularna rijaliti učesnica rešila da pokrene tužbu, a prva na udaru će biti ona! 09:10 Vip 0
OSVANUO SNIMAK AKCIJE Sanja i Marko u nesvakidašnjem izdanju, Grujićeva ga opkoračila, pa uradila ovo! 08:20 Vip 0
SANJA GRUJIĆ OTKRILA DETALJE SVADBE! Jedva čeka da izgovori sudbonosno da, a evo kako teku pripreme! 08:25 Vip 0
NEĆE SAMO MAJA PRED SUD! Aleks najavila tužbu Kristijanu Goluboviću, a onda se Sanja osvrnula na pomirenje Ane i Ace Bulića 22:45 Vip 0
Milica Veličković MARKO STEFANOVIĆ I SANJA GRUJIĆ STAJU NA LUDI KAMEN! Još jedan par iz rijalitija koji je uspeo da održi vezu, ljubav cveta! 09:15 Vip 0
Amina Jusović IZMENIO JOJ LIČNI OPIS Marko Stefanović napravio Sanji neverovatnu promenu, pa sve objavio javno (VIDEO) 10:06 Vip 0
Nina Denda PRISTIŽU ČESTITKE! Sanja ne može da sakrije sreću, uputila Marku emotivne reči (FOTO) 19:45 Vip 0
Marija Kostić OTVORILA DUŠU Sanja Grujić otkrila kako se oseća nakon "Zadruge", ali i šta sebi zamera 21:00 Vip 0
Amina Jusović KRITIKE PRIHVATAM, UVREDE NE Sanju Grujić osuđuju zbog njenog ponašanja u rijalitiju, a ona sada otkrila imena onih koje će tužiti! 08:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
RASIM LJAJIĆ ZA ALO! NA PREDSTAVLJANJU AUTORSKIH PESAMA Ove pesme su kao stvorene za Tomu Zdravkovića (FOTO/VIDEO) 21:57 Razonoda 0
DŽAJINO HAPŠENJE ME JOŠ UVEK BOLI, ALI NISU NAS SLOMILI NI UPLAŠILI Lepa poslanica Sanja Džajić o Skupštini, porodici i ocu U RINGU 20:00 Vesti 0
HILJADE VOJNIKA NATO I TEŠKA ARTILJERIJA KOD RUSKE GRANICE Ameri, Nemci, Britanci - cilj je samo jedan! 00:19 Vesti 0
KAMALA POBEDILA TRAMPA? Američka televizija GREŠKOM objavila konačne rezultate izbora u Americi (FOTO) 21:09 Vesti 0
OLGA JE POTOPILA ŠAKU BADEMA U VODU PREKO NOĆI Ujutru je pojela 4 i rešila problem koji muči mnoge Srbe 21:16