Alo/N.D. "KU*VETINO, SVAKO MOŽE DA TE IZJE*E" Skandalozna svađa, Marko Sanji sasuo sve u lice, POMENUO NJEN MORAL I PROŠLOST 09:15 Vip 0
Alo/N.D. "GO*NO MALO SMRDLJIVO" Haos u "beloj kući, Sanja i Marko podivljali, Stefanović najavio haos: NATERAĆU JE DA PLAČE ZBOG OVOGA! 09:00 Vip 0
Svet/Alo/N.S. BRUTALNO ISKRENA Šok intervju Milice Kemez, bez dlake na jeziku oplela po ovim zadrugarima 09:40 Vip 1
Alo/E.B. SANJA I MARKO U ŽESTOKOJ AKCIJI Podivljali ispod pokrivača, tresla se Zadruga od jačine se*sa! (VIDEO) 07:02 Vip 0
Alo/M.K. SANJA POKUŠAVA DA SAKRIJE PROŠLOST Istina jako kobna po njenu vezu, shvatila da je u problemu 22:20 Vip 0
Pink/Alo/M.K. SVE JE LAŽ Markov brat bez dlake na jeziku o Sanjonoj prošlosti i o navodima da su tukli majku 21:40 Vip 0
Pink/Alo/N.D. "JE*ALA SE ZA 100 EVRA" Koleginica iz Švajcarske otkrila šta je Sanja Grujić radila: ZA OVU SUMU JE IŠLA U HOTEL SA GOSTIMA! 08:36 Vip 0
Alo/N.D. "NEMAŠ STAV, PREVRTLJIVA SI I DVOLIČNA" Lom u "beloj kući", zadrugarke sasule jedna drugoj sve u lice, NEĆE VIŠE DA ĆUTE 16:13 Vip 0
Alo/E.B. "JA ĆU GA DISKVALIFIKOVATI" Sanja Grujić ŠOKIRALA priznanjem o UDARCIMA, ovo niko nije mogao da vidi u programu! 10:49 Vip 0
Alo/E.B. OVAJ ŠOK DETALJ NIKO SINOĆ NIJE UOČIO Rez na grudima Sanje Grujić ledi krv u žilama, pogledajte samo! (FOTO) 22:30 Vip 1
Pink/Alo/E.B. "ĆUTIM DA MI NE BI PAO PLAFON NA GLAVU" Novi ŠOKANTNI detalji o SKANDALU Sanje, Milice i Bore, iznet nikad prljaviji veš, Kemezova zadala UDARAC! 15:49 Vip 0
Alo/N.D. POKAZALA OŽILJAK OD OPERACIJE Sanja Grujić uvećala grudi, nije uspela da sakrije tragove intervencije (FOTO) 14:37 Vip 0
Alo/N.D. POSLE SVAĐE, SVE JE SLAĐE Nakon žestokog sukoba, Marko i Sanja se prepustili strastima 10:33 Vip 0
Alo/N.D. "JESI LI TI MENTALNO ZAOSTALA?" Marko i Sanja u novoj svađi, Stefanović neće više da trpi njene ispade: NE DAVI ME! 08:44 Vip 0
Alo/M.K. BURNO U BEKSTEJDŽU Miksi se slomila jer povređuje Bebicu, Sanja progovorila o sukobu sa Milicom zbog Bore 01:20 Vip 0
Alo/M.K. LAŽU OBOJE KAO PSI Milica Kemez besna, nakon što je saznala šta se desilo između Sanje i Bore 00:40 Vip 0
Alo/M.K. SVE SE SAZNALO Milica Kemez rasčlanila Sanju i Boru na činioce, Grujićeva upala u njenu klopku, skandal 00:10 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
RASIM LJAJIĆ ZA ALO! NA PREDSTAVLJANJU AUTORSKIH PESAMA Ove pesme su kao stvorene za Tomu Zdravkovića (FOTO/VIDEO) 21:57 Razonoda 0
DŽAJINO HAPŠENJE ME JOŠ UVEK BOLI, ALI NISU NAS SLOMILI NI UPLAŠILI Lepa poslanica Sanja Džajić o Skupštini, porodici i ocu U RINGU 20:00 Vesti 0
PALA STARA NASTREŠNICA ŽELEZNIČKE STANICE U NOVOM SADU Hitno reagovale sve službe, Hitna pomoć, policija i vatrogasci 12:39 Hronika 0
PROŠLA JE GRADOM I SVE JE STALO Ova devojka na sebi nosi 27 miliona dinara, najjeftinija stvar na njoj košta preko 40.000 12:46