Alo/M.K. SANJA OŠTRA NA JEZIKU Milica i Bora Santana napali Grujićevu, ona ih saterala u čošak 23:30 Vip 1
Alo/M.K. SMEJEŠ SE KAD SAM BESAN Marko sumnja u Sanjinu odanost, ona ga ubeđuje u suprotno: Nisam ništa uradila 20:15 Vip 0
Alo/M.K. NISAM LJUBOMORAN NA NJEGA Marko Stefanović pobesneo kada je video Sanjino smeškanje Caru, dao joj poslednje upozorenje 20:00 Vip 0
Alo/N.S. ISPITUJU ME SVI NA ULICI! Sanja Grujić optužila Marka Stefanovića da je tukao svoju majku, njegov brat se hitno oglasio 14:01 Vip 0
Alo/E.B. "DA JA TUČEM MAMU KUĆI!" Marko bez milosti nasrnuo na Sanju, uputio joj užasne reči, a onda i RASKINUO! 14:42 Vip 0
Alo/E.B. KRAJ! SANJA GRUJIĆ PRELOMILA I DONELA ODLUKU! Raskrinkala Marka Stefanovića, iznela njegove sramne uvrede: "Ti si PROSTITUTKA" 14:05 Vip 0
Alo/N.S. HAOS U BELOJ KUĆI Zadrugarke raskrinkale Bebicu, bacio oko na nju, Miljana kipti od besa 17:47 Vip 0
Alo/N.D. BRTUALNO Ermina Pašović oplela po Sanji Grujić: "IMA VEĆU KILOMETRAŽU OD GOLFA DVOJKE" 07:50 Vip 3
Alo/E.B. SANJA I MARKO NASTAVLJAJU AGONIJU, REŠILI DA RASKINU: Razlog će vas ŠOKIRATI, evo do kog zaključka su došli! 21:08 Vip 1
Alo/N.S. UZDASI ODZVANJALI SPAVAĆOM SOBOM Vrela akcija Sanje Grujić i Marka Stefanovića, popustile im kočnice 12:16 Vip 0
Alo/E.B. SANJA KAO POMAHNITALA NASRNULA NA MARKA: Neviđeni haos, tresla se Zadruga, a onda se gušila u suzama! ŠOK SCENE! 07:52 Vip 2
Alo/M.K. NE MOŽE DA VERUJE Milica ljuta na Aleksandru zbog Filipa: Rekao mi je da će se skloniti od nje 23:55 Vip 0
Alo/E.B. PORAŽAVAJUĆE OBRAĆANJE SANJE GRUJIĆ: Klela rijaliti cimere, molila Boga za njihove tragedije! 19:42 Vip 0
Alo/M.K. IZNEO ŠOKANTNE DETALJE Bivši zadrugar rešio da ocrni Sanju Grujić, pa udario na Milicu: Svi bi je razvlačili 21:20 Vip 0
Alo/E.B. MATORA SPREMA PAKAO SANJI GRUJIĆ: Otkriće pred svima njen prljav veš, evo šta je radila krišom sa Markom Stefanovićem! 19:52 Vip 0
Alo/M.K. NE DA NA NJU Marko u svađi sa celom kućom zbog Sanje, Matora i Car rekli Grujićevoj sve u lice, haos 02:55 Vip 1
Alo/M.K. UŠLA SI ZAUZETA PA SI SADA U VEZI SA MARKOM Car smatra da je Stefanović ispravniji od Sanje, ona ostala bez reči 01:45 Vip 0
Alo/M.K. PRVA JE KRENULA SA UVREDAMA Anđela bez dlake na jeziku rekla šta misli o Sanji Grujić, pa stala u zaštitu Filipa Cara 01:30 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
RASIM LJAJIĆ ZA ALO! NA PREDSTAVLJANJU AUTORSKIH PESAMA Ove pesme su kao stvorene za Tomu Zdravkovića (FOTO/VIDEO) 21:57 Razonoda 0
DŽAJINO HAPŠENJE ME JOŠ UVEK BOLI, ALI NISU NAS SLOMILI NI UPLAŠILI Lepa poslanica Sanja Džajić o Skupštini, porodici i ocu U RINGU 20:00 Vesti 0
PALA STARA NASTREŠNICA ŽELEZNIČKE STANICE U NOVOM SADU Hitno reagovale sve službe, Hitna pomoć, policija i vatrogasci 12:39 Hronika 0
PROŠLA JE GRADOM I SVE JE STALO Ova devojka na sebi nosi 27 miliona dinara, najjeftinija stvar na njoj košta preko 40.000 12:46