Alo/N.S. PRAVILA HAOS Sanja Grujić podigla sve na noge, Miljan joj žestoko zapretio (FOTO) 08:05 Vip 0
Alo/M.K. SANJA BRUTALNA PREMA MILJANI Kulićeva je udarila gde je najviše boli, pa joj pomenula Filipa Cara 23:30 Vip 0
Alo/M.K. STAVI TAČKU NA BEBICU Sanja Grujić i Milica Veselinović rekle Miljani da prelomi i bude sa onim koga voli 01:35 Vip 0
Alo/M.K. SANJA OŠTRA NA JEZIKU Grujićeva rekla Miljani da završi sa Bebicom što pre, jer će se ona i Zola pomiriti, pa rekla ovo o Čoliću 01:20 Vip 0
Alo/M.K. MIKI NEMA MIRA Opleo po Sanji Grujić sa Urošem Ćertićem, pa rekao da je prostitutka 00:07 Vip 1
Alo/M.K. MIKI UDARIO GLAVOM O VRATA Haos u Beloj kući, Đuričić od besa nije znao šta da uradi, obezbeđenje odmah uletelo (FOTO) 23:05 Vip 2
Alo/M.K. IZAĆIĆE IZ RIJALITIJA BEZ DINARA Uroš Ćertić dobija još jednu tužbu, uradio je ovo Sanji Grujić 07:00 Vip 0
Alo/N.S. SKANDAL Sanja Grujić žestoko napala Adama Đoganija: Ti si brat najpoznatije ljubavnice! 07:51 Vip 2
Alo/M.K. SANJA DALA SVOJ SUD: Bilal će na kraju da završi sa muškarcima, a možda je i dalje nevin 02:15 Vip 0
Alo/N.S. SANJA GRUJIĆ U VEZI SA STARIJIN ČOVEKOM?! Zadrugarka mislila da je kamera ne snima i otkrila šok detalje: Čika Zvonko 15:00 Vip 0
Alo/M.K. SANJA TI SI ZLO Zvezdan udario na Grujićevu, ona mu nije ostala dužna, pa oplela po njemu 00:56 Vip 0
Alo/M.K. MENI JE DEJANA ŽAO Napadi na Aleks Nikolić ne prestaju, Uroš i Sanja je urnisali rečima, uhvaćena u laži 01:43 Vip 1
Alo/Đ.M. ČEKAM TE U KREVETU! Otkriveno koja zadrugarka prodaje svoje usluge po kući, pojavio se i snimak razgovora (VIDEO) 16:30 Vip 0
Alo/Đ.M. NI NE SLUTE ŠTA IM CIMERI SPREMAJU Zadrugari skovali pakleni plan da rastave Milicu i Aleks, a ona je najveće iznenađenje 15:57 Vip 0
Alo/M.K. BORI SANTANI SAM LUPAO ŠAMARE Bojan Simić se poverio zadrugarkama, pa otkrio čime se bavi i koliko troši novca 00:25 Vip 0
Alo/A.M. MARKO MARKOVIĆ DOHVATIO SANJU Grujićeva se nije bunila dok ju je dodirivao (FOTO) 18:24 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
RASIM LJAJIĆ ZA ALO! NA PREDSTAVLJANJU AUTORSKIH PESAMA Ove pesme su kao stvorene za Tomu Zdravkovića (FOTO/VIDEO) 21:57 Razonoda 0
DŽAJINO HAPŠENJE ME JOŠ UVEK BOLI, ALI NISU NAS SLOMILI NI UPLAŠILI Lepa poslanica Sanja Džajić o Skupštini, porodici i ocu U RINGU 20:00 Vesti 0
"TEŠILA JE MOJU TRUDNU SUPRUGU" Otac Predrag Popović tvrdi da mu se Sveta Petka javila u snu, a ono što se dogodilo u crkvi je neverovatno 11:37 Razonoda 0
OVOLIKO NOVCA NEMA NA CELOM SVETU Rusija odrapila drakonsku kaznu Guglu, ovo im neće oprostiti 10:25 Vesti 0
Mesečni horoskop za novembar: Ovnu se sva vrata otvaraju, Lavu zastoj u finansijama, Škorpije na ivici živaca 11:36