Pink/Alo/K.G. TO JOJ NIJE TREBALO Oglasila se Maja Marinković nakon poljupca i se*sa Sanje i Cara, pa dala svoj sud 14:35 Vip 0
Alo/K.G. ON JE ŽETON ZA PRODUŽETKE BEZLIČNIH LJUDI Dalila nikad brutalnije ispljuvala Cara, a onda oplela po Sanji, nije birala reči 13:26 Vip 0
Alo/A.J. NA KRAJU SE SVE POKAŽE Milica osula po Sanji Grujić, ostali ne mogu da veruju u vezu Cara i Grujićeve 13:10 Vip 0
Alo/A.J. ŠTA AKO TE DALILA NAPADNE Miki provocirao Cara i Sanju, Grujićeva odbrusila u svom stilu 10:16 Vip 0
Alo/K.G. OSTALI BEZ TEKSTA Car i Sanja tražili zadatak od Drveta mudrosti, kada su čuli šta je Filip zanemeo, Grujićeva odmah odbila 10:00 Vip 0
Alo/K.G. LETEĆE PERJE Susret Dalile, Cara i Sanje u pušionici, reakcija Dragojevićke zapanjila sve, a evo šta je uradila 09:40 Vip 0
Alo/K.G. ŠOKIRALI JAVNOST Brutalan se*s Cara i Sanje Grujić pred svima u sobi, ona pokazala svoje umeće, sve prštalo (VIDEO +18) 07:08 Vip 2
Alo/K.G. PROŠLA JE BILA ŽESTOKA, OVA JE BOLESNA Đedović zadrugarima prepričavao prošlu sezonu, pa otkrio šta je uradio Mariji Kulić 14:20 Vip 0
Alo/J.J. POTVRDILA ZAŠTO JE JEDNA OD NAJATRAKTIVNIJIH ZADRUGARKI Sanja se skockala u crni minić, a bujne grudi izbacila u prvi plan (VIDEO) 22:10 Vip 1
Alo/K.G. TO JE VANVREMENSKA LJUBAV Iva Grgurić žestoko oplela po Bebici, pa prokomentarisala Miljaninu i Zolinu vezu 11:02 Vip 0
Alo/K.G. ŠOK Sanja Grujić uletela i prekinula emisiju, pa sasula Mimi sve u facu, a onda se javno poljubila sa njim 18:10 Vip 2
Alo/A.M. TUŽILA SAM MIHIĆA I JOŠ TRI ZADRUGARA! Majka Sanje Grujić progovorila o ćerkinoj prošlosti i bolnim trenucima, imala je samo jednu molbu! 16:59 Vip 1
Alo/J.J. JUTARNJE RAZGIBAVANJE! Sanja Grujić pronašla svoje stvari u jezeru, pa uskočila da ih uzme! (VIDEO) 13:10 Vip 0
Alo/A.J. OBOJE IMATE ZAJEDNIČKI CILJ! Dok su svi bili za to da se veza Dalile i Cara prekine, Irma jedina podržala njihovu ljubav, a onda osula po ovoj učesnici! 12:46 Vip 0
Alo/J.J. ON JE MUZIČKA NAKAZA! Sanja Grujić ponizila Ša, reper joj uzvratio gnusnim uvredama! 16:44 Vip 1
Alo/Đ.M. MILJANA NA APARATIMA! Mišel javno priznao koja zadrugarka mu se sviđa, nije krio oduševljenje! 13:25 Vip 0
Alo/K.G. CAR RASKRINKAO DEJANA! Zadrugari ubeđeni da je Dragojević sa Aleks ušao u vezu iz inata, nisu ga štedeli! 11:23 Vip 0
Alo/J.J. IMA LI DEJANOVOM BEZOBRAZLUKU KRAJA?! Zadrugar hladnokrvno objasnio zašto je Sanji izmakao stolicu! 17:37 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
RASIM LJAJIĆ ZA ALO! NA PREDSTAVLJANJU AUTORSKIH PESAMA Ove pesme su kao stvorene za Tomu Zdravkovića (FOTO/VIDEO) 21:57 Razonoda 0
DŽAJINO HAPŠENJE ME JOŠ UVEK BOLI, ALI NISU NAS SLOMILI NI UPLAŠILI Lepa poslanica Sanja Džajić o Skupštini, porodici i ocu U RINGU 20:00 Vesti 0
SLAVIMO SVETOG PROHORA PČINJSKOG O njegovim čudima se i danas priča, a evo koji se OBIČAJI vezuju za današnji praznik! 06:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA PETAK, 1. NOVEMBAR Strelcu novine na emotivnom planu, Biku poveći dobitak, Vodoliju muči nesanica 05:00 Razonoda 0