Alo/K.G. TEŽAK JE KAO CRNA ZEMLJA Maja se zbližila sa Sanjom, pa joj kukala na Cara i otkrila detalje o njemu koje do sada niko nije znao! 16:12 Vip 0
Alo/I.G. BILA JE NAJVEĆA PRETNJA NJIHOVOJ VEZI! Mateja jedva dočekao da raskine sa Anđelom, pa obnovio odnos sa Sanjom! 13:23 Vip 0
Alo/D.S. RAĐAJU SE SIMPATIJE?! Dejan otvoreno flertovao sa Sanjom, a onda je ona pred svima priznala kako ga gleda! 09:37 Vip 0
Alo/D.S. DALILA KONAČNO PALA U ZABORAV Dejan osetio da je poželjan , pa flertovao sa ovim zadrugarkama! 07:43 Vip 0
Alo/Đ.M. ČEGA SE PAMETAN STIDI... Zadrugarka se pohvalila svojim ogromnim silikonima i otkrila u kom stanju ih je radila, doktorka je zanemela! 08:52 Vip 0
Alo/Đ.M. VIKI JE MESNATA, SVE TRI SU GADURE! Zadrugarke se skinule i zamešale zadnjicama na sceni, Đekson odmah uputio šok komentar! 13:52 Vip 0
Alo/Đ.M. NAKON ŠTO JE ŠUTNUO ANĐELU Mateja krenuo da muva ovu zadrugarku, a mnogi su pali na njen šarm i duhovitost! 15:05 Vip 0
Alo/D.S. USKORO ĆEMO VIDETI I POLJUBAC Marko i Sanja u bliskom zagrljaju, zadrugari nikad bliži! 15:25 Vip 0
Alo/D.S. TO JE ODRAZ TVOJE SUJETE Aleks oplela po Serjanićevoj, Sanja urnisala Mensura, pljuštale uvrede na sve strane 18:20 Vip 0
Alo/Đ.M. NIJE MOGLA DA MU ODOLI! Zadrugarka polugola završila kod Janjuša u krevetu, poručila mu jednu stvar i to sve naočigled ove cimerke! 09:12 Vip 1
Alo/D.S. PRIZNAO DA JE BIO U VEZI SA MUŠKARCEM Janjuš jsve šokirao svojom izjavom, niko nije očekivao takav odgovor! 15:26 Vip 0
Alo/M.K. JA U GLAVI NEMAM NIŠTA Besna Sanja osula paljbu po sebi, razlog će vas šokirati! 21:41 Vip 0
Alo/M.K. POČINJE DA SE ZAHUKTAVA! Fatalna brineta ulazi u Zadrugu, a muškarcima neće biti dobro! 22:08 Vip 0
Alo/N.D. MUŠKARCIMA NEĆE BITI DOBRO! Ulazi drugarica Milice Kemez, atraktivna crnka ima interesantno zanimanje, a cimerima sprema haos! (FOTO) 14:55 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
RASIM LJAJIĆ ZA ALO! NA PREDSTAVLJANJU AUTORSKIH PESAMA Ove pesme su kao stvorene za Tomu Zdravkovića (FOTO/VIDEO) 21:57 Razonoda 0
DŽAJINO HAPŠENJE ME JOŠ UVEK BOLI, ALI NISU NAS SLOMILI NI UPLAŠILI Lepa poslanica Sanja Džajić o Skupštini, porodici i ocu U RINGU 20:00 Vesti 0
HILJADE VOJNIKA NATO I TEŠKA ARTILJERIJA KOD RUSKE GRANICE Ameri, Nemci, Britanci - cilj je samo jedan! 00:19 Vesti 0
KAMALA POBEDILA TRAMPA? Američka televizija GREŠKOM objavila konačne rezultate izbora u Americi (FOTO) 21:09 Vesti 0
OLGA JE POTOPILA ŠAKU BADEMA U VODU PREKO NOĆI Ujutru je pojela 4 i rešila problem koji muči mnoge Srbe 21:16