Alo/A.J. "KO ĆE DA VRATI MOJU ČAST" Sanja Grujić u totalnom rastrojstvu, urla i plače na sav glas, a Marko je matirao jednom rečenicom 18:31 Vip 0
Alo/A.J. "MAMA TI JE KU*VA" Marko izvređao Sanju Grujić, a ona mu udarila na majku, šokantne reči i scene u Zadruzi 16:27 Vip 0
Alo/A.J. POKAJALA SE Nakon što joj je Marko očitao lekciju, Sanja Grujić u suzama molila: Imam pravo na jednu grešku! 22:06 Vip 0
Alo/A.J. OSRAMOTIO JE Marko Stefanović uradio Sanji užasnu stvar, da li će mu preći preko ovoga? 19:20 Vip 0
Alo/E.B. OD RUŽNOG PAČETA DO IZOPERISANE I NEDEFINISANE BARBIKE Bićete u šoku kada vidite kako je Sanja Grujić izgledala pre svih operacija, razlika je poražavajuća! (FOTO) 22:24 Vip 0
Alo/A.J. ŠOK Sanja Grujić odlučila da tuži nju, a iznandićete se kada čujete šta će uraditi sa novcem od tužbe, otkrila sve! 08:05 Vip 0
Alo/E.B. ŽESTOKA VRELA AKCIJA SANJE I MARKA Ona ga zajahala pred svima, pa mu pružila užitak za pamćenje i dovela ga do vrhunca! (VIDEO 18+) 08:20 Vip 0
Alo/A.J. DUGAČAK SPISAK Zadrugarke priznale šta su sve radile na sebi, ona je imala najviše operacija, a jedna čak tvrdi da je prirodna 19:26 Vip 0
Alo/M.K. IDE ZVEZDANOVIM STOPAMA Isplivao jeziv snimak nasilja Marka nad Sanjom, umalo je otresao o pod (VIDEO) 21:45 Vip 0
Alo/M.K. TI MI KAŽEŠ DA IMAM OČI NA NJU Sanja prešla sve granice, Marku se baba obesila, a ona mu rekla da on liči na nju 21:15 Vip 0
Alo/M.K. MARKO OTKRIO SVE Sanja želi da ima intimne odnose sa bratom, majkom i ocem svog dećka? 20:30 Vip 0
Alo/M.K. NIKAD GORE UVREDE Sanja svađu podigla na viši nivo, Marko je spustio na zemlju: "Dlakava ćurko sa crnim između noktiju" 20:15 Vip 0
Alo/A.J. USLOVIO JE Marko postavio Sanji ultimatum za opstanak u vezi, a ona mu prebacila Maju Marinković 20:00 Vip 0
Alo/A.J. ZAVRŠILA U SUZAMA Marko Stefanović zbog ovoga ostavio Sanju Grujić: Završavam ovu skalameriju od odnosa! 19:45 Vip 0
Alo/N.D. DOŽIVELA NERVNI SLOM Sanja Grujić van sebe, ne može da veruje da joj je Marko ovo uradio, skandal! 12:00 Vip 0
Alo/N.D. "TI SI MOJ PSIĆ" Sanja Grujić zgorzila izjavom, pa se našla na stubu srama, zadrugari je ne štede! 11:06 Vip 0
Alo/M.K. PRIZNAO DA MU SE ŽANA NABACUJE? Opšti haos, Stefanović šokirao izjavom, pa zaratio sa Markovićem 01:40 Vip 0
Alo/M.K. TI IMAŠ MODRICE OD DEČKA, A NE JA Brutalna svađa Ivane Šopić i Sanje Grujić, ovo je nedopustivo 21:00 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
EVO ŠTA JE RUSIJA DALA SEVERNOJ KOREJI U ZAMENU ZA VOJNIKE KOJI SE BORE U RATU U UKRAJINI 12:13 Vesti 2