DEVOJČICA (11) MESECIMA ZLOSTAVLJANA Užas u školi kod Malog Crnića, dečaci su je terorisali mesecima 08:31 Vesti 0
UZNEMIRUJUĆE: Očuh sakrio kameru među plišane igračke pastorke! Na sudu otkrio sve svoje PRLJAVE TAJNE koje su trajale godinama VIDEO 06:00 Vesti 0
OVO JE VASPITAČICA MONSTRUM, VEZALA BEBU ZA VREĆU I OSTAVILA DA SE UGUŠI Urlala na devetomesečnu devojčicu: "PRESTANI DA CVILIŠ!" 14:53 Vesti 0
STRAVIČNA ISPOVEST VEDRANE RUDAN LEDI KRV U ŽILAMA: Pokušala sam da ubijem oca dva puta, bacio me je na staklo, bila sam krvava 07:00 Vip 0
HOROR PRIČA! Objavila je oglas da izdaje stan na poznatoj platformi, došao je muškarac kao gost i napravio joj PAKAO OD ŽIVOTA! 20:51 Vesti 0
MAJKA PRODALA ROĐENU DECU ZA 200 DINARA Vlasnici ih mučili i vređali, proživljavali su pakao, a jedna slika i dalje šokira! 15:20
GLUMICA SA PET GODINA DOŽIVELA POLNO ZLOSTAVLJANJE: Nekoliko sati sam sedela nepomično na stolici, osećala sam stid 17:35 Vip 0
,,TIHE UBICE" NAŠIH VEZA Obratite pažnju na suptilne vidove zlostavljanja, opasniji su nego što mislite 09:07
KUCI AIDI DRHTI CELO TELO KAD JOJ PRIĐE ČOVEK Ovo je najtužnija slika koju ćete danas videti, JEZIVA priča je iza toga 06:00 Vesti 0
UŽAS U BEOGRADU, MAJKA ZAPUSTILA MALOLETNE ĆERKE Pustila je svog dečka da seksualno zlostavlja jednu od njih 12:42 Hronika 0
IZNAJMILA JE SOBU GRAFIČKOM DIZAJNERU I POSTALA NJEGOVA ŽRTVA Sipala mu je jedno vino, a onda je on nasrnuo 15:34 Vesti 0
PA DA LI JE OVO REALNO? Pogledajte šta se dešava sa Jozefom Friclom - monstrumom koji je ćerki napravio SEDMORO DECE 19:21 Vesti 0
TERALI SU JE DA JEDE IZMET, POLIVALI SU JE IZBELJIVAČEM U ovom oktutnom delu učestvovale su DEVOJKE! 6 sati je brutalno zlostavljana 22:06 Vesti 0
"NE MOGU DA SE KONCENTRIŠEM DOK TE GLEDAM KAKO JAŠEŠ!" Svedočenje žrtve instruktora jahanja, GNUSNO šta je doživela 13:13 Hronika 0
SKANDAL DRMA HOLIVUD! Pokojni Metju Peri optužen za strašne stvari, umešana i njegova bivša verenica, sve izneto javno! 20:55 Vip 0
UDARAO, GRIZAO I PEKAO SINA (2) CIGARETAMA DO SMRTI: Otac iz Hrvatske osuđen na doživotnu robiju a iza svega krije se JEZIV RAZLOG 18:36 Vesti 0
ZLOSTAVLJAJU ME JER NE ŽELIM BRAK I DECU Pevač otkrio detalje svog života koji lede krv u žilama 09:40 Vip 0
"MAJKA JE HTELA DA ME BACI U DRINU, A OTAC... " Jelena je dobijala batine čak i dok je bila u stomaku, SUDBINA JOJ JE PRETUŽNA 18:28 Vesti 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KONTRAOBAVEŠTAJCI I PENTAGON ALARMIRALI, AMERIKA NA NOGAMA: Rusi kuju pakleni plan, hoće ovde da nas udare! 23:35 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57