Alo/Đ.M. ZBOG OVAKVIH STRADAJU NEDUŽNI! Gavrilović bez pojasa i sa telefonom u ruci divlja po putu dok ga Milijana snima, javnost traži najstrožu kaznu! 16:54 Vip 1
SrpskiTelegraf/Alo/Đ.M. MILIJANA ĆE ME UBITI Ivan Gavrilović moli za pomoć, pevač očajan, isplivali svi detalji skandaloznog odnosa! 08:40 Vip 0
Alo/D.S. VOZIO 200 NA SAT PA POPIO KAZNU Ivan Gavrilović napravio prekršaj, evo šta se tačno desilo! 20:48 Vip 0
Alo/D.S. IVAN GAVRILOVIĆ NA TRETMANU Želi da bude lep za ljubavnicu, evo kom zahvatu za mladolik izgled se podvrgao 10:46 Vip 1
Alo/Đ.M. VIŠE NE IZGLEDA OVAKO! Milijana potpuno promenila izgled, šok transformacija nikoga nije ostavila ravnodušnim! (FOTO) 15:52 Vip 0
Alo.rs/D. I. MILIJANA SE SKINULA, A GAVRILOVIĆ ODMAH POČEO DA RADI SKLEKOVE Ivanova ljubavnica pokazala atribute! 10:09 Vip 0
Alo/Đ.M. ŠTA RADIŠ TO DEBILU! Ivan besneo na Milijanu naočigled svih, Gavrilović i njegova ljubavnica prave haos po Srbiji i bahato se ponašaju (FOTO) 08:20 Vip 0
Alo/Đ.M. IVAN KLEKNUO ISPRED LJUBAVNICE! Ivan zaprosio Milijanu, potpuno otpisao Marinu i Bogdanovićevoj ovim gestom dokazao ljubav?! (VIDEO) 10:16 Vip 0
Happy/Alo/Đ.M. MARINA NA KRAJU ODLUČILA! Milijana povlači ultimatum koji je dala Ivanu Gavriloviću zbog onoga što je uradila njegova supruga! 22:11 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. ŽENI SE IVAN GAVRILOVIĆ! Pevač šokirao izjavom u emisiji, otkrio da li mu je ljubavnica upoznala decu, a progovorio i o supruzi Marini! 17:00 Vip 0
SrpskiTelegraf/Alo/Đ.M. NAPRAVILI ŠTETU OD 5.000 EVRA?! Ivan i Milijana demolirali stan, u jeku svađe razlomili wc i polupali čaše, njegova prijateljica otkrila sve 15:33 Vip 1
Alo.rs/M.A. ŠOK, IVAN GAVRILOVIĆ I MILIJANA KAO OD MAJKE ROĐENI! Bez srama pokazali gola tela i šta rade u džakuziju (FOTO) 19:35 Vip 2
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. NAKON ŠTO JE ZAVRŠEN RIJALITI! Milijana i Ivan žive zajedno, sa još uvek zakonitom suprugom Gavrilović se nije ni čuo, a evo šta kaže ljubavnica o njegovoj deci! 13:48 Vip 1
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. RODITELJI SU MI REKLI DA NE DOLAZIM KUĆI Milijani roditelji opasno zamerili Ivana i aferu, donela je odluku koja je šokirala mnoge 12:50 Vip 0
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. NE KAJEM SE ŠTO SAM PREVARIO MARINU! Prvi intervju Ivana Gavrilovića nakon izlaska, živi sa Milijanom, a evo kako su sve to prihvatila deca 12:03 Vip 1
Alo.rs LJUBAV JE ODLUČILA! Gledaoci ostali u šoku kada je Ivan Gavrilović priznao da li se vraća ženi nakon rijalitija, ili ostaje sa ljubavnicom 18:30 Vip 0
Alo/Đ.M. RASKIDAJU KAD IZAĐU! Milijana iznela nove detalje veze sa Ivanom, ukućanke u šoku kad su čule o čemu se radi 14:15 Vip 0
Alo.rs ŠOK! Gavrilović optužio ženu što nije zaradio više novca u životu, prvi put progovorio o detaljima iz braka 22:03 Vip 1
Alo/Đ.M. IZBACUJE MARINU IZ SVOG ŽIVOTA! Ivan i Milijana jedva čekaju izlazak iz Parova, njegova supruga je prošlost, a oni skovali sve planove 20:30 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37