Alo/A.J. OVAKO SE DEJAN I ALEKSANDRA PRIPREMAJU ZA ZADRUGU 6 Isplivala fotka na mrežama, evo šta su radili Nikolićeva i Dragojević (FOTO) 21:45 Vip 0
Alo/A.J. JOVANA MISICA NE IZLAZI IZ LOKALA CECINOG BIVŠEG Stefanu Kariću postavili ovo pitanje o Bogdanu Srejoviću, on samo poželeo jedno 20:45 Vip 3
Alo/A.J. SPREMA SE ZA SUSRET SA DEJANOM I FILIPOM CAREM Dalila Dragojević otišla na strašno mesto, pa priznala ovo (FOTO) 19:25 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. NAORUŽALA SE INFORMACIJAMA ZA ZADRUGU 6 Sanja Grujić spomenula Filipa Cara, a evo da li će imati se*s u ovoj sezoni 18:55 Vip 0
Pink/Alo/A.J. RASPLAKAO SVE PRED ULAZAK U ZADRUGU 6 Prisetio se pokojnog oca i otkrio šta bi mu savetovao pred ulazak u rijaliti 17:45 Vip 0
Informer/Alo/A.J. OTKRIVENO KADA MILJANA ULAZI U ZADRUGU Marija Kulić i Bebica potpisali ugovore, evo kada će se svi naći u Beloj kući, svi detalji 17:15 Vip 5
Kurir/Alo/A.J. NAKON GNUSNIH UVREDA SLEDI SUOČAVANJE Kristijan Golubović žešće potkačio buduću učesnicu, ona mu poručila: Pljuješ po svojoj ženi 16:15 Vip 0
Alo/ N.K. / A.J. GLUMICA SPREMNA ZA ZADRUGU 6 Miljana Popovicć otkrila kako će njene kolege reagovati: Zabole me šta glumci misle 15:35 Vip 0
Alo!/ Đorđe Milošević ALO! EKSKLUZIVNO SAZNAJE! Aleksandra Nikolić je buduća učesnica Zadruge 6, otkrivamo sve detalje 14:02 Vip 4
Alo/N.K/Đ.M. BUDUĆA ZADRUGARKA PRIZNALA VEZU SA DEVOJKOM Došla i njena majka da je podrži pred karantin, a otkrila je i gde su se upoznale (VIDEO) 13:35 Vip 0
Alo/Đ.M. KAKVA EKIPA, TAKAV I ROĐENDAN Novi udar na Dalilu Dragojević, nisu birali reči, ponizili je nikad gore, upletena i njena drugarica 12:26 Vip 2
Alo/Đ.M. PRAVI HAOS PRE ULASKA U ZADRUGU 6! Ana Spasojević rešila da svima zapuši usta i otkrila detalje iz svoje prošlosti, ništa više neće biti isto (FOTO) 17:04 Vip 1
Pink/Alo/N.S. BAŠ SAM RAZOČARANA Marijana Zonjić otkrila detalje suđenja, pa se osvrnula na prijateljstvo Dalile i Ljube Pantović 11:25 Vip 1
Alo/A.J. FILIP CAR STAVIO BOTOKS? Zadrugar iznenadio svojim izgledom, kometari preplavili mreže: Nema čovek mimiku lica 23:00 Vip 0
Pink/Alo/A.J. OTKRIVENO KO JE DALILIN DEČKO Bivši zadrugar raskrinkao Dragojevićku: Zajedno su i divan su par 20:50 Vip 0
Pink/Alo/A.J. ONA JE BILA DEO ŽURKE KOD DRAGOJEVIĆKE Nevena iznela detalje sa rođendana, spremila joj ovaj poklon, pa pomenula Dalilinog dečka 20:00 Vip 1
Alo/A.J. IVA GRGURIĆ OBJAVILA FOTOGRAFIJU SA NOVIM DEČKOM Otkrila da je zaljubljena, pa poručila: Mlađe je slađe 18:45 Vip 0
Alo/A.J. ŽENA IZ PUBLIKE ZASPALA USRED EMISIJE Zorica Marković napravila šou u programu uživo, zviždala i vikala: Alo devojko, probudi se 16:15 Vip 1
Alo/A.J. KAKVA GODIŠNJICA, ŠTA JE TO DANAS? Dejan Dragojević neće da čuje za Dalilu, auto je uzeo zbog njenih dugova, a ovako priča o Aleksandri 14:45 Vip 6
Alo/A.J. NJOJ RIJALITI UĐE U KRV Miki do detalja prokomentarisao Cara i njegove odabire žena, pa Sandra progovorila o Dalili i njenom osećaj za stid 13:10 Vip 1
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
VOJVODINA SKROZ ZAVEJANA Deluje magično, ali se vozačima ovde diže kosa na glavi (VIDEO) 17:28 Vesti 0
POZNATI GASTROENTEROLOG OTKRIVA Ren bolje od lekova čisti pluća i bronhije, a evo kako ga treba uzimati 16:26