OVO JE SIN ACE ILIĆA I BILJANE JEVTIĆ Ne zanima ga estrada, gradi svoju karijeru i voli ovu lepoticu 14:55 Vip 0
IZBACILA SAM GA IZ KUĆE! Biljana Jevtić iznenadila priznanjem, svi su mislili da je brak sa Acom idealan! 16:37 Vip 0
DVE KOLEGINICU SU ODBILE PESMU KOJA JE NJU PROSLAVILA Lepa Lukić je jedina prihvatila ovu numeru, detalji koje niko nije znao 18:57 Vip 0
ACA ILIĆ I BILJA JEVTIĆ PRVI PUT POKAZALI LUKSUZNU VILU Detalji ostavljaju bez daha, kapija od kovanog gvožđa, a tu nije kraj 17:08 Vip 0
ŽIVELI SMO U DVE SOBE SA ZEMLJANIM PODOM! Potresna priča naše pevačice o teškom detinjstvu, iznela bolne detalje! 07:20 Vip 0
KOME JE ZAPRAVO BILA NAMENJENA PESMA SRCE JE MOJE VIOLINA? Otkrivena dugo čuvana tajna o poznatom hitu 10:10 Vip 0
BILJANA JEVTIĆ U EROTSKOM IZDANJU Isplivala eksplicitna fotografija, pevačici sevnula bradavica! (FOTO 18+) 11:00 Vip 0
ONA IH JE VENČALA PRE 30. GODINA Malo ko zna da je ova poznata voditeljka kuma Biljane Jevtić i Ace Ilića 18:15 Vip 0
DOPADALE MU SE NJENE GRUDI Nakon mnogo godina otkriveno da je ovaj moćnik bio zaljubljen u u Biljanu Jevtić! 14:33 Vip 0
Ermin Biberović RODITELJI NEMOĆNI PRED SINOVLJEVIM POROKOM! Neočekivan potez naslednika Biljane i Ace Jevtića, neće im biti svejedno! (FOTO) 22:57 Vip 0
Nina Denda DUGO SU SE BORILI ZA POTOMSTVO Aca Ilić i Biljana Jevtić važe za jedan od najskladnijih parova, a ovo je njihov sin (FOTO) 19:55 Vip 0
Alo/E.B. TUGA VLADA U DOMU ILIĆA! Biljana objavila privatan trenutak, prizor svi komentarišu! (FOTO) 12:59 Vip 0
Alo/E.B. BILJANA JEVTIĆ BLISTA SA TRUDNIČKIM STOMAKOM Aca i ona su dugo borili da postanu roditelji, komentari ne prestaju da se nižu! (FOTO) 09:46 Vip 0
Alo/B.S. U PORODICI ACE I BILJE SU STIGLE PRELEPE VESTI Sin Ivan ih obradovao, svi su van sebe od sreće, čestitke samo pristižu (FOTO) 10:40 Vip 0
Story/Alo/B.S. OŠIŠALA SE SKROZ NA KRATKO, NI MUŽ JE NIJE PREPOZNAO Frizura Biljane Jevtić sve ostavio bez teksta, pogledajte kako joj stoji (FOTO) 14:40 Vip 0
Alo/N.D. ČEKALA GA DESET MESECI Decenijama su u skladnom braku, a ovo je prava istina o ljubavi Ace i Biljane 14:35 Vip 0
Alo/B.S. "ODLUČILA SAM DA BUDEM VERNA" Biljana Jevtić i Aca Ilić su u skladnom braku decenijama, na ovaj način su odoleli svim iskušenjima 14:00 Vip 0
Grandonline/Alo/B.S. LJUDI VIDE DA SAM ZDRAVA Biljana Jevtić progovorila o svom zdravstvenom stanju "Moja porodica se stvarno uzbudila" 13:35 Vip 0
Informer/Alo/N.D. HITNO PRIMLJENA U URGENTNI CENTAR! Pevačica se žalila na bolove u glavi, u bolnicu je odvezao suprug, ovo su svi detalji 21:37 Vip 0
''OD 17. GODINE RADIM, IMAM TRI BIZNISA'' Marina Visković iskreno o emotivnom životu, a evo na šta troši više od 9.000 evra mesečno 20:05 Vip 0
''KAKVA JE OVO CIGULIGU HALJINA? Elektra Elite oplela po Milici Pavlović, Andreani Čekić, a zbog Cece je povukla ručnu (VIDEO) 20:00 Vip 0
NASILJE JE ESKALIRALO, UGROŽENA JE SVAKA PORODICA Psiholog prof. dr Saša Stepanović U RINGU o realnom učinku blokada 20:00 Vesti 25
''ODAKLE TO TEBI BRE?'' Ema Radujko krije da je osigurala ime na našoj estradi, a evo šta ju je oduševilo kod Cece i Anastasije Ražnatović 20:00 Vip 0
''ZBOG NJENOG PRENEMAGANJA MENJAM KANAL'' Elektra Elite ne podnosi Milicu Pavlović, ali ona nije jedina pevačica zbog koje prevrće očima 17:00 Vip 0
SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL Habuš: Očekujemo preko 14.000 takmičara na Beogradskom maratonu (VIDEO) 15:26
''ŽELJKO JOKSIMOVIĆ MI JE DAO SAVET ZLATA VREDAN'' Princ od Vranje pecnuo stručni žiri PZE25 i odgovorio na prozivke Maje Nikolić 17:59 Vip 0
NOVA LAŽ ŠOLAKOVE MEDIJSKE TROVAČNICE NA RAČUN SRBA SA KIM KOJI PEŠAČE! Toliko im smetaju Srbi sa KiM koji pešače ka Beogradu da izmišljaju kako oni imitiraju “blokadere”?? (FOTO) 22:56 Vesti 0
STIŽE IM NAJBOLJI PERIOD IKADA Ova 4 znaka će u četvrtak, 10. aprila postati miljenici univerzuma, sreća im kuca na vrata 22:02
UMESTO SRBINA STIŽE CRNOGORAC Juventus pronašao zamenu za Vlahovića, a to je bivši napadač Zvezde 20:45