Alo/N.S. DA NIJE SMEŠNO, BILO BI TUŽNO! Ljuba Pantović osula paljbu po Jovani Tomić i MC Aleks, nije birala reči 14:42 Vip 0
Pink/Alo/A.J. MATORA SAMO KUPI K**VE I FINANSIRA Bivša zadrugarka iznela šok tvrdnje, raskrinkala MC Aleks, pa potkačila njenu majku 13:12 Vip 1
Alo/N.S. RASUTA U KOMADE MC Aleks van sebe, saterana u ćošak, mora da bira između ljubavi i porodice 11:15 Vip 0
Alo/N.S. UPETLJALE SE U SOPSTVENIM LAŽIMA Matora i MC Aleks ne mogu da se saberu, Đedović ih razotkrio, pa nastavio da ih rešeta 07:45 Vip 0
Alo/Đ.M. SAMO AKO IME IZGOVORI, KREĆU TUŽBE Neviđeni skandal nakon priznanja MC Aleks da je u vezi sa Matorom, porodica ne može da dođe sebi 21:12 Vip 0
Alo/N.S. TO SU FOLIRANTI Miki Đuričić opleo po MC Aleks i Jovani Tomić, pa se osvrnuo na Dejana i Aleks 07:41 Vip 0
Alo/N.S. BILO MI JE NEPRIJATNO ZBOG TEODORE Sanja Stanković bez dlake na jeziku o tome šta je imala sa Anđelom Rankovićem, pa se osvrnula na odnos sa Matorom 22:18 Vip 0
Alo/N.S. MOJOJ ĆERKI JE ISPRAN MOZAK Oglasila se majka MC Aleks nakon šokantnog priznanja : Ne prepoznajem svoju čerku 20:51 Vip 1
Alo/N.D. NEĆE JOJ BITI DOBRO Nakon što je priznala da je u vezi sa Matorom, porodica MC Aleks se oglasila 11:23 Vip 1
Alo/N.S. IMALE SU ODNOS U ŠTEKU Marko Đedović i Stefan Karić sklopili kockice, misterija rešena, a onda ih žestoko osudili 19:36 Vip 0
Alo/N.S. MAJKA ĆE ME SIGURNO RAZUMETI! Začuo se vapaj MC Aleks iz vrta, priznala Đedoviću najsitnije detalje odnosa sa Matorom 17:53 Vip 1
Alo/N.S. ŠOK PRIZNANJE MC ALEKS Marko Đedović razotkrio vezu Jovane Tomić Matore, ona mu priznala sve 17:25 Vip 0
Alo/N.S. OPŠTI HAOS U ZADRUZI! Mc Aleks uplakana izleće iz kuće, Dejan Dragojević ni tada nije mogao da se zaustavi sa uvredama 18:48 Vip 0
Alo/N.S. PAO MU MRAK NA OČI! HAOS U BELOJ KUĆI Anđelo Ranković van sebe, nisu mogli da ga zaustave (VIDEO) 17:01 Vip 1
Alo/Đ.M. ŽIVIŠ 9 MESECI NA GRBAČI... Miki Đuričić urnisao zadrugarku zbog ponašanja i foliranja, digla se cela Bela kuća na noge, nastao opšti haos 17:55 Vip 0
Alo/A.J. ILI SI ZALJUBLJENA ILI SI FOLIRANT Matora na ivici nervnog sloma zbog MC Aleks i Anđela, nastao opšti haos u Beloj kući 08:20 Vip 1
Alo/Đ.M. MC ALEKS KRVNIČKI ŠUTNULA MIMU NOGOM U GLAVU Najbrutalnija ženska tuča u Zadruzi ikada, čupala je i udarala, snimak sve zaprepastio (VIDEO) 10:16 Vip 1
Alo/N.S. HITNA ODLUKA PRODUKCIJE! MC Aleks kažnjena tromesečnim honorarom nakon što je uradila ovo (FOTO+VIDEO) 21:59 Vip 0
Alo/N.S. OPŠTI HAOS! MC Aleks i Mima napravile pometnju, umešao se Gruja, pa izvukao deblji kraj 21:44 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
KAD PRESTAJE SNEG U SRBIJI? Ovo je prognoza do Nove godine: U jednom delu Srbije izmereno 60 centimetara snega 12:37 Vesti 0