SVE OČI UPRTE U HALJINU MAJE BEROVIĆ! Sužava struk, povećava grudi, pevačica prošetala crvenim tepihom i izazvala haos 09:22 Vip 0
MAJA BEROVIĆ U NIKAD MANJEM KUPAĆEM! Pevačica pokazala pirsing na pupku i tetovažu, ljudi ne veruju šta je na njoj 19:40 Vip 0
"DVADESET DANA SU SE BORILI ZA MOJ ŽIVOT" Maja Berović preživela pravi pakao, obelodanila strašne detalje, javnost u šoku 18:42 Vip 0
ODLUČILA JE DA NE DOĐE Maja Berović žestoko o Ani Nikolić i veselju na kom se nije pojavila 14:34 Vip 0
NISAM IMALA SNAGE Maja Berović se srušila usred nastupa, sada otkrila šta se desilo: Povredila sam ruku 13:07 Vip 0
NE MAZIM SE SA SINOM, MNOGO JE NEMIRAN Maja Berović otkrila kakav odnos ima sa naslednikom 22:15 Vip 0
MAJA BEROVIĆ KRSTI SINA Pevačica u uskoj haljini stigla u Hram Svetog Save, svi gledaju samo u jedan skupoceni detalj 17:15 Vip 1
MAJA BEROVIĆ STIGLA KOD CECE NA SLAVLJE! Svi pričaju o njenoj reakciji, evo kako ju je Ražnatovićka dočekala! 21:49 Vip 0
SRPKINJA SAM I PONOSIM SE TIME Maja Berović konačno progovorila o svojoj veroispovesti, stavila tačku na višegodišnja nagađanja 12:38 Vip 0
MISLILA SAM DA NEMA DALJE Maji Berović nakon porođaja zdravlje bilo ozbiljno ugroženo, morala na niz operacija, prošla je kroz pravi pakao 16:50 Vip 0
MAJA BEROVIĆ SPREMA SLAVLJE SA 500 ZVANICA Pevačica zakupila najskuplji hotel u Beogradu, a ovo je razlog! 15:05 Vip 0
USUDILA SE DA IZGOVORI MOJE IME! Brutalno oglašavanje Karleuše, spomenula Cecu i Maju Berović 18:45 Vip 0
ZAVIRITE U GARDEROBER MAJE BEROVIĆ! Pevačica iskeširala basnoslovne pare za svoj omiljeni kutak 11:42 Vip 0
"POČIVAJ U MIRU DRAGO DETE" Maja Berović slomljena od tuge, potresnim rečima se oprostila od male Danke 17:57 Vip 0
PREŽIVELA PET OPERACIJA ZA 20 DANA Maja Berović strahovala da će morati da joj iseku nogu, sada ima ogroman ožiljak 05:30 Vip 0
OTKRIVENO KO SA ESTRADE UZIMA AUTOMOBILE NA LIZING Zadužili se više hiljada evra, ova pevačica je odabrala najskuplji! 09:23 Vip 0
OTKRIVENO KO JE FINANSIRAO PRVI ALBUM MAJE BEROVIĆ Isplivala velika tajna, imala je samo 17 godina! 07:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
NOVO PRAVILO ZA SRPSKE TURISTE! Ukidaju se granični prelazi - evo ko neće morati da pokazuje pasoš! 13:09 Vesti 0
DOKTOR ČUBRILO UPOZORAVA Čist rasol razara creva, samo ako se ovako uzima podiže imunitet do maksimuma 09:56
KAD JE DEKOLTE VAŽNIJI OD KOŠARKE Haos na terenu, piše se istorija, ali ovog navijača ja zanimalo nešto drugo (VIDEO) 12:39