OVAJ MOĆNIK IZ SENKE JE MUŽ MAJE BEROVIĆ Promenio joj život iz korena i uložio bogatstvo u njenu karijeru 16:40 Vip 0
TAJ ČOVEK NIJE UPUĆEN KO JE ONA Otkriven pravi razlog Breskvicine zabrane u Banjaluci, umešala se i Maja Berović! 11:40 Vip 0
Naizgled bezazlena stvar pretvorila se u noćnu moru: Maja Berović o agoniji posle porođaja, "borili su mi se za život" 11:05
KOLIKO SI MI PARA UZEO? Maja u emisiji uživo iznenadila Handanovića, ovo pitanje ga je totalno zbunilo! 08:20 Vip 0
DVADESET DANA SU MI SE BORILI ZA ŽIVOT Maja Berović: Zbog sepse sam mislila da ću ostati bez noge! 22:59 Vip 0
KARLEUŠA BRUTALNO ISPROZIVALA KOLEGINICE Otkrila čije karijere će propasti i održala im lekcija! 15:30 Vip 1
PRIZOR KOJI TOPI SRCA Maja objavila fotografiju sa sinom, a ovaj detalj je mnoge raznežio (FOTO) 14:20 Vip 0
MAJA BEROVIĆ SE SKINULA I POKAZALA SVAKI DEO TELA Okrenula kameru otpozadi, njeni atributi oduzimaju dah (FOTO) 16:33 Vip 0
MAJA BEROVIĆ ZAUSTAVLJENA NA GRANICI?! Sve izašlo na videlo, a sada je morala da progovori! 08:00 Vip 0
OVO JE DO SADA MOJ NAJRAZNOVRSNIJI ALBUM! Maja Berović otkrila koja numera joj je najomiljenija, a jedna nosi posebnu simboliku! 18:53 Vip 0
NE SMIRUJE SE! Ana Nikolić se hitno uključila uživo u i direktno obratila Maji Berović i Ceci Ražnatović 18:40 Vip 0
U BOLNICI IZMEĐU DVE OPERACIJE Maja Berović otvorila dušu, pa progovorila o najtežem periodu u životu 21:15 Vip 0
SMRT OCA, RAT, SIROMAŠTVO Maya Berović morala da odraste preko noći, imala je samo tri godine kad je ostala bez tate 10:09 Vip 0
najžena NIJANSU BOJE KOSE MAJE BEROVIĆ OVOG LETA ŽELI BAŠ SVAKA PLAVUŠA Svetska stilistkinja objašnjava da je ona broj jedan ove godine 20:19
Amina Jusović MUŽ MAJE BEROVIĆ PRAVA JE MISTERIJA Otkriveno njegovo zanimanje i koliki su mu prihodi! 14:30 Vip 0
Amina Jusović "LEPI GROME MOJ "JE BIO NAMENJEN MAJI BEROVIĆ Ove Cecine pesme su napisane za njene koleginice, evo kako je došlo do raspleta! 13:10 Vip 0
Alo/E.B. BIĆETE U NEVERICI KADA VIDITE KAKO JE MAJA BEROVIĆ IZGLEDALA PRE SVIH OPERACIJA Pevačica ne liči na sebe, niko je ne bi prepoznao! (FOTO) 19:44 Vip 0
Alo/E.B. MAJA BEROVIĆ ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Pevačica slavi sinu prvi rođendan, luksuz na sve strane (FOTO) 20:46 Vip 1
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
DA LI VAS NADUTOST I GASOVI MUČE SVAKI DAN? Otkrijte uzrok i rešenje koje stvarno pomaže! 09:00 Vesti 0