Alo/M.Č. PRVO SAM USPAVALA SINA, PA DOŠLA NA NASTUP Maja Berović prvi put otvorila dušu o majčinstvu, a imala je i veoma bitnu poruku 11:25 Vip 0
Alo/Đ.M. PRVI PUT U JAVNOST NAKON POROĐAJA Maja Berović pokazala izvajanu figuru u kombinezonu, sve oči uprte u pevačicu (FOTO) 08:56 Vip 0
Alo/N.S. VRAĆA SE NA MUZIČKU SCENU Maja Berović nakon duže pauze opet kreće sa nastupima: Ovo se čekalo 16:05 Vip 0
Alo/Đ.M. PEVAČICA SE POVLAČI I OTKAZUJE SVE NASTUPE! Šok odlula Maje Berović, pevačica se momentalno oglasila i otkrila šta se desilo (FOTO) 19:09 Vip 0
Alo/N.S. UMETNICA MORA BITI PLAVA! Maja Berović pokazala savšenu liniju nakon samo tri meseca od porođaja, a evo šta su svi prvo primetili (FOTO) 13:21 Vip 0
Alo/N.S. POKAZALA NASLEDNIKA Maja Berović raznežila je sve fotografijom na kojoj su njen sin i ona (FOTO) 11:45 Vip 0
Alo/J.J. IZGLEDA KAO BOMBA, SAMO DVA MESECA POSLE POROĐAJA Maja Berović raznežila fotografijom sina, pa zatim pohvalila se zavidom figurom 11:40 Vip 0
Alo/A.M. MUŠKARCI IZ SENKE! Ovo su muževi pevačica koje nikada ne viđamo, ona je udarila autom u zid, a njega su zvali švalerom! (FOTO) 08:48 Vip 0
Svet/Alo/A.M. MAJA BEROVIĆ ZA SINA PUKLA 70.000 EVRA! Pevačica angažovala dve dadilje, ličnog asistenta, a tu nije kraj! 12:48 Vip 3
Alo/Đ.M. VEST O POROĐAJU ODJEKNULA JE U MEDIJIMA! Maja Berović i njen suprug dali sinu ime od tri slova i veoma jakog značenja! 13:34 Vip 1
Kurir/Alo/Đ.M. PORODILA SE MAJA BEROVIĆ! Pevačici je ovo prvo dete, a evo i kog je pola beba! 13:13 Vip 0
Alo/D.S. OBJAVILA GOLIŠAVU FOTKU TIK PRED POROĐAJ Maja Berović pokazala kako izgleda u devetom mesecu trudnoće! 09:56 Vip 0
Blic/Alo/J.M. EMOTIVNA FOTOGRAFIJA PEVAČICE! Maja Berović podelila sa fanovima dirljiv momenat iz detinjstva! 16:46 Vip 0
Alo/V.Đ. ODBROJAVA DANE DO POROĐAJA! Maja Berović otkrila sa takvim poteškoćama se susreće u toku trudnoće: Ne mogu da obujem čarape! 07:05 Vip 1
Alo/K.G. MAJA BEROVIC OTKRILA TERMIN POROĐAJA Pevačica ulazi u deveti mesec i otkrila da li se boji 07:45 Vip 0
Blic/Alo/K.G. EVO GDE I KAKO ĆE SE PORODITI MAJA BEROVIĆ! Pevačica za sav ugođaj izdvojila čak 7.000 evra! 18:49 Vip 4
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
RUSI PALE LICA MRTVIH SEVERNOKOREJSKIH VOJNIKA! Tvrdnje Zelenskog šokirale svet (VIDEO) 18:18 Vesti 0
UDALA SE BIVŠA SRPSKA SNAJKA, SA SVIMA PODELILA VESTI Promenila je i prezime, nije mogla da sakrije tu informaciju 16:50