Alo/Đ.M. PRAVIO HAOS NA ZLATIBORU, BILA JE I POLICIJA Otkriveni šokantni detalji o Bebici i Miljani, Kulići potpuno raskrinkani 22:30 Vip 0
Alo/N.S. ZOLA POTVRDIO ULAZAK U ZADRUGU 6? Bivši zadrugar progovorio o honoraru, od ove cifre vam neće biti dobro 07:25 Vip 0
Alo/Đ.M. ŽAO MI JE DALILE! Filip Car šokirao izjavom, pokajao se zbog svega, a onda je doživeo pomračenje i zapretio ovoj zadrugarki eksplicitnim snimkom 07:15 Vip 0
Alo/Đ.M. POBRINI SE ZA PONAŠANJE U HOTELU I KOKAIN! Zola odgovorio Maji Marinković i obelodanio sve njene mračne tajne, spomenuo i njenog oca (FOTO) 20:09 Vip 1
Alo/Đ.M. MARIJA KULIĆ KIPTI OD BESA Miljanina majka doživela pomračenje nakon što je Zola isprozivao u emisiji uživo 11:20 Vip 7
Alo/Đ.M. KONAČNO JE PROGOVORIO Zola javno izneo detalje razgovora sa Miljanom, ovo je prećutao, a sada je rešio javno sve da kaže 10:15 Vip 1
Alo/Đ.M. ISKORISTIO JE MILJANU DA POSTANE POZNAT Maja Marinković doživela pomračenje nakon Zolinih optužbi, oglasila se i javno rekla sve 09:01 Vip 0
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. DEBIL I KLOŠAR KOJI SVOJU DECU NE VIĐA! Zola se čuo sa Miljaninim dečkom Nenadom, pale strašne uvrede, sve izneo javno 13:37 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. TO JE BOLESNA RIJALITI LJUBAV Filip Car žestoko ponizio Dalilu ovom rečenicom, niko nije ni slutio da ima ovakvo mišljenje o njoj nakon svega 14:00 Vip 0
Alo/Đ.M. ZOLA SE UKLJUČIO UŽIVO U EMISIJU Marija Kulić i Bebica doživeli pomračenje, zadrugar spomenuo Miljanu i otkrio nove šok detalje 07:45 Vip 1
Alo/Đ.M. NEDOSTAJE MI MILJANA Zola šokirao sve svojim izlaganjem, izvinio se majci, pa dozivao Kulićevu da se vrati u rijaliti! 14:45 Vip 2
Alo/Đ.M. JE*EM JOJ DETE! Zola izgovorio skandalozne uvrede na Viktorijin račun, udario najniže moguće, Filip Car momentalno morao da reaguje 08:20 Vip 0
S.Telegraf/Alo/Đ.M. MILJANA SPREMA ZOLI SAČEKUŠU NAKON FINALA! Kulićeva platila ogromnu cifru batinašima, oglasila se Marija i potvrdila šokantne detalje 13:59 Vip 5
Alo/Đ.M. ZOLA SE OBRATIO JAVNO NAKON MILJANINE DISKVALIFIKACIJE Zadrugar je napokon shvatio zašto je Kulićeva ušla u rijaliti 21:32 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. BIĆE UBIJEN, NAĆI ĆEŠ GA U RECI Zolina majka dobija stravične poruke nakon Miljanine diskvalifikacije, obelodanila javno sve 16:47 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. UBIĆE NEKOGA U ZADRUZI Zolina majka drhti u suzama nakon haosa njenog sina i Miljane, Bosa potpuno van sebe 22:32 Vip 1
Alo/Đ.M. MILJANA I ZOLA U AKCIJI Kulićeva i zadrugar nisu mogli da se kontrolišu, Nenad upao u izolaciju, a njegova reakcija je tek šokantna (VIDEO) 09:51 Vip 2
Alo/Đ.M. NIJE MI NORMALNO DA GA ODVAJAŠ OD DECE I MAJKE Zola sasuo Miljani sve u lice, ona u besu isterala Nenada iz izolacije 13:19 Vip 0
Alo/Đ.M. NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI! Miljana želi da šutne Bebicu, zadrugarku guši zatvoren prostor, progovorila o emocijama prema Zoli! 13:32 Vip 0
Alo/Đ.M. ZAVRŠIĆE U KOLICIMA I RASPAŠĆE SE OD RAKA! Užasne kletve Miljane Kulić, ovo nikada niko nije izgovorio u rijalitiju! (VIDEO) 11:07 Vip 2
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37