Alo/N.S. DEJAN JE MOJ FAVORIT Dino Dizdarević sinoć je napustio Zadrugu, a onda otkrio ovo 07:33 Vip 0
Alo/A.M. OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Svi su ostali u šoku kada su saznali sa kim će se MC Aleks naći oči u oči u nedelju veče 07:17 Vip 0
Alo/A.J. TREBA MI 100.000 EVRA Dinu se sve srušilo nakon očeve smrti, a sada sanja o boljoj budućnosti, ovo su mu planovi 17:02 Vip 0
Alo/N.D. NEMAŠ OBRAZA, VEĆ SI BILA SA OŽENJENIMA Dino Dizdarević otkrio detalje iz privatnog života Milane Mime Šarac 09:22 Vip 0
Alo/Đ.M. SKANDAL Dalila planira da sabotira Bajram, Mensur izgoreo od besa zbog poteza koji će napraviti i to pred milionima? 13:50 Vip 0
Alo/K.G. PONOSAN NA SEBE Dino preneo Mensuru da su ga napolju ljudi osudili jer je lomio televizore, a njegova reakcija šokirala je sve 12:12 Vip 0
Alo/J.J. RAME ZA PLAKANJE Uplakana Mina se požalila Dinu, Dizdarević odlučio da je ne ispušta iz zagrljaja 09:19 Vip 0
Alo/J.J. MISLIO JE NA SVE Dino nastavio da poklanja stvari, pa Dejana oduševio novom garderobom 11:40 Vip 0
Alo/J.J. PRUŽILI MU UTEHU Mina, Dalila i Mateja tešili Dina, pa kao pravi prijatelji stali uz njega kada mu je najteže 22:55 Vip 0
Alo/J.J. NE MOGU OSTATI SAM U KUĆI Zadrugari dočekali Dina otvorenih ruku, Dizdarević se rasuo na komade pred svima 22:35 Vip 0
Alo/J.J. VELIKI POVRATAK ZADRUGARA U BELU KUĆU Dinova lavovska borba se ne zaustavlja, odlučan je da nastavi dalje 22:30 Vip 0
Alo/J.J. POTRČAO KOD DALILE ČIM SE VRATIO U ZADRUGU Dino ne prestaje da plače, natopio joj majicu suzama 21:51 Vip 0
Pink/Alo/J.J. ZADRUGAR SAHRANIO OCA Dino Dizdarević slomljen od bola, plakao na sav glas, držali ga da se ne sruši 20:50 Vip 0
Alo/J.J. PORODIČNA TRAGEDIJA DINA DIZDAREVIĆA Bivši zadrugar ostao bez oca, a evo kako je o njemu pričao u Zadruzi 19:53 Vip 0
Alo/A.M. MAJKA ALKOHOLIČARKA, OTAC SE TEŠKO RAZBOLEO Evo kako je Dino govorio o svojoj porodici i teškom detinjstvu: Bila je užasno nasilna 21:40 Vip 0
Pink/Alo/A.M. TUŽNA VEST Dinu Dizdareviću preminuo otac, zadrugar bio uz njega u poslednjim trenucima 20:22 Vip 0
Alo/A.M. DINO STALNO GLEDA U MENE! Milica pokušala da napravi Mensura ljubomornim ovim potezom, Ajdarpašić oštro reagovao! 22:43 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35