ALO/D.L. ISPOVEST ĐOKOVIĆA O NAJTEŽEM TRENUTKU KARIJERE Da ovo Novak nije uradio, ne bi bio najveći svih vremena 07:44 Sport 0
Alo; "JETRA SE RASPALA NA HILJADE KOMADIĆA" Hirurg koji je operisao Đinđića opisao šta se dešavalo u operacionoj sali! 08:21 Vesti 0
Alo!/Mediji SASLUŠANJE BRATA OŠTEĆENE DANAS U TREĆEM OJT Nastavak istrage protiv poznatog hirurga sa VMA 06:53 Hronika 0
Alo!/Mediji "NE ZNAM DA JE BIO NASILAN, ALI UVEK JE BIO NADMEN" Saslušana prijateljica hirurgove žene 16:14 Hronika 0
Alo!/Mediji KUĆNA POMOĆNICA I POLICAJAC U TUŽILAŠTVU Saslušani prvi svedoci u slučaju hirurga sa VMA 16:14 Hronika 0
Alo.rs/Telegraf PRVI SVEDOK U SLUČAJU MONSTRUMA U BELOM MANTILU Hirurg sa VMA ženi pred decom lomio kosti, u zatvoru pije lekove za smirenje! 09:57 Hronika 0
Alo!/Mediji ČEKA SASLUŠANJE KOD TUŽIOCA Hirurg u ćeliji sa nekoliko pritvorenika: Pati za decom, leči se od ekcema 18:30 Hronika 0
Mediji/Alo! "IMALA JE NEZGODU U KUĆI, PALA JE NIZ STEPENICE" Hirurg sa VMA tvrdi da nije tukao ženu! 18:36 Hronika 0
Alo.rs/Srpski telegraf PRIJATELJICA BRUTALNO PRETUČENE ŽENE OTKRIVA Poznati lekar lomio kosti supruzi jer je čuo da ga vara s kolegom? 07:08 Hronika 0
Ekipa Alo! MONSTRUM U BELOM MANTILU Hirurg ženi drškom pištolja lomio rebra, a sada sebe sažaljeva! 07:00 Hronika 1
Novosti/Alo! SUD ODREDIO: Hirurg koji je zlostavljao suprugu ostaje u pritvoru do 30 dana! 17:29 Hronika 0
Telegraf.rs/Alo! POTRESNO - POVREDE KOJE JE DOKTOR N.O. NANEO SUPRUZI "Noge su joj bile u podlivima i hematomima, sve od mučenja" 11:03 Hronika 0
Mediji/Alo! DOKTOR NASILNIK IMAO TEŽAK ŽIVOT I DOŽIVEO LIČNU TRAGEDIJU Kolege obelodanile pojedinosti: imao je teško detinjstvo i sestra ga je podigla - to ga ne opravdava! 10:51 Hronika 3
Mediji/Alo! HIRURG OSUMNJIČEN ZA NASILJE U PORODICI STIGAO U TUŽILAŠTVO Na glavi je imao kapuljaču, a na rukama lisice 10:37 Hronika 0
Telegraf.rs/Alo! DANAS U TUŽILAŠTVU SASLUŠANJE HIRURGA SA VMA Supruga tvrdi da ju je tukao oklagijom, urinirao po njoj i pretio da će je ubiti 08:45 Hronika 0
Alo! HIRURGA IZ PAKLA DANAS PRIVODE U TUŽILAŠTVO: Zverski se iživljavao nad ženom, preti mu do 10 godina zatvora 07:00 Hronika 1
Mediji/Alo! ZLOSTAVLJANJE TRAJE 27 DANA? Hirurg uzeo bolovanje mesec dana zbog oboljenja ruku, pa se iživljavao nad suprugom i decom u Zemunu? 13:50 Hronika 0
Mediji/Alo! KOMŠIJE PROGOVORILE O LEKARU I ŽENI KOJU JE PREBIO? Na mrežama ljubav cvetala, a u kući pakao? (FOTO) 12:59 Hronika 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OSIM POVIŠICE PENZIONERIMA STIŽE I DODATAK NA PENZIJU! Dobija se mesečno, evo ko ima pravo i koliko on iznosi 08:26 BIZ 0
DAJKOVIĆ NE MORA VIŠE DA PLAČE Slobodna Crna Gora izdominirala na ponovljenim izborima i prešla cenzus 08:05 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0
ZVEZDA OSTALA BEZ VELIKOG POJAČANJA Sjajni napadač potpisao novi ugovor, klub iz komšiluka sve potvrdio 09:04