Alo/Đ.M. PREVIŠE SI MI SNOVA RAZBIO! Brutalna poruka Tare Simov Nenadu Aleksiću Ša jasno stavlja do znanja šta će mu uraditi kada izađe napolje, a sve zbog javnog raskida! (FOTO) 07:45 Vip 1
Alo/V. M. GUŠILI SMO JEDNO DRUGO! Ša otkrio šta sada oseća prema Tari, pa pljunuo na bivšu suprugu! 13:54 Vip 0
Alo/Đ.M. TARA NAPUSTILA SRBIJU! Simova u jeku skandala spakovala kofere i hitno otišla iz zemlje, a otkriveno i gde! 10:45 Vip 1
Alo/T.Đ KAJEM SE, ŠA JOŠ UVEK VOLI IVANU Oglasila se Tara Simov, pa priznala da se plaši, a ovem reči će Nenada i te kako zaboleti! 17:47 Vip 3
Alo/Đ.M. TARA SE POMIRILA SA MAJKOM! Nakon svih svađa i razmirica zakopale ratne sekire, Simova objavila fotografiju i oduševila sve emotivnim rečima! (FOTO) 12:20 Vip 1
Alo/Đ.M. KAKAV FRAJER! Ovo je brat Tare Simov, sličnost je neverovatna, dugo ga je krila, a fotografija koju je objavila izazvala je lavinu komentara! (FOTO) 11:00 Vip 2
Alo/V. M. "DA LI TI NEKO RASKRCKAVA DEVOJKU KAO KOBILU?!" Ša opet pljunuo na svoj brak, pa čuo uvredu o Tari koja ga je razbesnela! 17:10 Vip 0
Alo/Kurir Otkrila šta bi uradila Ivani, da li je bila u Nenadovoj zgradi: Tara Simov brutalno iskrena, a ovo je istina o crkvenom venčanju sa reperom! (VIDEO) 16:40 Vip 1
SrbijaDanas/Alo/V. M. OBELODANILA SVE! Tara otkrila sve o siframa koje šalje Nenadu dok je u rijalitiju, šokirala kakve mu sve poruke stižu svakodnevno! 14:05 Vip 1
PaparacoLov/Alo.rs/Đ.M. Tara nakon diskvalifikacije uhvaćena kako opseda reperov blok: Simova se definitivno uselila u Nenadov stan?! (FOTO) 07:30 Vip 0
PaparazoLov/Alo.rs/Đ.M. IPAK JE DOŠLO DO PRESELJENJA?! Tara uhvaćena kako ulazi u zgradu u kojoj je Nenadov stan, dobila ključeve! 23:30 Vip 1
Alo.rs/N.K. EKSKLUZIVNO ZA ALO! Tara Simov otkrila zbog čega se najviše pokajala, ko je najviše razočarao, a konačno obelodanila i šta je sve probala od narkotika! 07:30 Vip 0
Alo.rs NAJNOVIJA VEST Tara Simov se vraća u Zadrugu, a ovo su strogi uslovi koje mora da ispuni! 13:40 Vip 0
Alo.rs/Kurir/T.Đ NEKA PAZI ŠTA RADI: Nenadova porodica neće da čuje za Taru, a Ivana joj preti - Simova "čas divlja, čas nepomično leži" 11:28 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OVO JE ALEKSANDAR KOJI JE POGINUO U CENTRU PARAĆINA Sumnja se da je previše popio, a onda prešao u suprotni smer (FOTO+VIDEO) 08:46 Hronika 0
ZASTRAŠUJUĆE MEĆAVE UDARILE NA BOSNU I HRVATSKU! Popaljeni alarmi u regionu - orkanska oluja na Jadranu!(VIDEO) 08:36 Vesti 0
HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 23. DECEMBAR Vodolija dobija dobre vesti, Blizanci ulaze u sukob sa šefom, Strelcu će glavobolja obeležiti dan 06:55 Razonoda 0