NOVA PREPISKA SA SKAJA IZMEĐU UHAPŠENOG BEZBEDNJAKA I NARKO-BOSA Šariću, tata traži spisak izdajnika iz policije 06:00 Hronika 0
"SVI BATINAŠI SU MI BIVŠI FAJTERI, IMAJU ZAVRŠENE FAKULTETE" Lazović se hvalio Šariću kako je birao ekipu 19:11 Hronika 0
NOVA SKAJ PREPISKA: " U zgradu ima majku i sestru, đe ga možemo dovatit”, otmicu pripremali uz pomoć policijskih resursa 11:02 Vesti 0
TREBA MI DA ČASTIM LOMIJA... Lazović preko Skaja naručivao oružje - nova prepiska ostavlja bez teksta 12:40 Hronika 0
STRUJOM SU MI PRŽILI POLNI ORGAN Jezivo svedočenje žrtve torture uhapšenog bezbednjaka! 06:00 Hronika 0
OPSADNO STANJE U CRNOJ GORI Racija u hotelu "Podgorica" - policija pretresala Zorana Lazovića i Ranka Ubovića 14:39 Hronika 0
ISPLIVALA NOVA SKAJ PREPISKA: Petar Lazović se pohvalio Radoju Zviceru da je oteo škaljarca Gorana Brajovića 14:15 Hronika 0
"ODERI GA KO VOLA": Policajac obaveštavao Zvicera o mučenju Kolumbijaca - poruke jezive sadržine 18:40 Hronika 0
PRLJAVI POLICAJAC OTKRIVA GDE SE NALAZI ZVICER Hapšenjem pripadnika Agencije za nacionalnu bezbednost Crne Gore nadležni dolaze do vođe kavčana 06:00 Hronika 1
ŠEF POLICIJE MUČIO ŠKALJARCE PO NALOGU ŠARIĆA Uhapšen bivši visokopozicionirani pripadnik MUP u Crnoj Gori 06:00 Hronika 0
LEMAŠ "ŠKALJARCE" KAO DA SI U UFC Ovako je Zvicer odavao priznanje policajcu koji je mučio suparnike u šumi! 06:00 Hronika 0
alo Nova "SKY" prepiska otkrila kako je Šarić spojio Petra Lazovića i Radoja Zvicera: "Brate, ne daj se. Mi svi s tobom đe god i šta god" 17:11 Hronika 0
Alo.rs "DAJEMO PARE MILU LIČNO NA RUKE" Đukanović se oglasio o aferi koja drma Crnu Goru 12:09 Vesti 0
Alo.rs MEDOJEVIĆ O SKAJ PORUKAMA O KOJIMA BRUJI CRNA GORA "Od 2007. godine pričam da je Đukanović šef kartela" 12:00 Vesti 0
Alo.rs MILU 300.000 NA RUKE SVAKOG MESECA Prepiska sa Skaj aplikacije, Đukanović umešan u šverc 17:00 Vesti 0
alo Deo "SKAJ" prepiske uhapšenog agenta Lazovića sa Zvicerom, Šarićem, Milovićem: Tigar po par miliona za izbore pukne jer mu Z kaže 13:07 Vesti 0
V. Popovic SUD U PODGORICI ODBACIO JEMSTVO VEĆE OD 7 MILIONA EVRA ZA ZVICEROVOG POLICAJCA Petar Lazović ostaje iza rešetaka 21:48 Hronika 1
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
''MUZLA SAM KRAVE, ČUVALA OVCE I KOPALA BAŠTU...'' Tamara Milutinović je prvu zaradu imala na Mašinskom fakultetu, a evo i kako (VIDEO) 09:00 Vip 0
"3.000 DINARA SAM DOBILA ZA PRVI HONORAR I BILA SAM NAJSREĆNIJA OSOBA" Ovde je radila Jelena Kostov na samom početku karijere 16:00 Vip 0
''ČEKANJE ME JE KOŠTALO MNOGIH HITOVA'' Katarina Didanović o poređenju sa Eminom Jahović, Teom Tairović i svadbi koju ne planira 20:15 Vip 0
ŠTA SE TO PRIBLIŽAVA IZ DUBINA? Tri scenarija pred Rusijom, neprijatelj više ne udara gde se očekuje 17:15 Vesti 0