Alo/A.M. SVAĐA NE PRESTAJE Viki i Marko nastavljaju rat, nikad brutalnije opleli po svojoj vezi, ona poludela zbog ovih reči 15:20 Vip 0
Alo/A.M. ŽAO JOJ ŠTO ONA NIJE TU? Milica zaplakala u toku Mensurovog nastupa, a evo i koja još zadrugarka nije mogla da zadrži suze 22:44 Vip 0
Kurir/Alo/A.M. DALILA PRETI PRODUKCIJI Dragojevićka spremna da se samopovredi kako bi napustila Zadrugu, pale jezive ucene 21:57 Vip 2
Alo/A.M. POTEZ ĐURIČIĆA ŠOKIRAO Usred Mensurovog nervnog rastrojstva, evo šta je Miki uradio, to niko nije očekivao od njega (VIDEO) 20:42 Vip 0
Alo/A.M. OVO JE PRAVA ISTINA Janjuš progovorio o diskvalifikaciji, pa spomenuo i produkciju (FOTO) 19:48 Vip 2
Alo/A.M. NAJAVIO POVRATAK Bivši zadrugar večeras stiže u Šimanovce, njega niko nije očekivao, ovo će šokirati sve (VIDEO) 18:54 Vip 2
Alo/A.M. NE ODVAJA SE OD NJEGA Mina uživa u Matejinoj blizini, odlučila da krene u borbu za njegovo srce? 18:25 Vip 0
Alo/A.M. MILICA DOŽIVELA POMRAČENJE Veselinovićeva pukla i počela da lije gorke suze, jer sve mora da bude kako Mensur kaže 17:58 Vip 0
Alo/A.M. OVO JE ŠOKIRALO SVE Bivša zadrugarka otkrila koga je prvo pozvala kada je izašla iz Zadruge, Dalilin otac joj otvorio dušu 17:28 Vip 0
Alo/A.M. KAD TREBA DA SE BLATI, TAD PRIČATE Lepi Mića odlučio da zakuva na sastanku, pa napravio poređenje između Dejana i Cara 16:52 Vip 0
Alo/A.M. DRAGOJEVIĆI RASKRINKANI Evo šta je pisalo na tajnim porukama Dalile i Dejana, u Beloj kući nastao haos 16:11 Vip 1
Alo/A.M. TI SI JEDNO ZLO Mensur besan na Miličinu ljubomoru, ona tera po svom, tenzija dostigla vrhunac 15:47 Vip 0
Alo/A.M. ĐEKSON U BELOJ KUĆI Zadrugari poskakali na noge, Mina ne krije oduševljenje zbog bivšeg dečka 22:30 Vip 1
Alo/A.M. SKANDAL! GOLA MILICA VESELINOVIĆ Zadrugarka pokazala grudi i šokirala javnost (FOTO +18) 21:42 Vip 0
Pink/Alo/A.M. NE ZANIMA ME ŠTA IMA AKO GA MILJANA VOLI Marija Kulić strogo osudila ponašanje svoje ćerke, pa javno podržala Nenada 21:04 Vip 3
Republika/Alo/A.M. MAJA RAZVEZALA JEZIK O ODNOSU SA MININIM BIVŠIM Marinkovićeva otkrila istinu o noći koju je provela sa njim, pa ispričala sve detalje (FOTO) 20:27 Vip 0
Alo/A.M. POTUPUNO SAM SE RAZOČARAO Ša priznao koliko ga je poremetila svađa sa Martinom, pa otkrio šta sada misli o njoj 19:35 Vip 0
Alo/A.M. BOLJE DA BUDEM SA NEKIM KO ME PAZI I MAZI Miljana progovorila o iznenadnom povratku Bebici, pa priznala šta je presudilo da se skloni od Zole 19:15 Vip 3
Alo/A.M. NA KRAJU VIDIŠ KO TI JE PRIJATELJ, KO LJUBAV Dalila žestoko o prekidu druženja sa Anđelom, shvatila ko je jedini uvek bio tu za nju 18:10 Vip 1
Alo/A.M. MRTVA JE ZA MENE Zola otvorio dušu Mini i otkrio joj sve detalje sinoćnih dešavanja sa Miljanom i Bebicom 16:00 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
PUTINU STIŽE POMOĆ SAVEZNIKA? "Naši obaveštajni podaci su otkrili da se spremaju da pošalju trupe i oružje" 21:32 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 24. DECEMBAR Ovnovi, maksimalno iskoriste ovaj dan, Bikovi, obratite malo više pažnju na emotivnu stranu 19:30
KAKVU JE TO PORUKU ŽELEO DA POŠALJE ŽOC? Obradović pokazao srednji prst na konferenciji za novinare (VIDEO) 23:41