Alo/A.M. PONOVO POKAZALA SILU! Mensur urlao na Milicu, pa je doveo do tačke ključanja, ona ga opet udarila! (VIDEO) 07:44 Vip 0
Alo/A.M. OVO NIKO NIJE OČEKIVAO?! Zadrugari ostali u šoku kada su čuli ko napušta Belu kuću! 07:21 Vip 1
Alo/A.M. OVAKVE IH JOŠ NISMO VIDELI! Miljana i Bebica u nesvakidašnjem izdanju, komplimenti pljušte na sve strane! 23:00 Vip 0
Alo/A.M. DINO STALNO GLEDA U MENE! Milica pokušala da napravi Mensura ljubomornim ovim potezom, Ajdarpašić oštro reagovao! 22:43 Vip 0
Alo/A.M. DOBILA JE KARCINOM! Sandra Rešić progovorila o odnosu sa polusestrama i zbog čega nisu u dobrim odnosima! 22:03 Vip 0
Alo/A.M. PIO JE DVE LITRE VODKE DNEVNO! Sandra Rešić u suzama otkrila kakav je bio njen poslednji dan sa ocem, otkrila i uzrok smrti! 20:29 Vip 0
Alo/A.M. UVEK ĆU BITI NA NJENOJ STRANI! Aleksandrina sestra Jelena prognozirala Nikolićkino pomirenje sa Dejanom! 19:20 Vip 1
Alo/A.M. ĆUTI, VIDIŠ DA PRATE SVAKU REČ! Filip opako zaratio sa produkcijom, samo čekaju njegovu novu grešku!? 18:15 Vip 0
Alo/A.M. UPOZNALA SAM GA DAN PRED NJEGOVU SVADBU! Sandra Rešić se rasula u komade dok je iznosila detalje o svom ocu za koje javnost nikada nije saznala! 17:53 Vip 0
Kurir/Alo/A.M. OGLASILA SE DALILINA MAJKA! Emina Mujić progovorila nakon skandala, oplela po Caru i Aleks, a evo šta je poručila Dragojevićima! 16:38 Vip 4
Alo/A.M. HITNA ODLUKA VELIKOG ŠEFA! Dalila Dragojević kažnjena sa milion dinara, a evo zbog čega će morati da plati toliku cifru! 16:10 Vip 1
Alo/A.M. JA SAM KUPLJENA! Nakon bekstva otkrivena istina, Dalila je sve radila zbog novca i glumila je vezu?! (VIDEO) 15:50 Vip 3
Alo/A.M. BILJANA DRAGOJEVIĆ PODRŽALA RASKID! Dejanova majka jasno stavila do znanja da je uz sina! (FOTO) 15:30 Vip 2
Alo/J.J. ONI SU I MENE POKVARILI! Marko Đedović brutalno iskren o odnosu Miljane i Nenada: Mi ovde raspravljamo o psihijatrijskim slučajevima! 08:03 Vip 0
Alo/A.M. SAMO DA STANE NA NOGE! Matora i Nevena oplele po Miljani i Bebici, pa zaključili da je Kulićevoj samo on spas! 15:09 Vip 0
Alo/A.J. STANIJA POKAZALA PREVIŠE?! Isplivale provokativne fotografije sa zadnjeg sedišta auta! (FOTO) 14:43 Vip 1
Alo/A.M. MILJANA KRENULA VILJUŠKOM NA ZOLU! Stravične scene u Zadruzi, Kulićeva doživela pomračenje! (VIDEO) 13:04 Vip 1
Alo/A.M. NJEMU SE MINA GADI! Milica šokirala kada je otkrila kako Mensur gleda na najveću ljubav u njegovom životu! 12:23 Vip 0
Alo/A.M. EVO GDE JE I ŠTA RADI BEBICA! Dok Kulićeva misli da ga se rešila, Macanović muči muku na ovom mestu! 10:32 Vip 1
Alo/A.M. KULIĆKIN DEČKO POBEGAO IZ ZADRUGE! Nenadove tajne izašle na videlo, nije mogao da podnese, a ovo se desilo kad je preskočio ogradu! (VIDEO) 09:45 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
PUTINU STIŽE POMOĆ SAVEZNIKA? "Naši obaveštajni podaci su otkrili da se spremaju da pošalju trupe i oružje" 21:32 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 24. DECEMBAR Ovnovi, maksimalno iskoriste ovaj dan, Bikovi, obratite malo više pažnju na emotivnu stranu 19:30
KAKVU JE TO PORUKU ŽELEO DA POŠALJE ŽOC? Obradović pokazao srednji prst na konferenciji za novinare (VIDEO) 23:41