Alo/A.M. RAT NE PRESTAJE! Aleks opet potkačila Dalilu koja joj je oštro odbrusila, Car nije mogao da izdrži, pa se umešao u svađu! 09:23 Vip 1
Alo/A.M. OVO JE PRAVI DEJAN VAN RIJALITIJA! Aleks odala svog dečka i priznala: Maltretira konobare, a tek kad čujete šta radi majstorima! 08:57 Vip 0
Alo/A.M. SIGURNA JE DA JE JOŠ VOLI! Matora bez dlake na jeziku progovorila Mini i Mensuru, a zatim žestoko oplela po Dalili i Caru! 07:46 Vip 0
Alo/A.M. SVI SU OSTALI BEZ TEKSTA! Milica i Mina sasule jedna drugoj sve u lice, a onda je usledio šok, evo koga je Veselinovićeva nominovala! 07:17 Vip 0
Alo/N.D. ANA DILOVALA DROGU SA SVOJIM DEČKOM! Otkrivamo kriminalnu prošlost kontroverzne zadrugarke! 07:00 Vip 0
Alo/A.M. KULIĆEVA NE ODUSTAJE! Miljana nastavlja da urniše Bebicu i moli za malo pažnje, Macanović ne želi da pregazi svoju reč! 22:05 Vip 0
Pink/Alo/A.M. NAZVALA BIH GA SVIM MOGUĆIM IMENIMA, OSIM MUŠKARCEM! Maja oplela po Caru nakon što ju je ocrnio, potkačila i njegovu majku! 21:25 Vip 1
Alo/A.M. SA BEBICE PREŠLA PONOVO NA ZOLU! Kulićeva neodlučna u želji sa kim će leći u krevet, pokušava na sve strane! 20:55 Vip 0
Alo/A.M. NOVI OKRŠAJ U BELOJ KUĆI! Sale Luks prekinuo emisiju, pa žestoko izvređao i ponizio MC Aleks, a evo kako mu je ona odbrusila! 20:17 Vip 0
Alo/A.M. TI SI SMRAD I OLOŠ! Mina prekinula emisiju i brutalno ponizila Gruju, a Ana Spasojević progovorila i odala tajnu Mime Šarac! 18:55 Vip 0
Alo/A.M. MILJANU JE ISKORISTILA ZA IZGRADNJU KUĆE! Mina bez dlake na jeziku oplela po Mariji Kulić, pa otkrila koliko joj je teško zbog Mensura! 17:42 Vip 1
Alo/A.M. VRATILA SE BIVŠEM! Miljana nakon Nenadovih laži otišla kod Zole, strastveno ga grlila i ljubila! 17:25 Vip 2
Alo/A.M. GADI MU SE?! Filip Car ovim postupkom pokazao da više ne može da podnese Dalilu, raskid na pomolu?! (VIDEO) 16:53 Vip 0
Alo/A.M. PRIZOR KOJI MUŠKARCIMA ODUZIMA DAH! Skinule se zadrugarke, neće vam biti dobro od ovog kadra! (FOTO/VIDEO) 16:18 Vip 0
Alo/J.J. SIROMAŠNI SU, NEMAJU GDE DA IDU! Mina iznosi potresne detalje koje je saznala od Grujine žene: Osušila se, ima 43 kg! 07:47 Vip 1
Alo/A.M. URADILA SAM ONO ŠTO SMO SE DOGOVORILI! Mina Vrbaški se javno obratila Mensurovoj majci, pa je zamolila jednu stvar! 10:43 Vip 0
Alo/A.M. MINA VRBAŠKI KRIJE VRELU TAJNU! Imala odnose pre Zadruge sa ovim cimerom, isplivali svi detalji! 22:30 Vip 0
Pink/Alo/A.M. ON JE POD UTICAJEM KULIĆA! Nakon Miljaninog i Nenadovog skandala zbog Zole, oglasila se Čolićeva majka Bosa! 21:30 Vip 0
Alo/A.M. CAR I DALILA LOMILI SVE PRED SOBOM! Ona napustila Belu kuću, pa zaurlala: Ti si životinja, koja se iživljava na meni! 21:10 Vip 0
Alo/A.M. ŽALIM IH OBOJE! Mina Vrbaški brutalno isprozivala Milicu i oktrila šta više ne želi da radi! 18:06 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
VOJVODINA SKROZ ZAVEJANA Deluje magično, ali se vozačima ovde diže kosa na glavi (VIDEO) 17:28 Vesti 0
POZNATI GASTROENTEROLOG OTKRIVA Ren bolje od lekova čisti pluća i bronhije, a evo kako ga treba uzimati 16:26