ALO/T.Đ OGLASIO SE KENANOV BRAT Edin Tahirović otkrio sve o dogovoru koji zadrugar ima sa bivšom devojkom, evo zašto je "sultan" raskinuo sa Rialdom! 17:15 Vip 0
Alo/T.Đ NATOVARIĆU JOJ DUG OD 50.000 EVRA! Ša saznao šta Tara radi napolju bez njega, evo šta je uradio kada je čuo da izlazi i radi po noćnim klubovima! 17:28 Vip 0
Alo/T.Đ "DVE GODINE ME JE*EŠ OVDE, KLOŠARU JEDAN ODVRATNI" Milica Kemez uralala nakon stravične svađe sa Borom, njene reči odzvanjale Belom kućom! 17:15 Vip 0
Alo.rs/A.Đ. OVO NISU OČEKIVALI Zadrugare iznenadio jedan postupak fanova, pogledajte ko se najviše obradovao (FOTO) 14:10 Vip 0
Alo/T.Đ MAJA PONOVO UDARA NISKO Marinkovićeva spominjala Janjuševu ćerku, pa probudila životinju u njemu - ovo nikako nije smela da uradi! (VIDEO) 09:50 Vip 1
Alo/T.Đ Potencijalni roditelji ne skidaju osmeh sa lica: Filip i Sanja otkrili šta planiraju u budućnosti! 20:40 Vip 0
Alo/T.Đ OVAKAV SE*S ZADRUGA NIJE VIDELA Kristijan i Kristina imali najbrutalniji odnos do sad, Kristina visila sa kreveta, a pokrivač skoz pao! (VIDEO) 16:59 Vip 1
Alo/T.Đ "TO JE MOJA KRV" Filip Car i Sanja Stanković odlučili da zadrže dete: Da li je ovo sporazumni dogovor budućih roditelja?! 21:00 Vip 0
Alo/Pink.rs/M.G. NI DA ČUJE ZA TRUDNOĆU Oglasila se majka Sanje Stanković, ogorčena i besna poručila svojoj ćerki jednu važnu stvar! 15:25 Vip 1
Alo.rs/T.Đ Mazio je i molio za još jednu priliku: Filip Car opčinjen Minom, krenuo je čak i da je dira, a onda je usledio šamar hladne realnostI! 11:10 Vip 0
Alo.rs/ KAKO SE SAMO DRZNULA! Nenadovi roditelji naredili da se odmah promeni brava nakon što su videli Taru u zgradi njihovog sina! 09:15 Vip 1
Alo.rs/T.Đ Rešio da beži iz Srbije odmah nakon Zadruge: Ša napravio plan za njega i ljubavnicu, da li je ovo realno?! 08:40 Vip 0
Alo.rs/T.Đ SVI SU SKOČILI U POMOĆ Kristijan žestoko napao Necu, polupao mu staklo pored glave: Zadrugar dobio epileptični napad, odmah ga izneli! (VIDEO) 13:43 Vip 0
Alo.rs/Blic/T.Đ Završila na ulici bez prebijene pare, Nenadova porodica neće da čuje za nju, a sada je Tara Simov dobila posao, evo za koliko para će da radi! 08:20 Vip 4
Alo.rs/M.A. ŠOK, BRENDON IZBAČEN IZ "ZADRUGE": Nije gubio vreme već odmah opleo po rijaliti učesnicima i obelodanio sve njihove tajne! 09:25 Vip 0
Alo.rs/Blic Ne može da se zaposli i ostala je bez dinara: Majka Tare Simov u velikom problemu, nakon ćerkine diskvalifikacije se sve promenilo na mnogo gore! (VIDEO) 12:32 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37