Alo/A.M. ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI OD CIFRE Mina Vrbaški otkrila koliko zarađuje od pevanja, Mateji pada vilica kad je čuo 15:49 Vip 1
Alo/T.R. TI SI BOLESTAN, POKUŠAVAJU DA TE SE REŠE Dalila i Filip ponovo zaratili, zadrugar je okreće protiv prijatelja, cimeri šokirani nakon ovih reči 14:55 Vip 1
Alo/T.R. ANĐELO SE JADAO MINI Zadrugar pokušava da se opere od odnosa sa MC Aleks, izgovorio nešto još užasnije što će sve razbesneti 11:06 Vip 0
Alo/T.R. PRIČAŠ MI ŠTA DA RADIM, A TI JE*EŠ SVE U HODU Skandalozna svađa Dalile i Cara, orila se Bela kuća 10:05 Vip 0
Alo/T.R. ŽESTOKA AKCIJA DALILE I CARA Zadrugari razbudili celu spavaću sobu, nisu mogli da se kontrolišu 09:32 Vip 3
Alo/T.R. BEBICA NAPRAVIO DETE, PA BEŽI Umešali se zadrugari da smire Miljanu Kulić nakon što je Nenad zapretio da će preskočiti ogradu 08:41 Vip 0
Alo/T.R. PRONAŠAO SVOJU NAJBLIŽU OSOBU MRTVU Filip Car slomljen progovorio o najtežem trenutku u svom životu, Dalila jedva uspela da ga smiri 08:33 Vip 0
Alo/T.R SADA JE SVE JASNIJE Aleks otkrila detalj o Dejanu i zašto slavi Bajram, potpuno ga raskrinkala 08:20 Vip 2
Alo/M.Č. MILJANA JE ZVALA HITNU ZBOG KOKAINA Marija Kulić za Rijaliti plus otkriva nepoznate detalje o svojoj ćerki, skandal 07:30 Vip 1
Alo/ T.R MUK POSLE IZBORA POTRČKA: Lepi Mića uradio nešto što niko nije mogao ni da pretpostavi, zadrugari ostali u šoku 07:15 Vip 1
Pink/Alo/A.M. SLOVENKA ŽESTOKO ODGOVORILA BILJANI Aleksandru majka branila od Dragojevića, a evo šta je imaja da kaže za zeta 22:16 Vip 1
Pink/Alo/A.M. MENSUR AJDARPAŠIĆ PREVAREN Dobio lažnu čestitku, Alma se hitno oglasila i otkrila šokantnu istinu 21:39 Vip 0
Pink/Alo/A.M. NE ŽELI DA ČUJE DA JOJ ONA BUDE SNAJKA? Biljana Dragojević brutalno osudila Aleksandrino ponašanje, pa udarila i na Dalilu 20:55 Vip 1
Alo/A.M. RASKINULI, PA BILI U TAJNOJ VEZI, A OVAKO JE SVE PUKLO Anđelo konačno priznao koliko je dugo bio sa Džehvom 20:24 Vip 1
Pink/Alo/A.M. ISPLIVALA PREPISKA MINE VRBAŠKI I MENSUROVE MAJKE Porodica Ajdarpašić molila bivšu snajku samo jednu stvar 19:42 Vip 0
Alo/A.M. ŠOK POTEZ DRAGOJEVIĆA Dejan je tokom proslave Bajrama uradio nešto što ga je u potpunosti raskrinkalo 18:32 Vip 0
Alo/A.M. ORILA SE BELA KUĆA Aleks doživela pomračenje zbog poklona Husa Mujića, pa zaurlala na Dragojevića 17:55 Vip 0
Alo/A.M. DALILIN OTAC POSLAO DEJANU POKLONE, A ZA NJU NI ČESTITKA Dragojevićka završila u suzama, ne može da dođe sebi, a sve vreme uz nju je Car 17:04 Vip 0
Pink/Alo/A.M. OVO SU ČEKALI SVI Prvo oglašavanje Marije Kulić nakon saznanja o Miljaninoj trudnoći, a evo šta je najavila 16:24 Vip 0
Pink/Alo/A.M. NADAM SE DA ĆE HUSO PODRŽATI ĆERKINU SREĆU Dalilina rođaka se oglasila nakon njenog pomirenja sa Carem, pa potkačila i Anđela 15:42 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
ACA OBJAVIO POSLEDNJI STORI SAMO NEKOLIKO SATI PRE STRADANJA Veselio se sa drugarima u kafani, a onda se zakucao u drugi auto (FOTO+VIDEO) 10:02 Hronika 0
"NEMOJ DA MI PIPAŠ DETE, RODI SEBI PA GA PIPAJ!" Selena pokušala da pomogne povređenoj devojčici - onda je doživela ŠOK! 09:56 Vesti 0
OVO SREDSTVO PREPORUČUJU ČAK I VODOINSTALATERI, A KOŠTA OKO 100 DINARA Razara sve dlake u odvodu i razređuje ostatke od sapuna 09:14