Alo/A.M. NOVA LJUBAV NA POMOLU? Dalila bacila oko na Anđela, on iskoristio prvi priliku da je dodirne, Dragojevićka ne skida osmeh sa lica 19:05 Vip 3
Alo/A.M. VIDEĆEŠ KAD BUDEM NAŠLA NOVOG DEČKA Aleks zapretila Dejanu raskidom, a ovako je Dragojević reagovao pred svima (VIDEO) 18:40 Vip 1
Alo/A.M. VIŠE NIJE MOGLA DA IZDRŽI Mina zamerila Marku i Viktoriji nekontrolisano ponašanje, Osmakčić odmah napao Mitrovićevu (VIDEO) 16:35 Vip 1
Alo/A.M. OSTAO JE ZATEČEN Mama Džehva dala Anđelu poklon od Teodore, on nije želeo da prihvati, pa joj rekao samo jednu stvar 16:15 Vip 4
Alo/A.M. PRETILA MU TUŽBOM Zola se žestoko obrušio na Miljanu, ona mu ponovo pomenula majku, odzvanja Bela kuća 15:35 Vip 0
Alo/A.M. KADROVI OD KOJIH ZASTAJE DAH Dalila čekala da se situacija u spavaćoj sobi promeni, pa onda uradila neočekivanu stvar (VIDEO) 22:50 Vip 0
Alo/A.M. DALILA NE MOŽE DA SE OPASULJI Nakon Dejanovog šokantnog poteza Dragojevićka van sebe, Đedović brutalno opleo po njemu i Aleks 21:50 Vip 1
Alo/A.M. DEJAN LJUBOMORAN? Dragojević ogorčen zbog zbližavanja Đedovića i Dalile, odmah se požalio Lepom Mići 21:25 Vip 1
Pink/Alo/A.M. PODRŽAVAM DEŽURNU, ODRŽALA JE OBEĆANJE Nakon Aninog zbližavanja sa Carem, oglasio se njen bivši dečko, pa nikad žešće osuo paljbu po njoj 20:55 Vip 0
Alo/A.M. ŠOK POTEZ DEJANA DRAGOJEVIĆA Dalila izašla ispred Bele kuće, on odmah iskoristio priliku da joj se približi 20:20 Vip 0
Alo/A.M. IRMA POBESNELA Zadrugarka ogorčena na Anđelov postupak, pa mu sasula sve u lice: Ne dam da ti uspeva iskrena podmuklost 19:15 Vip 0
Alo/A.M. PREKINULA SASTANAK Dalila traži Anđelu da joj kaže sve što misli o njoj, Car ubeđen da može opet da bude sa Dragojevićkom 18:55 Vip 1
Alo/A.M. POKUŠAO DA JE POLJUBI, PA DOBIO ŠAMAR Irma i Luks zaratili kao nikad, nastao haos u Beloj kući 17:35 Vip 0
Alo/A.M. DALILA I CAR KAO NEKAD Bivši ljubavnici ponovo zajedno, evo šta su radili na Uskrs, iznenadili su sve (FOTO) 16:55 Vip 1
Alo/A.M. DA LI BI NEKO PRISTAO NA OVO? Matora ubeđena da niko ne razume njen odnos sa MC Aleks, Nevena joj rekla samo jednu stvar 16:17 Vip 1
Alo/A.M. PAO I POLJUBAC Filip Car i Ana Jovanović veče dočekali zajedno, ponovo su bliski, a evo i šta su radili 22:45 Vip 0
Alo/A.M. PLJUŠTALE UVREDE I ŠAMARI Mimas i Gruja opet zaratili, njemu smetalo njeno ponašanje, a njoj ova zadrugarka (VIDEO) 22:14 Vip 0
Alo/A.M. NEĆU DA SE NERVIRAM VIŠE Mensur počeo da primenjuje savete svoje porodice, pa od Milice tražio samo jedno 20:52 Vip 0
Alo/A.M. ŠOKANTNO PRIZNANJE FILIPA CARA Otkrio koja bivša mu se sviđa, zbog nje zaboravio Dalilu i Sanju: Ona je sve u jednom 20:23 Vip 0
Alo/A.M. SVAĐA I NA USKRS Viki zamerila Marku poglede na sve strane, Osmakčić je oduvao, pa nastao haos u Beloj kući 19:50 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
ZBOG SNEGA DESETINE HILJADA KORISNIKA BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE Ekipe o ranog jutra na terenu 14:12 Vesti 0
OČEVIDAC POKRIO ACU DŽEMPEROM DA GA NE BI SLIKALI Drugi svedoci tvrde da je momak pre smrti išao 150 na sat (FOTO) 13:12 Hronika 0
OSTAĆE BEZ DINARA OVE ZIME Ova 3 horoskopska znaka će bankrotirati, bolje bi im bilo da pritegnu kaiš! 11:50