Alo/A.J. ZADRUGARI OSULI PALJBU JEDNI PO DRUGIMA! Zola otkrio kako je njegova bivša devojka varala narod! 18:58 Vip 0
Alo/K.G. OSULA RAFAL PO ZADRUGARIMA! Sanja Grujić podelila mali budžet, pa izrešetala cimere surovim komentarima, a evo ko je bio na spisku! 18:55 Vip 0
Alo/J.J. SVAĐA NA KRV I NOŽ! Irma i Mića zaratili, pljušte uvrede, prozivke i teške reči! 15:21 Vip 0
Alo/Đ.M. MENSUR SE ZALETEO NA IRMU KAO FURIJA! Nastao opšti karambol u kući, nije mogao da kontroliše nalete besa, zadrugari u strahu! 12:30 Vip 0
Alo/A.M. TUČA U ZADRUZI! Zadrugarke čupaju i vuku jedna drugu, niko ne može da ih odvoji, pljušte najgnusnije uvrede: Ku*vetino jedna! 15:20 Vip 0
Alo/K.G. PUKLO PRIJATELJSTVO! Irma i Dalila žestoko zaratile, sasule jedna drugoj sve u lice! 11:49 Vip 4
Alo/A.M. OPŠTE RASULO! Zola i Irma ratuju zbog Miljane, Dalila razotkrila drugaricu: Oči te izdaju! 18:45 Vip 0
Alo/J.M. ZADRUGARKA ZATEČENA PITANJEM! Karić joj se direkrno obratio: Da li svesna da te ovde ljudi ponižavaju?! 15:36 Vip 0
Alo/J.J. NAPOLJU ĆEŠ MORATI DA SE SMILUJEŠ! Zola čekao priliku da Miljana nije tu, moli Irmu da mu oprosti! (VIDEO) 16:20 Vip 0
Alo/Đ.M. NE GUBI VREME! Janjuš bacio oko na novu zadrugarku, ona mu je sada broj jedan, a krenuo je i agresivni flert! 14:17 Vip 2
Alo/K.G. PRIJA MI DA PRIČA SA NJOM! Zola progovorio o odnosu sa Miljanom, dotakao se i Bebice, pa otkrio da li priželjkuje pomirenje sa njom! 10:02 Vip 0
Alo/J.M. IRMA IZAZVALA SVAĐU U ZADRUZI! Upala u radio tokom snimanja emisije pa pravila haos! 07:20 Vip 0
Alo/K.G. PAKLENO! Car nakon što je video Daliline nervne slomove zbog Ane i njega, popljuvao njihovu ljubav, pa poručio da se neće miriti sa njom! 23:00 Vip 0
Alo/K.G. BRUTALNO SUOČAVANJE! Miljana i Irma žestoko zaratile zbog Zole, on stao na stranu Serjanićeve! 19:52 Vip 0
Alo/Đ.M. VEĆ NASTAO HAOS! Dalila, Irma i Gruja se vratili u rijaliti, Filip Car pobeleo, a Mujićeva je tajno dala Kariću nešto što će promeniti sve! 14:20 Vip 0
Alo/J.J. MUK U BELOJ KUĆI! Produkcija se izlanula i odala deo tajnog plana, upletena je i Dalila! 10:43 Vip 0
Alo/J.M. NOVE TEORIJE O LJUBAVI CARA I DALILE! Irma je ubeđuje da Car ne ume da se odvoji od nje! 08:18 Vip 1
Alo/K.G. VENERA MI JE U DERVENTI! Zadrugari uporedili horoskop Miljane i Bebice pa im dali stručni sud! 21:25 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
MALOLETNIK IZ RUSIJE NA LISTI ZA ODSTREL UKRAJINSKE DRŽAVE: Roditelji su mu proizvođači igračaka, a on je označen kao 'neprijatelj' 18:23 Vesti 0
DONETA JE NOVA VAŽNA ODLUKA ZA GRAĐANE SRBIJE I VAŽIĆE 6 MESECI Ko je prekrši platiće najmanje 5.000 dinara 17:41 BIZ 0
SUTRA, 26. NOVEMBRA KREĆE PRAVA AGONIJA Astrolog Starović otkriva kome će retrogradni Merkur upropastiti život 15:46