Alo/A.J. POKAJALA SAM SE ŠTO SAM ABORTIRALA Viki progovorila o tajnim viđanjima sa Osmakčićem, otkrila šta joj je porodica najviše zamerila, pa priznala ovo 16:32 Vip 0
Alo/A.J. TVRDE DA JE ON DALILIN DEČKO Dragojevićkini fanovi smatraju da joj je on uteha posle Cara, odao ga ovaj detalj 15:53 Vip 0
Informer/Alo/A.J. MILJANA LETELA SAMO PAR DANA NAKON INTERVENCIJE Doktorka upozorila: Šest nedelja posle operacije želuca ne sedajte u avion 15:10 Vip 2
Alo/N.D. MILJANA KULIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI NAKON SMAJENJA ŽELUCA! Marija Kulić se oglasila za Alo! nakon ćerkine hosptalizacije 10:45 Vip 2
Pink/Alo/Đ.M. MENSUR BACIO OKO NA DEJANOVU ALEKSANDRU?! Zadrugar progovorio o njihovom odnosu, otkrio detalj detalj koji će Dragojevića razbesneti 22:00 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. DALILI DRAGOJEVIĆ PODRŠKA OKREĆE LEĐA?! Besni na zadrugarku zbog bahatosti, izneli šok detalje u javnost: Njoj je biznis da uzima pare od nas 18:24 Vip 4
Alo/Đ.M. DVE GODINE SE ČEKALO NA OVO SUOČAVANJE Večeras oni stižu u emisiju kod Milana, vreme je da istina konačno ispliva na videlo! 15:50 Vip 0
Alo! / N. Kiš EKSKLUZIVNI ALO PAPARACO! Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić u tajnoj vezi, oprostila mu mrtvu bebu! (FOTO) 07:00 Vip 2
Alo/Đ.M. MINA VRBAŠKI SE NIJE POJAVILA Šok na početku emisije, zadrugarka prekršila ugovor, Dušića Jakovljević momentalno reagovala 22:46 Vip 1
Alo/Đ.M. OGLASILA SE DALILA NAKON SUSRETA SA MAJKOM Dragojevićka priznala kako je Emina reagovala posle svega, spomenut i Dejan 19:10 Vip 3
Pink/Alo/A.J. AKO ON DOŽIVLJAVA LINČ, JA DOŽIVLJAVAM APOKALIPSU Dalila odgovorila Caru na otvoreno pismo, pa mu poručila da je najveća kukavica koju je upoznala 07:23 Vip 1
Informer/Alo/Đ.M. U TAJNOJ SU VEZI, KRIJU SE ZBOG PORODICA! Dalila Dragojević i Filip Car potpuno raskrinkani, otkriven njihov pakleni plan 10:35 Vip 0
Alo/Đ.M. MAJIN POSTUPAK JE JAKO RUŽAN Finalistkinja Zadruge izašla iz rijalitija i osula paljbu po Marinkovićevoj, žestoko potkačila i Dalilu i Cara 07:57 Vip 0
Alo/Đ.M. FILIP BRUTALNO PONIZIO DALILU Car nastavlja da urniše bivšu nakon što je javno priznao da ga je sramota veze sa njom (FOTO) 13:45 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. DALILA I DEJAN KONAČNO PODELILI IMOVINU! Odrekao se zajedničke kuće i psa u korist bivše žene, a zahtevao je samo jednu stvar i po nju dolazi odmah 09:00 Vip 1
Informer/Alo/Đ.M. ALEKS ŽELI ČETVORO DECE I VENČANJE SA DEJANOM Nikolićeva otvorila dušu, progovorila i o navodima da ju je prevario u Crnoj Gori 15:05 Vip 3
Blic/Alo/Đ.M. DEJAN I DAVID UHVAĆENI U NOĆNOM PROVODU Dragojevići uživaju punim plućima, otkriveno i ko im pravi društvo u Crnoj Gori 13:45 Vip 2
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. IZBODEN BIVŠI ZADRUGAR! Otkriveni svi detalji nakon što je hitno prebačen u bolnicu sa jezivim povredama, ničega se ne seća 12:51 Vip 0
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. BIVŠA UČESNICA JEDVA ČEKA DA IĐE U ZADRUGU 6 Gorko se kaje zbog greške od prošle godine, a sada je spremna da napravi haos 08:50 Vip 0
Pink/Alo/A.J. BILA SAM FER PREMA NJEMU Oglasila se Aleksandra Nikolić nakon što je Dejan navodno prevario 14:45 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
ZBOG SNEGA DESETINE HILJADA KORISNIKA BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE Ekipe o ranog jutra na terenu 14:12 Vesti 0
OČEVIDAC POKRIO ACU DŽEMPEROM DA GA NE BI SLIKALI Drugi svedoci tvrde da je momak pre smrti išao 150 na sat (FOTO) 13:12 Hronika 0
OSTAĆE BEZ DINARA OVE ZIME Ova 3 horoskopska znaka će bankrotirati, bolje bi im bilo da pritegnu kaiš! 11:50