Alo/A.J. PRVA FOTOGRAFIJA NAKON OPERACIJE Miljana Kulić sedi u holu bolnice, a onda se oglasila 08:28 Vip 1
Alo/A.J. ANĐELA SAM SPASIO DA MU MAJKA I UJAK NE ZAKLJUČAJU VRATA Car osuo po Dalilinim aferama, pa pokazao njene fotofrafije iz prošlosti 08:15 Vip 1
Alo/A.J. SKANDAL NA POČETKU Dalila i Car se odmah posvađali, otkriveno ko je raskinuo i ko je koga čupao: Bila je katastrofa 07:40 Vip 0
Alo/N.D. MIKI PREKRŠIO OBEĆANJE Đuričić govorio da se neće družiti sa rijaliti učesnicima, a evo koga je ugostio na svojoj vikendici (FOTO) 19:39 Vip 2
Informer/Alo/Đ.M. NISMO IMALI SE*S UOPŠTE, RASKINUO JE PREKO PORUKE Sandra Rešić raskrinkala Anđela Rankovića, otkrila sa kojom zadrugarkom se video, skandal! 09:40 Vip 2
Pink/Alo/Đ.M. SVE JE BILA FARSA ZA JAVNOST!? Otkriveno šta su Anđelo i Sandra radili sinoć tokom reklama, ovo niko nije očekivao posle svega 15:50 Vip 1
Alo/Đ.M. SVE ĆE SE RASKRINKATI Prvo suočavanje Anđela Rankovića i Sandre Rešić nakon raskida, sledi haos 18:10 Vip 0
Alo/Đ.M. NE MOGU VIŠE DA SLUŠAM GLUPOSTI Dalila doživela pomračenje u emisiji, Mujićeva zabranila da se izgovara ova reč 14:30 Vip 0
Alo/Đ.M. O OVOME SE POLEMISALO 10 MESECI Dalilu pitali za ćerku koju je napustila, konačno progovorila, momentalno se ubacio i Dejan 12:20 Vip 0
Alo/Đ.M. OVO IM RADI NA GLAVI, TAKO ULAZI U MOZAK Gledateljka u programu uživo optužila Dalilu da se bavi magijom i da je ovako zavela Dejana 11:45 Vip 0
Alo/Đ.M. SVE JE TO ZASLUŽILA, TAKO I TREBA Dejan Dragojević brutalan prema Dalili i o linču koji trpi nakon rijalitija, skandal na početku emisije 22:55 Vip 4
Pink/Alo/Đ.M. TO JE SVE FARSA I KORIST Anđelo i Sandra raskrinkani, otkriveno zašto je Ranković ušao u vezu sa Rešićevom, upleten i ovaj zadrugar 15:10 Vip 0
Pink/Alo/A.J. EVO ŠTA JE ALEKSANDRA REKLA ZA SVEKRVU Ovako se Biljana Dragojević ponašala prema Nikolićevoj, kada je bila gost u Veterniku 14:30 Vip 0
Pink/Alo/A.J. DRAGOJEVIĆI NEĆE PRIHVATITI ALEKSANDRU Bivši zadrugar opleo po rijaliti učesnicima, pa otkrio detalje Dejanovog krštenja 14:15 Vip 0
Pink/Alo/A.J. CAR STIGAO U CRIKVENICU I SVE MU JE POSTALO JASNO Oglasio se Filip prvi put nakon raskida sa Dalilom: Svi su se pravili blesavi, na čelu sa njom 13:08 Vip 2
Alo/A.J. FILIP I JA NISMO ZAJEDNO NITI ĆEMO VIŠE IKADA BITI Oglasila se Dalila Dragojević, neće da čuje za Cara 12:19 Vip 8
Alo/N.K. DEČKO ME JE KRVAVU ZAKLJUČAO U TOALET Irma Sejranić progovorila o fizičkom zlostavljanju koje je preživela: Muškarcima više ne verujem (VIDEO) 12:00 Vip 0
Srbija Danas/Alo/A.J. SRPSKI POLITIČAR ULAZI U ZADRUGU 6?! Nije bio zahtevan oko honorara, ali zato uslovi moraju da budu posebni 11:33 Vip 0
Alo/A.J. TRAŽIO 5.000 EVRA ZA TETKINO LEČENJE Zola lagao da je ona bolesna i da ima rak, sve izmislio? 11:07 Vip 0
Alo/A.J. JEZIVE REČI Dejana Dragojevića optužili da je omađijan, a on pomenuo Zorana Marjanovića i nasip 10:33 Vip 1
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
ZBOG SNEGA DESETINE HILJADA KORISNIKA BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE Ekipe o ranog jutra na terenu 14:12 Vesti 0
OČEVIDAC POKRIO ACU DŽEMPEROM DA GA NE BI SLIKALI Drugi svedoci tvrde da je momak pre smrti išao 150 na sat (FOTO) 13:12 Hronika 0
OSTAĆE BEZ DINARA OVE ZIME Ova 3 horoskopska znaka će bankrotirati, bolje bi im bilo da pritegnu kaiš! 11:50