Alo/A.M. SJAŠITE VIŠE SA PORUKAMA Isplivala privatna prepiska Filipa Cara sa fanovima, evo šta su mu poručili nakon saznanja da se pomirio sa Dalilom 17:43 Vip 3
Kurir/Alo/A.M. JA SAM NJOJ OSTAVIO SVE Dejan Dragojević doneo odluku, evo da li će podeliti nagradu sa Dalilom 17:13 Vip 0
Alo/A.M. POMIRILI SE DALILA I CAR Dragojevića ponovo pogazila svoje reči i prešla mu preko svega, uhvaćeni zajedno na ovom mestu (FOTO) 16:06 Vip 3
Alo/Đ.M. RASKINULI SANDRA REŠIĆ I ANĐELO RANKOVIĆ Pevačica šutnula manekena nakon samo mesec dana, a o njenoj poruci svi pričaju (FOTO) 14:46 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. KOLIKO GOD PUTA DA SAM REKLA DA GA VOLIM, MALO JE Bolna ispovest Anđele Đuričić o pogibiji brata, porodica se nakon nesreće nije oporavila 14:26 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. SEVALE VARNICE Ana Jovanović i Sanja Grujić zakopale ratne sekire, lumpovale na splavu, a društvo im je pravio ovaj zgodni zadrugar 12:55 Vip 0
Alo/Đ.M. RAZBIO JE GLAVU, KRV ŠIKLJALA NA SVE STRANE Ovo je najgora svađa Dalile i Dejana u Zadruzi 5, svi su zanemeli nakon ovih kadrova 11:15 Vip 0
Alo/Đ.M. PRVI SU SE ODREKLI DEJANA Finalista Zadruge 5 opleo po porodici Dragojević, nije birao reči, javno otkrio zbog čega je pobedio 10:28 Vip 2
Alo/N.D. POMIRIĆU DEJANA I DALILU! Ekskluzivno za Alo! Huso Mujić progovorio o ćerki i bivšem zetu, a evo šta je rekao za Filipa Cara 07:00 Vip 8
Pink/Alo/Đ.M. VIDEO SAM NEKE SLIKE, NISU ZADOVOLJNI Mensur Ajdarpašić se čuo sa majkom i bratom, otkrio i šta su mu poručili, a za Milicu je imao jasnu poruku 17:03 Vip 0
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. ŠOK OBRT! Otpada voditeljska pozicija, Dalila postaje deo produkcije, isplivali detalji pregovora sa čelnicima! 15:30 Vip 4
Republika/Alo/Đ.M. OTKRIVEN PRAVI RAZLOG RASKIDA DALILE I FILIPA Car se danima ne trezni zbog odnosa sa porodicom, isplivali svi detalji, a ovo je presudilo 14:36 Vip 1
Republika/Alo/Đ.M. OTARASILI SU SE ZLA, PORODICA JE PROGLEDALA Meštani Veternika razvezali jezik nakon Dejanovog povratka, a nisu štedeli ni Aleksandru 11:35 Vip 1
Alo/Đ.M. DALILU URNIŠU GLEDAOCI U PROGRAMU UŽIVO Mujićeva briznula u plač, ne može da izdrži pritisak i osudu javnosti, momentalno se obratila ocu 10:36 Vip 0
Alo/Đ.M. SVE JE ISPLANIRANO Isplivali novi šokantni detalji nakon što je Dalila raskinula sa Filipom uživo u emisiji, pozvao je i javno raskrinkao 09:24 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. SAMO DA SE NE POSVAĐA SA BABOM Dejanova prva izjava nakon što je odveo Aleks u Veternik sve nasmejala, priznao zbog čega najviše strahuje 08:53 Vip 0
Pink/Alo/A.J. EVO GDE SU ZAVRŠILI ANĐELA I MENSUR Nakon razgovora koji su poveli za vreme reklama otišli su ovde 22:55 Vip 0
Pink/Alo/A.J. VRATILO ME JE NA TO KAKO SAM SE TADA OSEĆALA Sandra priznala da li su Anđelovi ljubavni klipovi sa Dalilom uticali na njihovu veze, pa otkrili gde idu na letovanje 21:25 Vip 0
Alo/A.J. PUKLO PRIJATELJSTVO? Osman Karić se oglasio u jeku priče o svađi Mensura i Stefana 21:15 Vip 0
Informer/Alo/A.J. KARMA JE KU*KA Jovana Jeremić o aferi o kojoj se i dalje bruji: Maja Marinković mi je pala u očima 20:45 Vip 2
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
ACA OBJAVIO POSLEDNJI STORI SAMO NEKOLIKO SATI PRE STRADANJA Veselio se sa drugarima u kafani, a onda se zakucao u drugi auto (FOTO+VIDEO) 10:02 Hronika 0
"NEMOJ DA MI PIPAŠ DETE, RODI SEBI PA GA PIPAJ!" Selena pokušala da pomogne povređenoj devojčici - onda je doživela ŠOK! 09:56 Vesti 0
OVO SREDSTVO PREPORUČUJU ČAK I VODOINSTALATERI, A KOŠTA OKO 100 DINARA Razara sve dlake u odvodu i razređuje ostatke od sapuna 09:14