Alo/A.J. NEĆU JOJ RUKU PRUŽITI Dejan otkrio da je najsrećniji što je porodica uz njega, ali i kako će reagovati ako Dalila pobedi 15:00 Vip 0
Alo/A.J. DALILA PROGOVORILA O SUPERFINALU Pomenula najgore i najbolje dane u Zadruzi, a evo koga očekuje da vidi u Šimanovcima 14:40 Vip 1
Alo/A.J. ISPLIVAO DOKAZ Maja Marinković uživo u emisiji naočigled Aleksandre obelodanila aferu sa Pecom 14:20 Vip 2
Pink/Alo/A.J. KO SE MAČA LATI, OD MAČA POGINE Đedović nikad brutalniji, opelo po Aleksandri Subotić: Skinula majci dečka, a sad joj ovo čudno 11:33 Vip 2
Alo/A.J. NA KORAK DO SUPERFINALA Evo ko je sinoć poslednji izbačen iz Zadruge 5, osvojeno 17. mesto 09:30 Vip 0
Alo/A.J. PREŠLA SAM MU PREKO STVARI KOJE MNOGE ŽENE NE BI OPROSTILE Aleksandra Nikolić priznala koliko su je emocije prema Dejanu promenile 20:25 Vip 0
Alo/A.J. VIKTORIJA I ZONJIĆEVA POKAZALE NEZNANJE Zadrugarke nisu znale ko je Glogovac, a o potezu voditeljke će se pričati 19:55 Vip 0
Alo/A.J. NAJPAMETNIJE, ALI NAJVIŠE BOLI Viktorija ogolila dušu, progovorila o abortusu i Marku Osmakčiću, pa priznala da li se kaje 19:35 Vip 0
Alo/A.J. U PITANJU JE VELIKA BORBA Dalila Dragojević otkrila da ne želi da odustane od Cara, pa šokirala priznanjem 18:40 Vip 0
Alo/A.J. HVALA BOGU ŠTO NEMAMO DECU Dejan Dragojević surovo iskren, žestoko opleo po Dalili: Ona je ološ i splačina 17:56 Vip 1
Alo/A.J. ŽELELA SAM DA SE NIKAD NE VRATI U ŠEPAK Sandra Rešić progovorila o Dejanu, ljubavi sa Anđelom, pa prokomentarisala odnos Dalile i Cara 17:15 Vip 0
Informer/Alo/A.J. MOŽDA TEŠIM SEBE Viktorija progovorila o odnosu Marka Osmakčića i Stanije, a evo šta je rekla Dobrojevićeva 16:50 Vip 0
Alo/A.J. POTRESAN PRIZOR, A REČI KIDAJU DUŠU Bivši zadrugar posetio očev grob, pokazao kako je on izgledao, pa otkrio zašto mu danas posebno nedostaje 16:35 Vip 0
Alo/A.J. DALILA MI JE PRIZNALA... Đedović šokiran Dejanovim potezom, pa otkrio da bi i dalje bio uz njega 16:18 Vip 0
Blic/Alo/A.J. MARKO OSMAKČIĆ SE ČUO SA VIKTORIJOM!? Isplivala prepiska bivšeg rijaliti para: Što se ne javiš? 15:35 Vip 0
Svet/Alo/A.J. IZNELA TAJNE ZADRUGE Mina Vrbaški nikad iskrenija: On je pobednik rijalitija, jedini pravi par su oni, a ova učesnica je pravo zlo 15:15 Vip 3
Pink/Alo/Đ.M. KAJE SE ZBOG SVEGA?! Marko Osmakčić se javio Viktoriji Mitrović odmah nakon njenog izlaska iz rijalitija, zadrugarka obelodanila sve 13:00 Vip 1
Alo/Đ.M. PRVO OGLAŠAVANJE NAKON IZBACIVANJA Viktorija Mitrović pokazala ćerkicu, zadrugarka emotivnom objavom sve oduševila (FOTO) 12:25 Vip 3
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37