Pink/Alo/Đ.M. ČULE SMO SE, PITALA ME JE ZA DALILU Marijana Zonjić otkrila šta se desilo nakon njenog izlaska iz Zadruge 5, starleta razvezala jezik 11:50 Vip 0
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. IGRA IGRU, SVI STE ZABORAVILI KAKAV JE BIO PRE Izbačena zadrugarka raskrinkala Dejana Dragojevića, otkrila njegovo pravo lice i pakleni plan 11:02 Vip 1
Alo/Đ.M. ISKORISTILA SAM GA! Viktorija Mitrović nakon ispadanja obelodanila sve detalje paklenog plana, upleten i Osmakčić, a tu nije kraj šokovima 10:14 Vip 0
Alo/Đ.M. DALILA OSVAJA PRVO MESTO U ZADRUZI 5?! Mujićeva otkrila strogo čuvanu tajnu, javno obelodanila šta joj je Milan obećao, isplivao snimak (VIDEO) 08:45 Vip 5
Alo/Đ.M. ISPAO JEDAN OD FAVORITA ZADRUGE 5! Šok i neverica u Beloj kući, voditelj izgovorio ime i sve zaprepastio! 08:20 Vip 0
Telegraf/Alo/Đ.M. IZLJUBIĆEMO SE! David Dragojević otkrio šta će uraditi kada ugleda Dalilu u finalu Zadruge 5, Mujićeva ni ne sluti šta joj sprema bivši dever 07:50 Vip 1
Alo/Đ.M. MUK I NEVERICA U ZADRUZI Mima momentalno uradila test za trudnoću, Milan javno pokazao rezultate, Gruja ne može da dođe sebi od šoka 07:25 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. NE ŽELI DA ĆUTI NAKON ISPADANJA Bivša zadrugarka raskrinkala Dejana i otkrila njegov pakleni plan, ovo će uraditi sa Aleks čim izađu iz Zadruge 14:45 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. EMINA JE VEĆ U BEOGRADU! Oglasio se Huso i otkrio da li dolazi na finale Zadruge 5 nakon Filipovih pretnji da će ih oboje zadaviti golim rukama 12:50 Vip 0
Alo/Đ.M. NA OVO JE ČEKALA 10 MESECI! Prva objava izbačene zadrugarke, potez pokrenuo lavinu komentara i sve ostavio bez teksta (FOTO) 12:15 Vip 1
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. PRIČALO SE DA SU GA ZBOG TOGA IZBACILI Bivši zadrugar prvi put o poljupcu sa Viki i dogovoru sa produkcijom: Marko može da se vrati u Zadrugu 11:45 Vip 0
Republika/Alo/Đ.M. EMINA MUJIĆ I BILJANA DRAGOJEVIĆ ULAZE U ZADRUGU 6?! Majke Dalile i Dejana dobile veći honorar od Miljane Kulić, rat porodica se nastavlja 10:30 Vip 1
Alo/Đ.M. SPAKOVALA STVARI I OTIŠLA Neočekivana odluka Dalile Dragojević, menja se tok rijalitija, uradila je ovo i ostavila Filipa bez reči 08:50 Vip 3
Alo/Đ.M. IZBAČENOG ZADRUGARA SAČEKALA DEVOJKA Šok u Šimanovcima, ovome se definitivno nije nadao, zaledio se kada je ugledao nju u studiju 08:10 Vip 0
Alo/Đ.M. DRUGI PRESEK GLASOVA U RIJALITIJU! Evo koji zadrugari su sinoć zauvek napustili Belu kuću, ukućani zanemeli kada je pročitano njegovo ime 07:34 Vip 0
Alo/A.M. NISAM VIŠE MOGLA Irma Sejranić se oglasila nakon diskvalifikacije, evo šta je imala da kaže (FOTO) 23:00 Vip 2
Pink/Alo/A.M. KO JOŠ MENE MOŽE DA PREBOLI? Maja Marinković na neviđen način uzvratila Dragojevićki, pa odgovorila na Filipovo tepanje 22:30 Vip 1
Pink/Alo/A.M. HITNA DISKVALIFIKACIJA IZ ZADRUGE Veliki šef doneo važnu odluku, ova zadrugarka je napustila imanje, a razlog će vas šokirati 21:53 Vip 0
Alo/A.M. KONAČNO PRIZNALA Sandra Rešić opisla šta se desilo sa Anđelom ispod pokrivača, pa otkrila da li Dejana pravi ljubomorim 21:30 Vip 0
Pink/Alo/A.M. MENSUR JE POKUŠAVAO DA ME POLJUBI Ana Jovanović odgovorila na prozivke Milice Veselinović, pa otkrila do sada nepoznate detalje odnosa sa Ajdarpašićem 21:00 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37