Alo/A.M. ON JE ZA MENE UMRO Zola u šoku zbog pitanja vezanog za Osmakčića i Viki, a onda ga je njen komentar dokusurio 17:30 Vip 0
Informer/Alo/A.M. ONA MU JE IGRA ZA ULAZAK U ZADRUGU 6 Bivša zadrugarka raskrinkala Zolu, pa priznala da se čula sa Osmakčićem: Još uvek voli Viktoriju 17:00 Vip 0
Alo/A.M. BUKTI RAT MEĐU BIVŠIM LJUBAVNICIMA Dalila nakon Ermininog pitanja osula paljbu po Caru, ali on joj nije ostao dužan 16:40 Vip 0
Alo/A.M. ŠOK ZA SVE ZADRUGARE Car je imao opasnu ponudu za Erminu Pašović kada je video kako izgleda, a onda je priznao koju bivšu je najviše voleo 16:20 Vip 1
Alo/A.M. NAJVEĆI ŠOK PRED KRAJ RIJALITIJA Irma priznala Dalili da će uraditi jednu stvar, ovo niko nije očekivao od nje 15:36 Vip 0
Alo/Đ.M. ŠOK ODLUKA VELIKOG ŠEFA! Ukidaju se ova pravila, zadrugari napravili haos kada je vođa pročitao pismo, menja se tok rijalitija! 15:10 Vip 0
Alo/A.J. IMAĆEMO KONTAKT, ALI SAMO PREKO SUDA Oglasila se Ana Jovanović nakon napuštanja Bele kuće, otkrila kako je reagovala njena porodica, pa pomenula bivše 13:50 Vip 1
Pink/Alo/A.J. MOJE CIPELE VREDE VIŠE NEGO ONA CELA Oglasila se Maja Marinković nakon svađe Dalile i Cara zbog nje, ovo misli o potezu bivšeg 13:15 Vip 0
Alo/A.J. DRAMA DOBIJA NOVI EPILOG Pokušaj pomirenja Dalile i Cara se pretvorio u žestok sukob zbog bivših partnera 12:00 Vip 0
Alo/A.J. ONA SE ČEKALA Anđelov drug prokomentarisao njegovu i Sandrinu vezu, pa otkrio ko je više zagrejan 11:25 Vip 0
Alo/A.J. U NALETU STRASTI Sandra i Anđelo nisu mogli da sečekaju kraj rijalitija, završili ispod pokrivača (VIDEO) 10:50 Vip 1
Alo/A.J. RAZMISLIĆE O POMIRENJU? Zadrugari žestoko opleli po Mimi, pa Gruja otkrio šta ona radi 22:50 Vip 0
Alo/A.J. HAOS U ZADRUZI Dejan i Aleksandra se posvađali, ona odmah napustila prostoriju zbog Dragojevićevog postupka 22:30 Vip 0
Pink/Alo/A.J. MNOGO PUTA DOĐE DA PITA KAD JE KRAJ ZADRUGE Biljana Dragojević progovorila o susretu Dejana i njegove bake, pa otkrila šta je novo za nju 21:30 Vip 0
Alo/A.J. AKO SAM KU**A, NISAM UBILA ČOVEKA Zadrugarka šokirala priznanjem, pa otkrila ovo 21:10 Vip 0
Alo/A.J. TI SE RASPADAŠ, JER SI SVESTAN DA ONA NE MOŽE OČIMA DA TE GLEDA Mateja brutalno iskren prema Gruji, pokušava da mu objasni da ga Mima ne želi 20:21 Vip 0
Alo/A.J. KEVO GLADAN SAM... KAKAV TRIP, ZAMISLI TI TO Dejan zamišlja svoj povratak u porodični dom nakon pet godina, i kako će to izgledati 19:50 Vip 0
Pink/Alo/A.J. TO JE NEKI ODNOS KOJI JE SREDNJE ŽALOSTAN Osman Karić progovorio o prijateljstvu Stefana i Mensura, pa otkrio da li će njihov odnos biti bolji kad izađu napolje 19:05 Vip 0
Alo/A.J. SIGURNO ĆE BABA DA ME ČEKA... Dejan emotivan, odbrojava svaki minut kad će ugledati svoju porodicu 18:45 Vip 0
Alo/A.J. CAR PLJUVAO DALILU, ONA ĆUTI I TRPI Ovakvog Filipa još niste videli, uništio Dragojevićki stvari, potpuno poludeo 17:50 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
"ZAŽALIĆETE ZBOG OVOGA" Putin o napadu na Kazanj: Evo šta je poručio predsednik Rusije! 13:15 Vesti 0
SVI POGREŠNO KUVAMO ČAJ Kuvar tvrdi da ne treba koristiti prokuvalu vodu, ovo je ispravan način pripreme 12:40