Alo/A.J. BRAĆA DRAGOJEVIĆ U LUDOM PROVODU Dejan zapalio podijum za ples, David sve objavio na mrežama (FOTO) 08:15 Vip 0
Alo/A.J. TOTALNI HIT Miki Đuričić progovorio o učešću u Zadruzi 6, pa priznao da je dobio poziv i za ovaj rijaliti 22:50 Vip 2
Republika/Alo/A.J. ALEKSANDRA SUBOTIĆ OSTALA U ŠOKU NAKON OVOGA Pecu sin nazvao pogrešnim imenom, dete ga se uopšte ne seća? 22:05 Vip 0
Alo/A.J. OTOK I CRNI KONCI Pre samo par dana izvadila silikon iz usana, a evo kako sad izgleda Aleksandra Nikolić (FOTO) 20:45 Vip 0
Alo/A.J. JEDNA VASPITNA OD MENE TI NE GINE Irma čestitala Dalili Dragojević rođendan, pa joj zapretila, sprema se haos nakon ove poruke (FOTO) 20:00 Vip 2
Informer/Alo/A.J. DALILINA KUMA DOBILA POZIV ZA ZADRUGU 6 Odmah pozvala Đedovića, a evo od čega zavisi da li će ući u rijaliti 19:30 Vip 0
Pink/Alo/A.J. MINA VRBAŠKI BESNA Oglasila se nakon optužbi fanova da je raskinula sa dečkom i lažirala put u Norvešku 18:10 Vip 0
Alo/A.J. MAJA MARINKOVIĆ UPALA U STUDIO JOVANE JEREMIĆ Danima ratovale, pljuštale i pretnje, a svi čekaju voditeljkinu reakciju 17:35 Vip 3
Pink/Alo/A.J. GLUMICA ULAZI U ZADRUGU 6 Otkrila da li će prevariti supruga, pa priznala da li postoji prostitucija u svetu glume 17:20 Vip 0
Pink/Alo/A.J. MINA VRBAŠKI RASKINULA SA DEČKOM? Sve vreme glume da su u vezi, fanovi ih raskrinkali 17:05 Vip 0
Pink/Alo/A.J. ZGODNI FITNES INSTRUKTOR ULAZI U ZADRUGU 6 Već primetio jednu devojku, a njegov tip je ova bivša zadrugarka 16:25 Vip 0
Pink/Alo/A.J. MATEJA MATIJEVIĆ NAŠAO NOVU DEVOJKU Ona je ukrala srce bivšem zadrugaru, pali vreli poljupci u mraku (FOTO) 21:00 Vip 0
Svet/Alo/A.J. DALILA SE IZNUTRA RASPADA ZBOG ZLA KOJE JE NANELA DEJANU Vendi šokirala izjavom o Dragojevićki, spomenula i crnu magiju 19:55 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. MINA VRBAŠKI NAPUŠTA SRBIJU Bivša zadrugarka uhvaćena na aerodromu, a evo gde ide 19:40 Vip 0
Alo/ N.K. / A.J. ONI SU SVI KOMPLETNO LUDI Matora pred ulazak u Zadrugu 6 pomenula Elenu Kitić, pa progovorila o problemima sa bivšom devojkom 19:10 Vip 1
Republika/Alo/A.J. BILO JE FRKA, PRIČALO SE DA SU ME SE ODREKLI... Matora iskreno o se*sualnom opredeljenju, a onda opasno potkačila Dalilu Dragojević 18:05 Vip 1
Pink/Alo/A.J. NA MAJU BAČENA MAGIJA? Priča se da je Aleksandra Subotić posećivala vračare kako bi vratila pecu, tim povodom oglasila se Marinkovićeva 17:50 Vip 0
Srbija danas/Alo/A.J. EVO KO ĆE SVE IMATI MOGUĆNOST DA UĐE U ZADRUGU 6 Ovo obuhvata sistematski pregled koji je obavezan za sve učesnike 16:00 Vip 0
Svet/Alo/A.J. ŠOK ISPOVEST IVANA MARINKOVIĆA Svi su čekali ovo, nikad brutalnije, svima sasuo istinu u lice 15:30 Vip 1
Aloonline/Alo/A.J. MENSUR ME JE NAPUSTIO KAD MI JE BIO NAJPOTREBNIJI! Oglasio se Osman Karić, pa najavio da više neće pratiti rijaliti 15:15
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
JEDNI LAŽU, DRUGI MAŽU! Jedan Šolakov i Đilasov medij objavi laž da je neko priveden, drugi Šolakov medij u sekundi demantuje! (VIDEO) 13:53 Vesti 38
SVI POGREŠNO KUVAMO ČAJ Kuvar tvrdi da ne treba koristiti prokuvalu vodu, ovo je ispravan način pripreme 12:40