Alo/A.J. VELIKO SLAVLJE U PORODICI VLADIMIRA TOMOVIĆA Objavio emotivnu fotografiju, komentari pršte, a svi se pitaju šta je sa Ivanom 22:55 Vip 1
Pink/Alo/A.J. CAR POSLE MAJE MARINKOVIĆ NAŠAO NOVU STARLETU? Filip završio kod nje u stanu, a ovo je dokaz da su proveli zajeno noć (FOTO) 22:25 Vip 0
Pink/Alo/A.J. POSLALA JASNU PORUKU OVOM ZADRUGARU Drugarica Elene Kitić progovorila o njenom raskidu, a tek da čujete na koga je bacila oko 22:10 Vip 0
Alo/A.J. TRANSFORMACIJA Bivša zadrugarka pukla basnoslovnu sumu novca na estetske korekcije, a još uvek koristi filtere i fotošop 21:40 Vip 0
Alo/ N.K. / A.J. BRAT MI JE UMRO JER NISMO IMALI DONORA Novi učesnik Zadruge 6 otkrio detalje porodične tragedije 20:20 Vip 0
Pink/Alo/A.J. BOLNA SUDBINA Zadrugar progovorio o teškom detinjstvu: Majka me je ostavila kad sam imao devet meseci, više mi ne treba 20:05 Vip 0
Republika/Alo/A.J. IMAM NJEGOVE PRIVATNE SNIMKE Novi zadrugar otkrio šok detalje o Baki Prasetu i njegovoj devojci, javno obelodanio sve 19:50 Vip 0
Informer/Alo/A.J. NIJE VREDAN DA SE O NJEMU SNIMI PESMA Bivša zadrugarka besna oplela po Filipu Caru 18:40 Vip 0
Pink/Alo/A.J. HOĆE BRAK I DECU Prva ljubav u Zadruzi 6, složila se i majka učesnice, a evo o kome je reč 18:10 Vip 0
Pink/Alo/A.J. BLUD I RAZVRAT OČEKUJTE OD MENE Lepi Mića pred ulazak u Zadrugu 6 razotkrio ove rijaliti učesnike, a evo šta je o njemu tek rekao 17:10 Vip 0
Informer/Alo/A.J. MIKI ĐURIČIĆ OTKRIO ZA KOLIKO NOVCA ULAZI U ZADRUGU 6: Novac koji zaradim u rijalitiju nikada ne mogu napolju 16:40 Vip 1
Pink/Alo/A.J. VODITELJ IZNEO HIT DETALJE SUSRETA SA MAJOM MARINKOVIĆ Tek uradila silikone, pitao je zašto, a ona mu obećala ovo 15:55 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. HAOS PRED ULAZAK U ZADRUGU Jovana Tomić Matora u problemu: Bivša devojka me prevarila i sad mi pravi pakao od života 14:55 Vip 3
Alo/A.J. SUBOTIĆKA SE PRVI PUT OGLASILA NAKON ŠTO JE OPROSTILA PREVARU Aleksandra se skinula u kupaći, pa poručila ovo 12:15 Vip 1
Skandal/Alo/A.J. MISICA UCENJUJE KARIĆA Jovana Ljubisavljević otkrila sve mračne tajne bivšeg dečka, drži ga u šaci 12:00 Vip 3
Pink/Alo/A.J. FILIP CAR OTKRIO KO JE MISTERIOZNA DEVOJKA Snimio joj noge, a sad progovorio: Dosta sam grešio, nema više prostora za greške 10:45 Vip 0
Skandal/Alo/A.J. DALILA POBESNELA ZBOG CARA I MAJE MARINKOVIĆ Dragojevićka kuje osvetu sa Pecom, molila da uradi ovo 09:53 Vip 2
Alo/A.J. GRCALA U SUZAMA ZBOG MENSURA Emotivna ispovest Milice Veselinović, ogolila dušu, pa progovorila o Mini Vrbaški 08:05 Vip 0
Alo/A.J. NAKON BATINA I UVREDA PONOVO ZAJEDNO? Nikola i Ana Jovanović goli u krevetu, a njegova poruka zbunila sve 07:45 Vip 0
Alo/A.J. UNAKAZIĆU JE VEČERAS, KUNEM SE U OČEV GROB Mića odlučio da obelodani Anđeline laži, Đuričićeva poludela pa mu žestoko odbrusila 23:00 Vip 2
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
TEROR GLASNE MANJINE SE NASTAVLJA Šačica pristalica opozicije blokira saobraćaj kod Skupštine (FOTO) 18:27 Vesti 1
DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 23. DECEMBAR Nagli preokreti mogu narušiti mir jednom znaku, Ovnovi imaju važan zadatak 19:26
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31