Kurir/Alo/A.J. OGLASILA SE SUBOTIĆKA NAKON MAJINOG I PECINOG RASKIDA Evo šta je imala da poruči posle najveće izdaje 12:20 Vip 2
Kurir/Alo/A.J. MAJA MARINKOVIĆ O RASKIDU SA PECOM Starleta otkrila razlog prekida veze: Na svojoj koži sam osetila da nije zlato sve što sija 12:10 Vip 3
Kurir/Alo/A.J. PECA ŠUTNUO MAJU MARINKOVIĆ Drama u Budvi, pokupio kofere i vratio se u Srbiju, a ovo je razlog 11:15 Vip 1
Skandal/Alo/A.J. DALILA UNIŠTILA DEJANU I ALEKSANDRI ODMOR? Dragojevićka zove bivšeg muža non stop da mu traži ovo, a Nikolićeva mu zapretila 10:40 Vip 0
Alo/A.J. BILO MI JE JAKO TEŠKO Anđelo Ranković progovorio o odnosu sa Sandrom Rešić i Dalilom Dragojević 08:40 Vip 3
Alo/A.J. KUPUJE BESNU MAŠINU Aleksandra Nikolić se oglasila iz Egipta, tražila pomoć, pa rešila da se počasti 07:40 Vip 1
Alo/A.J. DA LI ĆE MU VRATITI AUTO KOJI JOJ JE KUPIO? Nakon raskida Jovane i Stefana Karića, svi su se pitali jedno 07:20 Vip 0
Alo/A.J. TO JE BILO OSUĐENO NA PROPAST Zadrugar bez dlake na jeziku prokomentarisao raskid Jovane i Stefana 14:15 Vip 1
Alo/A.J. GOVORIO SAM MU DA UČI NA MOJIM GREŠKAMA Stefan Karić progovorio o Mensuru: Imao je neke ispade 13:20 Vip 0
Alo/A.J. DEJANE, VRAĆAJ POKLONE Nakon što je Dragojević zaratio sa podrškom, oni se oglasili i traže ovo da im vrati 10:50 Vip 5
Pink/Alo/A.J. ISTINA NEKA OSTANE U ZADRUZI 3 Dalila Dragojević se oglasila o raskidu Karića i Jovane, pa priznala: Za mene sjajan momak 10:15 Vip 3
Alo/A.J. ISPROZIVAO DALILU Đedović osuo paljbu po Dragojevićki: U tri države je niko nije prihvatio za snajku 09:45 Vip 1
Alo/A.J. OBELODANILI VEZU Kontroverzni rijaliti učesnik smuvao Paulu Hublin, pao prvi poljubac 09:10 Vip 0
Alo/A.J. JOVANA JE PRONAŠLA PORUKE SA DRUGOM DEVOJKOM Stefan Karić progovorio o prevari: Od toga je krenuo problem 08:30 Vip 1
Alo/A.J. NE MOGU DA BUDEM SA NEKIM NA SILU Stefan Karić o raskidu sa Jovanom: Njeno ponašanje me je ohladilo 07:50 Vip 0
Alo/A.J. DELOVALI SU SKLADNO... Osman Karić progovorio o raskidu Stefana i Jovane, pa otkrio detalje 07:30 Vip 0
Alo/A.J. POGAZIO SVOJU REČ? Janjuš dokazao da nikako ne može da preboli Maju Marinković, pa joj posvetio pesmu 22:10 Vip 0
Alo/A.J. ZBOG SMRTI OCA IZAŠAO IZ ZADRUGE A sada podelio emotivnu poruku: Nisam mogao da te sačuvam od smrti 21:25 Vip 0
Alo/A.J. DALILA KUPILA AUTO OCU Dragojevićka odrešila kesu, a Huso je govorio da ne želi ništa od ćerkinih krvavo zarađenih para 19:10 Vip 5
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37