Pink/Alo/A.J. DALILA JE GLAVNA CIRKUSKA MEČKA Dragojevićka blokirala Đedovića, on joj poslao otvoreno pismo, a ove reči će dugo pamtiti 18:00 Vip 1
Alo/A.J. VEST DA ULAZI U ZADRUGU 6 ODJEKNULA JE U MEDIJIMA Oglasio se Miki Đuričić ekskluzivno za Alo! i otkrio sve detalje 17:16 Vip 0
Alo/A.J. DEJANOV HIT SNIMAK Dragojević otišao sa Aleksandrom na egzotično mesto, ona ga snimala, on pomutio um lepšem polu 16:55 Vip 0
Pink/Alo/A.J. NE PADA NA NJENE PROVOKACIJE?! Ovako je Filip Car odgovorio Dalili Dragojević 16:20 Vip 1
Alo/ Aleksandra Janković OGLASIO SE ZOLA EKSKLUZIVNO ZA ALO! Čolić progovorio o Miljani Kulić, spomenuo Bebicu i Mariju, pa priznao da li ulazi u Zadrugu 6 15:20 Vip 1
Alo/A.J. PREZIME OSTAJE Dalila se ne seća Dejana i Filip Cara, ali pamti svoje lude provode sa Grinogom: Pozdrav za Bubu i Luksa 23:00 Vip 5
Alo/A.J. SVE ŠTO PROBAM JE UZBUDLJIVO Dalila odmah progovorila o ludom letovanju, pa Marijana priznala da je ovo 22:50 Vip 1
Kurir/Alo/A.J. BUBA KORELI ZVAO DALILU NA SE*S Ovo su svi detalji njihovog susreta, a evo šta mu je ona odgovorila na ponudu 20:20 Vip 2
Pink/Alo/A.J. POSLE BOLNICE SVADBA? Bebica sprema iznenađenje za Miljanu, a onda priznao i kad će doći do venčanja 18:50 Vip 0
Pink/Alo/A.J. OVO JE ISTINA O ANĐELINOM I MENSUROVOM ODNOSU Oglasio se Ajdarpašić nakon što su izazvali buru u javnosti, otkrio da li su u vezi 18:15 Vip 1
Alo/A.J. MARIJA KULIĆ OTKRILA ŠTA ZAMERA BEBICI Miljanina majka otkrila kako se on ponaša prema malom Željku, a ovo mora da reši 17:35 Vip 0
Alo/A.J. DALILA DOŽIVELA NESREĆU Dragojevićka danima divlja na autoputu, a sad čeka pomoć (FOTO) 17:15 Vip 2
Alo/A.J. PRIZNALA Aleksandra u Egiptu doživela emotivni rolerkoster pa se javno obratila Dejanu 15:15 Vip 2
Alo/A.J. ODUZIMA DAH Anđela Đuričić na letovanju pršti od seksipila, ovakvu je još nismo videli (FOTO) 14:55 Vip 1
Telegraf/Alo/A.J. TU SE VIŠE NE ZNA KO JE SA KIM Janjuš prokomentarisao ljubavni trougao Maje, Pece i Subotićke, pa otkrio šta je rekao Aleksandri 14:00 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. ŽELI DA MU DALILA ZAVIDI Dejan Dragojević iz inata uzeo bivšoj ženi auto, evo šta planira sa njim, a svi u Šepku bruje o ovom detalju 12:45 Vip 0
Alo/A.J. HUSO JE PROVOCIRAO MOG OCA Dejan Dragojević otkrio šta je sve iz Šepka pripalo njemu 11:35 Vip 0
Alo/A.J. HVATA ME GUŠENJE KADA MI PRILAZI MNOGO LJUDI Dejan Dragojević o tome kako se bori sa popularnošću: Ne mogu da se naviknem da sam pobednik 09:35 Vip 1
Informer/Alo/A.J. TARA SIMOV OKRUTNA PREM ŠA Starleta iskoristila repera za more, pa ga šutnula, on joj preti fotografijama koje ima: Bolje joj je da ćuti 09:15 Vip 1
Informer/Alo/A.J. MILJANA NA SVAKIH POLA SATA ZOVE MAMU I URLA Kulićevoj lekari dozvolili da koristi mobilni telefon, a evo šta traži Mariji 08:58 Vip 4
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37