Alo/J.J. TREBA ILI DA RODIŠ ILI DA ABORTIRAŠ ODMAH! Zadrugarka već drugi put sumnja da je trudna, ne zna šta da radi sa sobom! 19:15 Vip 0
Alo/J.J. GOTOVO PRIJATELJSTVO! Viki i MC Aleks zaratile, Mitrovićka pobesnela zbog napada zadrugara! 19:15 Vip 0
Alo/J.J. POVREDILO ME JE TO ŠTO SI MI TI URADILA! Ana Jovanović sasula Viki sve u lice, usledilo pomirenje! 20:25 Vip 0
Alo/J.J. VIKI SATERALA MARKA U ĆOŠAK! Osmakčić dobio optužbe tbog Marijane i Ane, pa bezuspešno nalazio opravdanja 20:00 Vip 0
Alo/A.M. ŠTO SE TIČE MORALA ISTE SMO, MOŽDA STE ČAK I GORE OD MENE! Rat Marijane i Viki ne prestaje, pljušte uvrede na sve strane! 19:05 Vip 1
Alo/J.J. VIKI OPET TRUDNA?! Marko u raspravi izneo šok detalje koji upućuju samo na jedno! 22:17 Vip 0
Alo/J.J. CELA KUĆA SE ORI ZBOG SVAĐE! Marko se obrušio na Viki zbog spletkarenja, zadrugarka i dalje tvrdi da je ona kriva! 19:25 Vip 0
Alo/J.J. MOŽE LI NIŽE NEKO PASTI! Viktorija posle brutalnih uvreda Marka upućenih njenoj ćerki, staje na njegovu stranu! 18:13 Vip 0
Alo/A.J. DISKVALIFIKACIJA! Stravične scene Viktorije i Marka, zaurlala od bola: Polomićeš mi ruku! (VIDEO) 11:18 Vip 0
Alo/J.J. SMRDIŠ KU*VO, VREĆA SI RAZVALJENA! Marko Osmakčić nastavio da brutalno vređa Viktoriju, palo i polivanje! 10:43 Vip 0
Pin.k.rs/Alo/J.J. ON JE JEDAN MANIJAK, ON NIJE ČOVEK! Viktorijina porodica se oglasila nakon brutalnog sukoba Viki i Marka! 08:15 Vip 1
Republika/Alo/K.G. MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA?! Nakon brutalnog fizičkog i psihičkog napada Marka na Viki, javnost zahteva da produkcija bude strožija! 23:00 Vip 0
Pink/Alo/K.G. ON JE MANIJAK, NE ČOVEK! Viktorijin deka oglasio se nakon skandala sa Markom, pa brutalno opleo po njemu i otkrio njene planove za budućnost! 22:07 Vip 0
Alo/K.G. MARKO OSMAKČIĆ ZAVRŠIO IZA REŠETAKA! Nakon svađe sa Viktorijom i bahatog ponašanja dobio zasluženu kaznu! 19:18 Vip 0
Alo/J.J. BOLJE PROLAZE ANIMIR DAME! Aleksandra i Viktorija na stubu srama u emisiji, svi prisutni su ostali bez komentara! 11:00 Vip 1
Alo/A.M. OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Evo šta je Aleks u emisiji dobila od Dalile, njen komentar šokirao sve u studiju: Možda si ti sledeća! 17:32 Vip 0
Alo/J.M. DUPLA DISKVALIFIKACIJA! Marka i Viki zbog govora mržnje na nacionalnoj televiziji čeka ogromna kazna, a pojedini traže i diskvalifikaciju! 15:51 Vip 1
Alo/Đ.M. OBEĆAVAM MASAKR! Stravične pretnje Viktorije Mitrović nakon što je Mensur udario nju i Marka, izlazi iz rijalitija da podnese tužbu! 09:30 Vip 0
Alo/Đ.M. KRVNIČKI ŠUTNUO VIKI I MARKA! Brutalna tuča u Zadruzi, Mensur nasrnuo na Mitrovićevu, Osmakčič se zaleteo i udario ga pesnicom! (VIDEO) 07:10 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
OVAJ OBIČAJ DANAS MORATE DA ISPOŠTUJETE Veruje se da se na NAJTUŽNIJI praznik dešavaju čuda 06:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA SREDU, 13. NOVEMBAR Ovan dobija darove sudbine, Vodolija je pod stresom, Blizanci merkaju zanimljivu osobu 06:11 Razonoda 0