Alo/J.M. NIJE ME BLAM I NAPOLJU SAM BIO SA PROSTITUTKAMA! Osmakčić šokirao izjavama u Beloj kući! 09:39 Vip 0
Alo/J.M. MOLI GA ZA MRVICU PAŽNJE! Viki u očaju prati Osmakčića, u dvorištu mu je rekla ovo! 22:00 Vip 0
Pink/Alo/I.G. VIKTORIJA NIJE DOBRODOŠLA U NAŠOJ KUĆI! Oglasio se Markov brat nakon što se zadrugar poljubio sa Marijanom Zonjić! 07:20 Vip 3
Alo/Đ.M. KIPTI OD BESA! Viktorija ne može da dođe sebi nakon pomirenja Marka i Marijane, zadrugarka se sprema da im zagorča život! 14:07 Vip 0
Alo/Đ.M. SAZNALA DA JE MARKO POLJUBIO MARIJANU! Viktorija napravila haos u Beloj kući, obezbeđenje nije moglo da zaustavi razjarenu zadrugarku! 10:46 Vip 0
Alo/Đ.M. KRVNIČKI UDARALA OBEZBEĐENJE! Skandalozno ponašanje Viktorije Mitrović, nasrnula na članove produkcije, demolirala kamere! (VIDEO) 08:07 Vip 0
Alo/Đ.M. NA SPISKU SI, HAPŠENA SI ZBOG PROSTITUCIJE! Otkriveni šokantni detalji o ovog zadrugarki, niko nije ni slutio da je njeno ime u centru skandala! 11:48 Vip 1
Alo/K.S. ISTINA IZAŠLA NA VIDELO! Viki otkrila sa kojom zadrugarkom je bila u trojci, isplivali skandalozni detalji! 07:52 Vip 0
Alo/Đ.M. NIKAD BRUTALNIJE SCENE SE*SA U RIJALITIJU! Viki i Marko divljaju, zadrugarki sevnule gole grudi, kamera zabeležila svaki detalj! (VIDEO +18) 10:29 Vip 1
Alo/K.G. TI BI DA UBODEŠ, PA DA POBEGNEŠ! Viki ponovo napala Marka da joj nije dovoljno posvećen, on joj rekao da se u ovoj stvari ne poklapaju i nikad neće! 19:45 Vip 0
Alo/K.G. U OVOM SLUČAJU JE DRUGAČIJE! Marko otkrio za koga bi se odlučio kada bi morao da bira između Viki i Zole i šokirao sve odgovorom! 18:40 Vip 0
Alo/K.G. ON IMA RIJALITI MOD! Viki prebacila Marku što dozvoljava da se Zola meša u njihov odnos, a njegov odgovor zgranuo sve! 16:00 Vip 0
Alo/Đ.M. IMALA SAM SE*S SA NJIM LETOS! Viktorija javno obelodanila skandaloznu aferu sa ovim poznatim pevačem, haos u najavi, a umešana je i ona! 08:48 Vip 1
Alo/K.G. ŽESTOK SE*S VIKI I MARKA! Ljubavni par odlučio da opet poradi na prinovi, jorgan planina tresla se nikad jače! 08:10 Vip 0
Alo/Đ.M. VIKI URADILA UŽIVO TEST ZA TRUDNOĆU! Voditelj reagovao momentalno nakon ovih saznanja, Marko i Mitrovićeva zanemeli od šoka! 11:21 Vip 0
Nina Denda VIKTORIJA LAŽE DA JE KU*VA! Baka Regina za Rijaliti plus progovorila o skandaloznom ponašanju unuke i potpuno je raskrinkala, nije birala reči! 08:30 Vip 0
Alo/Đ.M. UDALA SI SE SA 14, RODILA DETE, NA ŽIVOTNOJ SI MARGINI! Nikad skandaloznija svađa u Zadruzi, pljuštale brutalne uvrede, iznete strašne stvari u javnost! 15:39 Vip 0
Alo/I.G. VREME JE ZA BEBE! Dalila poručila Osmakčiću da se kod Viki vidi trudnički stomak, Marko van sebe! 07:22 Vip 0
Alo/J.M. POLUDEĆU JER ME VREĐA! Viki očajna, niko ne može da je smiri, opšti haos nastao nakon priče o trudnoći! 20:02 Vip 0
Alo/J.M. NE ŽELIM DA MI DETE BUDE OLOŠ! Osmakčić urlao na Viktoriju, neviđeni haos nastao za crnim stolom! 19:37 Vip 0
POTPISAN UGOVOR IZMEĐU KOMPANIJA MILLENNIUM TEAM I MARRIOTT INTERNATIONAL ČIME JE OZVANIČEN DOLAZAK PRESTIŽNOG HOTELSKOG BRENDA „Jugoslavija“ postaje Ritz-Carlton (FOTO) 16:56 Vesti 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
Uživo ŽESTOK OKRŠAJ KOD RUSKE GRANICE, UDARAJU LETEĆE ZVERI Izvršen masovni napad, lansirano 30 letelica! 07:09 >> 09:13 Vesti 0
KO JE OVO MOGAO DA OČEKUJE? Posle svega Nikola Jokić je opet uspeo da šokira ceo svet - ovo je dokaz 07:09