Alo/K.G. NAMIRISAO JE DA MOŽE DA DOBIJE SE*S OD NJE! Viki prokomentarisala vezu Marka i Aleks, pa otkrila da će se posvetiti Dinu! 19:20 Vip 0
Alo/K.G. PRELOMIO! Viki uhvatila Marka sa Aleks, pa mu postavila da bira nju ili druženje, on je žestoko oladio, pa izabrao Nikolićevu! 16:34 Vip 0
Alo/K.G. DIVLJA AKCIJA VIKI I MARKA! Zadrugarki skliznuo jorgan tokom žestokog se*sa, odjekivala spavaća soba! (VIDEO+18) 20:55 Vip 2
Alo/K.G. TI SI PROSTITUTKA U DUŠI! Osmakčić i Viki opet raskinuli, pa pale žestoke pretnje: Osvetiću se ja tebi pre toga! 08:17 Vip 0
Alo/Đ.M. NIKAD BRUTALNIJA AKCIJA VIKI I MARKA! Zadrugarka divljački naskakala na Osmakčića, odjekivala cela spavaća soba, javnost zgrožena! (VIDEO +18) 10:18 Vip 0
Alo/K.G. HAOS ZA CRNIM STOLOM Suočili se Dino i Viki, a onda se umešao Mihić, pljuštale brutalne psovke i uvrede 15:10 Vip 0
Alo/K.G. ŠUTNUO SI ME! Viki na kolenima preklinjala Marka da joj oprosti, a on otkrio šta ga ubija! 12:06 Vip 0
Alo/K.G. NEZAPAMĆENI HAOS, TUČA BIVŠIH SUPARNICA! Viki nasrnula na Marijanu preko stola, obezbeđenje odmah uletelo, nije moglo da je zaustavi! 20:41 Vip 1
Alo/K.G. TI SI PROSTITUTKA! Osmakčić i Viki u žestokom okršaju nakon tuče, pljušte jezive pretnje i uvrede, ori se Bela kuća! 20:29 Vip 0
Alo/K.G. UBILA ME JE I DOKRAJČILA! Osmakčić potpuno slomljen progovorio o Viki, pa otkrio da li postoji mogućnost da se pomire 18:23 Vip 0
Alo/K.G. MOLILA, PREKLINJALA Viki na sve načine pokušavala da se pomiri sa Markom, pa prolila gorke suze jer je odbio! 10:36 Vip 0
Alo/K.G. ONA KORISTI SITUACIJU! Viki progovorila o brutalnoj svađi sa Markom, a za glavnog krivca navela je nju! 10:29 Vip 0
Alo/I.G. MARKO DIVLJA I PLAČE! Osmakčić doživeo nervni slom nakon brutalne tuče sa Viktorijom, zadrugari ne mogu da ga smire! 19:36 Vip 0
Alo/Đ.M. TOTALNI LOM! Viki nožem uništila Marku odeću, a onda učinila nešto još užasnije, zadrugaru nije dobro nakon svađe sa devojkom! 17:15 Vip 0
Pink.rs/Alo/K.G. SRAMOTA, TO JE VELIKI BLAM ZA NAS Baka Viktorije Mitrović očajna progovorila o njenom priznanju da se bavila prostitucijom! 13:35 Vip 0
Alo/K.G. UBIJAM VREME, LEPO MI JE Viki otkrila pravi razlog zašto je sa Osmakčićem u vezi, a on priznao emocije prema njoj! 10:29 Vip 0
Alo/Đ.M. MILICA UDARILA VIKI U GLAVU! Viktorija se zaletela i krvnički je zveknuka u bubreg, Veselinovićeva jecala od bolova, obezbeđenje uletelo momentalno! (FOTO) 07:30 Vip 0
Alo/K.G. NAMERNO JE PECKA Osmakčić i Viki se prepirali, pa on spomenuo Staniju: Kakva riba sa 36 godina! 20:20 Vip 1
Alo/K.G. NE PRESTAJE DA PRAVI HAOS Maja se ne smiruje, ušla u svađu sa Viki, pa joj zapretila kao nikada do sad, biće lom! 17:12 Vip 0
Pink.rs/Alo/K.G. TADA SAM ZAVRŠILA U BOLNICI JER SAM SE POTRESLA Grujina žena progovorila o kamatašima i šta će biti sa njom i Nikolom nakon svega što je videla Zadruzi! 20:30 Vip 0
POTPISAN UGOVOR IZMEĐU KOMPANIJA MILLENNIUM TEAM I MARRIOTT INTERNATIONAL ČIME JE OZVANIČEN DOLAZAK PRESTIŽNOG HOTELSKOG BRENDA „Jugoslavija“ postaje Ritz-Carlton (FOTO) 16:56 Vesti 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
SA NJIMA NEMA ŠALE Ovih 13 kombinacija suplemenata i lekova ne treba uzimati u isto vreme, a evo i zašto 20:00