Alo SLAGALA JE OBELODANIĆU SVE Bivši muž Viktorije Mitrović ušao u Zadrugu 6, spreman da je urniše i iznese istinu narodu (VIDEO) 05:10 Vip 0
Alo!/N.D. PORODICA JE DIGLA RUKE OD MENE ZBOG VIKTORIJE Marko Osmakčić progovorio o odnosu sa Mitrovićevom (VIDEO) 07:30 Vip 0
Kurir/Alo/N.S. KAČE SE NA MOJE IME GORE OD MENE Velika ispovest Viktorije Mitrović, progovorila o trudnoći, pa otkrila šok detalje odnosa sa Franjom 11:00 Vip 1
Alo/Đ.M. BOLESNA NIMFOMANKA, FRANJO JE SIGURNO PONOSAN! Bivši zadrugar udario na Viki i Marka, spomenuo njegovog oca i sasuo im sve u lice 22:35 Vip 0
Alo/A.J. VIKTORIJIN BIVŠI MUŽ TRAŽI STARATELJSTVO NAD ĆERKOM Bivša zadrugarka otkrila: Iznošenje tih stvari mu neće dobro doneti 22:30 Vip 1
Alo/Nina Denda PROGOVORIO Marko Osmakčić za Alo! o Viktorijinoj trudnoći, otkrio kako mu je porodica reagovala! 07:00 Vip 1
Republika/Alo/Đ.M. U OZBILJNOJ SAM FRCI Oglasio se Marko Osmakčić nakon što je otkriveno da je Viktorija Mitrović ponovo u drugom stanju 13:32 Vip 1
Republika/Alo/Đ.M. VIKTORIJA MITROVIĆ PONOVO TRUDNA SA MARKOM! Oglasila se i otkrila srećne vesti, ne može da dođe sebi od šoka 13:25 Vip 4
Alo/N.S. MARKO I VIKI PRIZNALI VEZU Osmakčić objavio njenu vrelu fotografiju, javnost šokirana ovim potezom (FOTO) 15:46 Vip 0
Alo/N.S. NAKON SKANDALA SA MARKOM OSMAKČIĆEM, NAPUŠTA SRBIJU Viki Mitrović donela odluku, evo šta kaže o Marijani 19:45 Vip 0
Informer/Alo/N.S. OSMAKČIĆ ZAVRŠIO U KREVETU SA ZONJIĆEVOM? Isplivala šok prepiska, Marijana zapretila tužbom 19:55 Vip 1
Informer/Alo/N.S. VIDEĆEMO SE NA SUDU Marijana Zonjić bez dlake na jeziku o skandalu sa Viktorijom Mitrović 18:36 Vip 0
Pink/Alo/A.J. POMIRILI SE OSMAKČIĆ I VIKTORIJA? Nakon žešćeg skandala u emisiji, sela na avion za Cirih, isplivali svi detalji 15:35 Vip 0
Alo/Đ.M. JE**ĆU TI MATER, NISI JE BLOKIRAO Skandal Viktorije Mitrović na Pinku, napravila karambol za vreme reklama, snimak završio u javnosti (VIDEO) 12:08 Vip 1
Alo/Đ.M. VIKI UPOZNALA MARKOVOG OCA FRANJU Bivša zadrugarka otkrila sve detalje susreta i obelodanila jedan detalj koji je promakao javnosti 09:10 Vip 0
Espreso/Alo/Đ.M. NE PITAJTE ME ŠTA SAM RADIO SA VIKI U STANU Marko Osmakčić progovorio, ne želi više da ćuti nakon što je sve isplivalo u javnost 12:57 Vip 0
Republika/Alo/N.D. PIPKALE SU SE KAO U FILMU ZA ODRASLE Mia Jovanović i Viki Mitrović napravile pometnju na bazenu, svi gledali samo u njih 08:45 Vip 0
Alo/N.S. VIKI I MARKO OSMAKČIĆ OPET ZAJEDNO? Bivša zadrugarka se ne odvaja od njega (FOTO) 20:08 Vip 1
Republika/Alo/A.J. IZAŠLI ZAJEDNO IZ NJEGOVOG STANA Viktorija Mitrović uhvaćena sa Takijem Marinkovićem, evo šta su radili 09:30 Vip 3
POTPISAN UGOVOR IZMEĐU KOMPANIJA MILLENNIUM TEAM I MARRIOTT INTERNATIONAL ČIME JE OZVANIČEN DOLAZAK PRESTIŽNOG HOTELSKOG BRENDA „Jugoslavija“ postaje Ritz-Carlton (FOTO) 16:56 Vesti 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
MILENA JE BILA ŽIVA DOK SU JE SVINJE JELE Igor je silovao i onesvestio pa ostavio životinjama da je izmasakriraju 22:07 Vesti 0
VATRA IM JE PROGUTALA SVE, A SADA UPOZORAVAJU LJUDE: Wi-Fi ruter uzrokovao požar! (VIDEO) 20:44 Vesti 0
SA NJIMA NEMA ŠALE Ovih 13 kombinacija suplemenata i lekova ne treba uzimati u isto vreme, a evo i zašto 20:00