O.K. ŽAO MI JE ŠTO SE POMIRILA SA TIM MONSTRUMOM Viktorija Mitrović se nedeljama krije od medija: Dan koristi za spavanje kako bi izbegla osudu 07:00 Vip 0
Alo/A.J. POKAJALA SAM SE ŠTO SAM ABORTIRALA Viki progovorila o tajnim viđanjima sa Osmakčićem, otkrila šta joj je porodica najviše zamerila, pa priznala ovo 16:32 Vip 0
Alo! / N. Kiš EKSKLUZIVNI ALO PAPARACO! Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić u tajnoj vezi, oprostila mu mrtvu bebu! (FOTO) 07:00 Vip 2
Informer/Alo/N.S. VIKI OSTAVLJA ĆERKU ZBOG MARKA? Skandal dobija novi epilog, zadrugarka priznala osećanja prema Osmakčiću 17:00 Vip 0
Informer/Alo/N.S. VELIKA ISPOVEST VIKTORIJE MITROVIĆ Odgajali je baba i deda, plaši se crkve, a ove poslove je radila kroz život 12:47 Vip 0
Alo/Nina Denda MOJI NJU NEĆE ZA SNAJKU Marko Osmakčić za Rijaliti plus o detaljima razgovora sa porodicom: Jako su mi zamerili, bili su protiv toga 10:55 Vip 1
Pink/Alo/A.J. ZAVRŠILI SMO SVAKU KOMUNIKACIJU Zola žestoko opleo po zadrugarki: Što dalje od mene 15:33 Vip 0
Alo/N.K./N.S. VOLIM MARKA JOŠ UVEK Viktorija Mitrović ogolila dušu: Nisam prostituka, ali me privlače moćni muškarci (VIDEO) 23:46 Vip 0
Alo/Đ.M. MARKO I VIKI UHVAĆENI U CENTRU BEOGRADA! Mitrovićeva prešla Osmakčiću preko svega, evo šta rade dok traje finale Zadruge 5 (FOTO) 21:32 Vip 0
Alo/A.J. BIO JE TO ŽIVOTINJSKI NAGON Viktorija Mitrović priznala osećanja prema Marku Osmakčiću, pa otkrila ovo 15:45 Vip 0
Alo/A.J. VIKTORIJA I ZONJIĆEVA POKAZALE NEZNANJE Zadrugarke nisu znale ko je Glogovac, a o potezu voditeljke će se pričati 19:55 Vip 0
Alo/A.J. NAJPAMETNIJE, ALI NAJVIŠE BOLI Viktorija ogolila dušu, progovorila o abortusu i Marku Osmakčiću, pa priznala da li se kaje 19:35 Vip 0
Informer/Alo/A.J. MOŽDA TEŠIM SEBE Viktorija progovorila o odnosu Marka Osmakčića i Stanije, a evo šta je rekla Dobrojevićeva 16:50 Vip 0
Blic/Alo/A.J. MARKO OSMAKČIĆ SE ČUO SA VIKTORIJOM!? Isplivala prepiska bivšeg rijaliti para: Što se ne javiš? 15:35 Vip 0
Alo/N.S. ŽELEO SAM DA ŽIVIM SA NJOM Zola ogolio dušu, pa priznao sve u vezi odnosa sa Viktorijom: Ne mogu da kažem da mi ne nedostaje 10:17 Vip 1
Alo/N.S. ONA JE PATOLOŠKI LAŽOV Gruja se požalio Zoli, a onda je Čolić otkrio da mu fali Viki: Svako svoju muku muči 08:37 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. KAJE SE ZBOG SVEGA?! Marko Osmakčić se javio Viktoriji Mitrović odmah nakon njenog izlaska iz rijalitija, zadrugarka obelodanila sve 13:00 Vip 1
Alo/Đ.M. PRVO OGLAŠAVANJE NAKON IZBACIVANJA Viktorija Mitrović pokazala ćerkicu, zadrugarka emotivnom objavom sve oduševila (FOTO) 12:25 Vip 3
Alo/Đ.M. ISKORISTILA SAM GA! Viktorija Mitrović nakon ispadanja obelodanila sve detalje paklenog plana, upleten i Osmakčić, a tu nije kraj šokovima 10:14 Vip 0
Alo/Đ.M. ISPAO JEDAN OD FAVORITA ZADRUGE 5! Šok i neverica u Beloj kući, voditelj izgovorio ime i sve zaprepastio! 08:20 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
OLUJA NA HORIZONTU Zapad saopštio šta će se uskoro dogoditi sa ukrajinskim oružanim snagama 20:41 Vesti 0
OČUH PREMLATIO DETE (1), MALIŠAN OD POSLEDICA PREMINUO: Socijalne službe bile obaveštene o zlostavljanju! 20:26 Vesti 0
OVA 3 ELEKTRIČNA UREĐAJA NIKADA NE ISKLJUČUJTE IZ STRUJE Tako mogu da se pokvare pa ćete samo napraviti štetu! 19:31